Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απόψεις περί Forced-Bi.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος tane22, στις 17 Απριλίου 2012.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Απάντηση: Απόψεις περί Forced-Bi.....

Όταν αισθητικά δεν σου αρέσει να βλέπεις δύο γυναίκες να φιλιούνται, το να βλέπεις δύο κοριτσάκια να φιλιούνται δεν σου αρέσει περισσότερο.

Στο λέω γιατί και εγώ το ίδιο θα ένοιωθα εάν έβλεπα δυο αγοράκια να φιλιούνται.

2. Uther

Uther Contributor

τα ξερουν καλυτερα οι υποτακτικοί αυτά.
    Η γνώμη μου ειναι, μπες σε μερικά sites, βαλε αγγελία, άνοιξε οσες πόρτες μπορείς αλλά μην περιμένεις να έρθει γιατι μπορει να πέσεις χαμηλα.
    Γεύσου με την αγνωσία του παιδιού αυτά που θα έρθουν γιατι θα χάσεις διαμάντια μπροστά απο τα μάτια σου οσο θα ονειροπολείς την τέλεια Κ.

3. Uther

Uther Contributor

ουτε εμένα μου αρέσει που έκλεισε ο Καιάδας για όσους δεν γουστάρω αλλά ησύχασε. Θα ικανοποιηθούμε και οι δύο εντός ολίγου μια που τον ξανάνοιξαν. Μπορει να μην ριχνουν ακομα μέσα αυτους που πρέπει (ανάλογα την κρίση του καθενός) αλλα αφου ολους θα μας πάρει η μπάλα, που ξέρεις; Μπορει να ησυχάσεις και εσύ απο τους εφιάλτες. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

4. woohoo

woohoo Regular Member

Καλα ολα αυτα. Σιγουρα δεν προκειται να κανω κριτικη πανω στην δικη οψη σου της αισθητικης.

Εγω δεν το ειπα τοσο για την ομοφυλοφιλια αλλα περισσοτερο για την ηλικια. Δεν βρισκω δυσαρεστη την εικονα δυο 15χρονων να φιλιουνται αλλα ενοχλουμαι οταν βλεπω μια 18χρονη στο cabrio ενος τριανταρη.

5. gaby

gaby Guest

Δεν αφήνουμε τα ανήλικα στην ησυχία τους να κάνουν όπως καταλαβαίνουν;
    Είναι τελείως άσχετο με το θέμα σου αυτό, όμως.

Επίσης δεν βρίσκω τίποτα αντιαισθητικό και τίποτα οριστικό σε δύο νεαρά πλάσματα του ιδίου φύλου που φιλιούνται, εξετάζω το ενδεχόμενο να τους αρέσει να προκαλούν, αλλά και αυτό άσχετο είναι.

6. AuroraBorealis

Δεν σου αρέσουν τα cabrio φαντάζομαι...

7. gaby

gaby Guest

Και εγώ ενοχλούμαι όταν βλέπω cabrio στα χέρια τριαντάρηδων. Οι δεκαοχτάρες να κάνουν ό,τι θέλουν, δε με νοιάζει διόλου, οι τριαντάρηδες το ίδιο, ας κάνουν και μαζί, σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι, αλλά κάτω τα χέρια από τα cabrio...

8. AuroraBorealis

Αναρωτιέμαι πως γίνεται να είσαι moderator και να επιτρέπεις τον εαυτό σου να τρολάρει, ειδικά σε νήματα άλλων.

Το θέμα εδώ είναι οι Απόψεις περι Forced-Bi

9. tane22

tane22 New Member

Απλώς με έχεις παραξηγήσει  

Ήταν μέσα σε εμπορικό κέντρο το συμβάν και σε σημείο όπου μπορώ να κρίνω εάν είχε κόσμο με παιδιά η όχι  

τώρα για την ηλικία... όλα παίζουν, σαφέστατα και έκανα εκτίμηση, δεν καταλαβαίνω όμως γιατι ανέφερα εξ αρχής την ηλικία, μιλάμε για κοριτσάκια, είτε είναι 16-17 είτε 13 χρονών, οπότε δεν μου άρεσε το συμβάν, αν αυτό με κάνει προκατελειμένο... Ε τότε είμαι προκατελειμένος, συγγνώμη!

10. tane22

tane22 New Member

Μα με τις γυναίκες δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα, αντιθέτως με ερεθίζει και με το παραπάνω  

Απλά δεν μου άρεσε που είδα κοριτσάκια, χωρίς ανεπτυγμένο σώμα και, υπέθεσα, χωρίς ανεπτυγμένο χαρακτήρα...

Στην τελική μια άποψη είπα, όχι για να γίνει κάποιο μεγάλο θέμα αλλά για να εκφράσω την άποψη μου, έχω ξεκαθαρίσει ότι σέβομαι τους ομοφυλόφιλους γιατί γνωρίζω μια χαρά (και με το παραπάνω) άτομα που είναι ομοφυλόφιλα και έχω θετικότατη άποψη!

Απλώς, δεν μου άρεσε κάτι συγκεκριμένο! Μια άποψη είναι!

11. woohoo

woohoo Regular Member

Συμφωνω εγω, ας κανουν οτι θελουν ολοι τους. Αυτο το ειπα μιας και θιχτηκε το θεμα.

12. woohoo

woohoo Regular Member

Βασικα οντως, δεν μου αρεσουν.

Αν και το εχω παρατραβηξει με τα off topic, υπαρχουν 4 κατηγοριες, roadster / spyder / cabriolet / volante.