Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποτριχωση ανδρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Gianakos2222, στις 23 Σεπτεμβρίου 2020.

1. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Δηλαδη η εκδοχη να μην εχει τριχες στο στερνο και την πλατη εκ κατασκευης δεν παιζει? Επιβεβαιωθηκε τελικα η υποψια που ειχα τις τελευταιες δεκαετιες πως ειμαι γενετικη μεταλλαγη...

2. misthe

misthe Regular Member

Προσωπικά εγώ έχω ευχαριστηθεί περισσότερο κάποια κομμάτια του εαυτού μου ατριχα. Δεν με πειράζει να έχω τρίχα αλλά εξαρτάται ποσο έντονη είναι και έπειτα το δεύτερο άτομο που θα είναι μαζί μου . Και επειδή θέλω να έχω την επιλογή δεν θα πήγαινα για κάτι μόνιμο . Αλλά η αλήθεια είναι πως άτριχος νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερο ντροπή αν γνωρίζω κάποια πρώτη φορά . Μετά μέσα από κουβέντα και χρόνο υπάρχει πάντα η δεύτερη επιλογή .

3. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

Ξερίζωμα. Θα βάλει η @dina τα χεράκια της στις μπούκλες.

4. Στα δικά μου μάτια ο Κ που ανήκω δε θα ήθελα να κάνει αποτρίχωση. Οι μελαχρινοι άντρες που δεν πειράζουν τις τρίχες τους είναι όλα τα λεφτά. Εκτός και αν είναι από τις περιπτώσεις που η τρίχα φτάνει σβέρκο η καλύπτει όλο το μάγουλο, τότε λίγη περιποίηση δε βλάπτει.