Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορίες περί δανεισμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 11 Ιουνίου 2006.

1. MasteR_PieR

MasteR_PieR Regular Member

Σιγουρα η πρωτη φορα ειναι δυσκολη. Ομως αν εχεις εμπιστοσυνη στον Αφεντη σου, που σε εχει δημιουργησει στην ουσια με τα δικα του προτυπα και τα δικα του θελω και αφου σε κρινει ετοιμη για δανεισμο, τοτε δεν υπαρχει καμια δυσκολια.

Και τωρα για το θεμα που εβαλες. Αρχικα χαιρομαι που αρχισαν και παλι να μπαινουν αξιολογα θεματα προς συζητηση. Και χαιρομαι επισης που το θεμα δεν εχει παρει διαστασεις παιδικης χαρας. Οσον αφορα το πρωτο σκελος της ερωτησης σου, αν δηλαδη ηταν ελλειπης η ενημερωση του Κυριαρχου απο τον Αφεντη σου η και το αντιθετο, και εισαι σιγουρη οτι κατι δεν στεκει στα ζητουμενα του Κυριαρχου απο σενα, οφειλεις να ενημερωσεις τον Αφεντη σου γι αυτο που σου ζητηθηκε και να πραξεις αναλογα με τις εντολες του. Στο δευτερο σκελος της ερωτησης σου (ή που δεν είμαι σίγουρη πως είναι μέσα στα όρια Του (Αφέντη μου).) εδω κατα τη δικη μου αποψη, θα πρεπει να κανεις η να μην κανεις αυτο που θα σου ζητηθει απο τον Κυριαρχο και να αναλαβεις τις ευθυνες των πραξεων σου σε περιπτωση που ηταν η δεν ηταν μεσα στα ορια του Αφεντη σου. (και αυτο γιατι δεν νοειται μια σκλαβα αναλογα εκπαιδευμενη να μην ειναι σιγουρη για τα ορια και τις επιθυμιες του Αφεντη της).

2. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Για να με Δώσει Ο Κύριος μου, σημαίνει αφενώς πως Εμπιστέυεται τον άλλο Κυρίαρχο και αφετέρου ίσως να Έχει κάποιο σχέδιο που αφορά την εκπαίδευση μου και το οποίο δεν Είναι βέβαια υποχρεωμένος να το Θέσει σε γνώση δική μου. Επειδή όμως δεν είναι δυνατό να προβλέψει κάποιος τα πάντα εκείνο που θα έκανα αν επρόκειτο για κάτι που είχε να κάνει με κάποια αδυναμία μου η δυσκολία μου να υπακούσω, λόγω θεμάτων υγείας, το οποίο διαφεύγει στον κυρίαρχο στον οποίο με Έχει δανείσει, θα ήταν υποχρέωση μου να το φέρω εις γνώση του.
    Θα υπάκουα, αφού ζητούσα την άδεια να πω αυτά που σκέφτομαι και νιώθω, όπως εξάλλου κάνω για το κάθε τι και με τον Κύριο μου. Πέραν τούτου θα προσπαθούσα να είμαι όσο καλύτερη μπορώ για να μην προσβάλω Τον Κύριο μου.

Όπως και νάχει, θα ενημέρωνα Τον Κύριο μου, και γι αυτό όπως και για το κάθε τι το οποίο συνέβει ενόσω τελούσα υπό τον άλλο Κυρίαρχο, γιατί αυτή είναι η υποχρέωση μου προς Τον Κύριο μου.

3. DreamMaster

DreamMaster Regular Member

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Master_Pier. Αν, εν πλήρει συνειδήσει, κάποιος έχει φτάσει να σε δανείσει, κατά τη γνώμη μου σου παραχωρεί ευθύνη. Είναι ωσεί παρών, εντός σου. Είσαι η "proxy" του.

Οπότε πρέπει να πράξεις κατά το δοκούν (του). Και να είσαι έτοιμη να κριθείς.

Last edited: 24 Ιουνίου 2006
  4. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Επιτόκιο;

5. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

carissa την στιγμή που ο Κύριος σου έδειξε εμπιστοσύνη στον άλλον Κυρίαρχο, είμαι της άποψης ότι πρέπει να ακολουθήσεις τις εντολές του άλλου Κυρίαρχου, εάν δεν μπορείς ή είναι κάτι πολύ δύσκολο για σένα, πρέπει να πείς στον δεύτερο Κυρίαρχο να επικοινωνήσει με τον Κυριό σου και να το συζητήσουν, μετά φυσικά θα κάνεις ότι αποφασίσει ο Κύριος σου  

6. Aν και είμαι κατα του δανεισμού (Οτι είναι δικο ΜΟΥ ειναι δικο ΜΟΥ period)
    Πιθανόν αφου ο Κυρίαρχος σου σε εμπιστευτηκε στον φίλο του να είχε τους λογους του.
    Αν είναι κατι ΠΟΛΥ εξω από αυτά που μαθαίνεις από τον Κυριάρχο σου (τον δικο σου οχι τον δανειοληπτη) καλύτερα να ζητήσεις την συγκατάθεσή του.

7. Ntyrse

Ntyrse Regular Member

Αν δανεισεις ενα αντικειμενο σου σε καποιον/α δεν προυποθετει οτι σ αυτον που δανειζεις τον γνωριζεις πολυ καλα και ξερεις πως θα συμπεριφερθει στο αντικειμενο που του δανειζεις, για να το χρησιμοποιησει οπως αυτος επιθυμει? Αν π.χ δανεισω το σκυλι μου σ ενα φιλο γιατι θελει να παιξει μαζυ του η θελει να το κρατησει μια βδομαδα,δεν θα ειμαι σιγουρος οτι θα μου το επιστρεψει ζωντανο,θα το ταιζει και θα το ποτιζει? Τι διαφορα λοιπον θα εχει οταν του δανεισω τη σκλαβα μου δηλ. τη σκυλα μου! Ειναι κατα τη γνωμη μου ακριβως το ιδιο πραγμα και η σκλαβα μου θα μπορει να μιλησει η να διαμαρτυριθει οσο και οπως και το τετραποδο που θα εχω δανεισει.Επι πλεον αν δειξει αδιαφορια η δεν επιδεικνυει με παθος τα οσα εχει εκπαιδευτει,γεγονος που 8α πληροφορηθω οταν ο γνωστος που τη δανεισα θα μου την επιστρεψει,τοτε σκληρες και επιπονες τιμωριες την περιμενουν για αναρμοστη συμπεριφορα σε εμενα,γιατι ουσιαστικα εμενα εκθετει με την αναρμοστη συμπεριφορα σ αυτον που τη δανεισα.

8. Princess_of_Pain

Τι θυμήθηκα τώρα!!!!!!!!!
    Με παίρνει τηλέφωνο μία φίλη και μου λέει¨, Τάνια έχεις χρόνο να παίξεις με τον σκλάβο μου, γιατί λόγω υποχρεώσεων, δεν προλαβαίνω.
    Λέω φυσικά, γιατί όχι??
    Και δίνεται το ραντεβού και τον συναντώ.
    Ακούγοντας την φίλη μου πίστευα ότι ήταν σκλάβος ο τύπος που μου έστειλε.
    Αμ δε !!!!!!!!
    Ένας kinky ήταν και τίποτα περισσότερο.
    Τελειώνει το session μετά απο κάποιες ώρες και αφού μου είχε βγάλει την ψυχή το άχρηστο σκυλί, την παίρνω τηλέφωνο : καλά ρε συ Μαίρη, τι ήταν αυτό το πράγμα που μου σύστησες σαν σκλάβο σου?
    Για να μην μακρυγορώ, απογοητεύτηκα πλήρως από τον δανεικό "σκλάβο" και φυσικά από τότε έμαθα να λέω όχι σε τέτοια  

Υ.Γ. Δεν δανείζω δικούς μου, απλά χαρίζω τους άχρηστους  

9. Ηλίας

Ηλίας Guest

Δηλαδή μάπα το καρπούζι γλυκιά μου Φιόνα ;   Να 'σαι καλά με έκανες και γέλασα .

10. Princess_of_Pain

Fanshaw shit happens όπως λένε και οι Αμερικάνοι αλλά από τα λάθη μας μαθαίνουμε και προσπαθούμε να μην τα επαναλαμβάνουμε...
    Εάν είμασταν αλάθητοι, θα είμασταν Θεοί  

11. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

Απάντηση: Απορίες περί δανεισμού

Η ΣΚΑΒΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ¨ΠΑΙΧΝΙΔΙ"
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ

Last edited: 26 Αυγούστου 2007
  12. Avel

Avel Regular Member

Απάντηση: Απορίες περί δανεισμού

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ξέρεις τί να κάνεις.
    Ο Κυρίαρχος σου όταν σε δάνεισε σου είπε συγκεκριμένα τί έχεις να κάνεις.
    Αποκλείεται ένας Κυρίαρχος να έχει δανείσει σε κάποιον τη σκλάβα Του χωρίς κανόνες.
    Αυτοί οι κανόνες είναι γνωστοί και σε σένα και στον προσωρινό Αφέντη σου.
    Αν σου είπε ότι θα υπηρετείς Τον προσωρινό Αφέντη σε ότι και αν σου ζητήσει τότε πρέπει να υπακούσεις σε κάθε Του επιθυμία.
    Αν σου είπε ότι ξέρεις τους κανόνες και τα όρια που σου έχει θέσει ο Κυρίαρχος σου, τότε θα πρέπει να αρνηθείς ευγενικά γιατί αντιβαίνει στις εντολές του Κυριάρχου σου.
    Τα πράγματα είναι απλά και θα πρέπει να προσέχεις φαντάζομαι πολύ γιατί στην πρώτη περίπτωση λογοδοτεί στον Κυριαρχό σου ο προσωρινός σου Αφέντης και για σένα επίκειται τιμωρία αν δεν τον έχεις υπηρετήσει σωστά, ενώ στην δεύτερη περίπτωση λογοδοτείς εσύ και η τιμωρία επίκειται αν έκανες κάτι που σου έχει απαγορεύσει ο Κυρίαρχος σου.
    Ελπίζω να βοήθησα. Εγώ πάντως στη θέση σου έτσι θα ενεργούσα.