Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απόψεις περί Forced-Bi.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος tane22, στις 17 Απριλίου 2012.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Απάντηση: Απόψεις περί Forced-Bi.....

Σε ποια ηλικία φίλησες πρώτη φορά κορίτσι? Ερωτικά εννοώ. Να το φιλήσεις και να σου σηκωθεί.

Και επειδή η ερώτηση είναι επί προσωπικού και ίσως με το δίκαιο σου αρνηθείς να την απαντήσεις, αν έβλεπες ένα αγόρι και ένα κορίτσι 14 ετών αμφότερα θα έδινες τέτοια σημασία στο γεγονός?

2. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

μόνο εμένα ξενίζει αυτή η διατύπωση;

3. tane22

tane22 New Member

Στα 17 προς 18 μου, κοντά στα 18 μου.

Καταλαβαίνω που το πας και δεν το είχα σκεφτεί καθόλου έτσι.

Μεταξύ αγοριού και κοριτσιού; Δεν έχω δώσει σημασία κατά το παρελθόν, ούτε καν σε ελαφρώς μικρότερες ηλικίες των 14.

4. AuroraBorealis

Ακριβώς εκεί που καταλαβαίνεις το πάω.

Εάν θεωρήσουμε ότι ο ερωτισμός μεταξύ δύο παιδιών είναι σωστά να εκφράζεται από την στιγμή που αναπτύσσεται ή ανακαλύπτεται τότε δεν μπορείς να αποκλείσεις τα ομοφυλόφιλα παιδιά.

Πρόσεξε μιλάω για αναπτυσσόμενο ερωτισμό μεταξύ παιδιών και όχι μεταξύ παιδιού και ενήλικα.

Και από την άλλη δύο κορίτσια απαλλάσσονται από τον κίνδυνο να αφήσει η μία την άλλη έγκυο.

Τα αγοράκια μου χαλούν την αισθητική για αυτό και δεν τα αναφέρω πουθενά γιατί δεν θα είμαι αντικειμενικός.

5. tane22

tane22 New Member

Μα κατάλαβα που το πας και δεν διαφώνησα μαζί σου, το κάθε άλλο!

Αλλά επειδή το μέρος ήταν τέτοιο και βρισκόντουσαν μέσα και μικρά παιδιά με τους γονείς τους (εμπορικό κέντρο, όπως προανέφερα), εξακολουθώ να λέω ότι δεν μου άρεσε η πράξη, έστω ως προς το μομέντουμ, εαν θέλουμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο πως έβγαλα κάποιο προσωπικό κόμπλεξ (η μήπως αυτό συνεχίζω να κάνω και δεν το καταλαβαίνω 

6. AuroraBorealis

Δεν θα ήθελα να αφήσω να εννοηθεί ότι αντιλήφθηκα διαφωνία από μέρους σου.

Θεώρησα χρήσιμο απλά να αναπτύξω την σκέψη μου λίγο παραπάνω...

7. gaby

gaby Guest

<Επισήμανση Moderator>

Ας προσεχτεί παρακαλώ πολύ η συζήτηση για τα ανήλικα. Έτσι όπως γίνεται, δεν το θεωρώ παράβαση του κανόνα που απαγορεύει αυστηρά δημοσιεύσεις σχετικά με παιδεραστία, αν όμως θεωρηθεί ως κάτι τέτοιο, τότε μπορεί να έχουμε προβλήματα.

</Επισήμανση Moderator>

/me γελάει και κουνάει το κεφάλι,
    Όταν έγραψα "αφήστε τα ανήλικα στην ησυχία τους" κανείς δεν κατάλαβε τίποτα, μόλις έγραψα για τα cabrio έκανα trolling και κακώς μου επέτρεψα να κάνω trolling επειδή είμαι moderator και αν είναι να ανοίξω νήμα δικό μου για να κάνω trolling;

8. Alexkat

Alexkat Contributor

...και δεν ανοίγεις ...?  

9. Iagos

Iagos Contributor

Στο BDSM είναι σαφές και νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως ο εξαναγκασμός ή αλλιώς forced στην Ελληνική αποτελεί ένα από τα στοιχεία της δομής του.

Το θέμα δεν είναι αν στην προκειμένη το forced bi κρύβει ή δεν κρύβει ομοφυλοφιλία.

Το θέμα είναι ο έλεγχος και η παράδοση του. Κατανοώ πως αν κάποιος το βιώνει ως D/s έχει κάθε δικαίωμα να εγείρει την όποια αντίρρηση πάνω στον εξαναγκασμό που του επιβάλλεται εφόσον ένα κομμάτι του ελέγχου δεν έχει παραδοθεί. Το υποτακτικό στην περίπτωση του D/s έχει κάθε δικαίωμα να εγείρει safe word σε μια τέτοιου είδους εντολή.

Στο D/s το υποτακτικό έχει κάθε δικαίωμα να «απαγορεύσει» μια εντολή που το κάνει και δεν νοιώθει ασφαλής. Μπορεί ο φόβος του να είναι πιο ισχυρός από την ανάγκη του για υποταγή. Μπορεί να είναι ομοφοβικό, στρειτφοβικό ή ότι άλλο φοβικό δεν του επιτρέπει να ακολουθήσει την εντολή. Και ο Κυρίαρχος οφείλει στην προκειμένη να αποδεχτεί την φοβία του υποτακτικού και να μην την υλοποιήσει.

Στην περίπτωση όμως που δυο άνθρωποι έχουν αποφασίσει από κοινού να ζήσουν σε ένα περιβάλλον ολικής παράδοσης ελέγχου τότε ο/η σκλάβος/α πλέον δεν έχει κανένα δικαίωμα να εγείρει την όποια αντίρρηση αλλά να εκτελέσει την εντολή χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Όταν έχει συναινέσει ο/η σκλάβος/α σε μια ολική διαχείριση του εαυτού του από τον Αφέντη του δεν τίθεται κανένα θέμα ομοφυλοφιλίας ή μη στον ψυχισμό του. Το μόνο που τίθεται είναι η ικανοποιήσει του Αφέντη.

Στο D/s ο εξαναγκασμός δικαιολογεί διλήμματα στο M/s όχι.

Το ερώτημα λοιπόν όπως το αντιλαμβάνομαι δεν είναι αν και πόσο ομοφυλόφιλος/η είσαι αλλά μέχρι ποιο σημείο έχεις παραδώσει τον έλεγχο.

Last edited: 23 Απριλίου 2012
  10. AuroraBorealis

Ε μα, τι?

Ντροπής πράγμα Moderator και με τόση εμπειρία να trolaρει σε ξένο νήμα.

Τσάμπα σας πληρώνουν μου φαίνεται.

Ο Alexkat μίλησε ορθός..

11. AuroraBorealis

Αφού το ερώτημα είναι "Σε κάνει ομοφυλόφιλο το γεγονός ότι σε φαντασιώσεις σου, θέλεις η αφέντρα να εμφανίσει κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο να... περιποιηθείς "εκεί κάτω" και να σε περιποιηθεί "εκεί πίσω";"

Στις φαντασιώσεις σου δεν τίθεται θέμα να παραδόσεις ή όχι έλεγχο. Στις φαντασιώσεις σου γίνονται όλα ιδανικά, αλίμονο αν και εκεί είχαμε θέματα υπακοής στον κυρίαρχο/αφέντη.

Τώρα εαν υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί safe word και στις φαντασιώσεις του, νομίζω θα ήταν μοναδική περίπτωση στα χρονικά.

12. Iagos

Iagos Contributor

Αγαπητέ το ερώτημα είναι βαθύτερο...εν πάση περιπτώση αφού το κατάλαβες έτσι τι να πω...συ είπας!!!!!