Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 31 Οκτωβρίου 2010.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα...

    γεια σας ΒαΝίλισσα και Δεσποσύνη Του. Θα σας πω τι ακριβώς νοιώθω αυτόν τον καιρό. Θα χρησιμοποιήσω μια λέξη κάπως χυδαία για να συνενοηθούμε. 'Εχω γνωρίσει μια πολύ αξιόλογη κυρία, είναι όμορφη, νέα, ελκυστική, μορφωμένη, κυρίως έξυπνη και με χιούμορ και έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. 'Ολα αυτά αρκούν για να νοιώσω κάτι ερωτικό. Θα μπορούσα και θα ήθελα πολύ να την φιλήσω, να γίνω τρυφερός μαζί της, να της πω μου αρέσετε πολύ, όμως ξέρω τι μπορεί να ακολουθήσει όταν τα πράγματα προχωρήσουν, και οφείλω να προστατεύσω και τον εαυτό μου και εκείνη από την απογοήτευση. Ερωτικά την βλέπω με τον τρόπο μου, όμως όχι αρκετά κα@@λωτικά. 'Εχει διαφορά. Το ότι δεν την βλέπω πολύ κα@@λωτικά δεν ευθύνεται μόνο το γεγονός ότι είναι βανίλλα, αλλά και το ότι δεν έχει καθόλου τα στοιχεία της προσωπικότητας που μου αρέσουν ακόμα και αν δήλωνε Mistress. Δεν είναι θέμα bdsm λοιπόν, κάθε bdsmικός χαρακτήρας δεν διαφέρει από τους βανίλλα στο ότι έχουμε συγκεκριμένους συμβατούς χαρακτήρες κι εμείς όπως κι εσείς. Και Mistress έχω απορρίψει γιατί δεν μου έβγαλε τίποτα κι ύστερα με έθαψε πισώπλατα λόγω εγωισμού. Δεν είναι λοιπόν ότι βάζουμε το bdsm πάνω από την αγάπη, είναι ότι κάποιοι άνθρωποι ξέρουμε πολύ καλά τι ζητάμε και τι είμαστε και δεν κάνουμε συμβιβασμούς ούτε πουλιόμαστε δεν πα να μας στείλουν και την Κλαούντια Καρντινάλε.

    To να υποκριθείς για να έχεις την αγάπη είναι εξίσου κακό με το να υποκριθείς για να έχεις το παιχίδι. Η αγάπη δεν θέλει ζήτουλες.
     
  2. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα...



    με επιβεβαιωνετε αγαπητε μου ...
     
  3. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα...

    οχι
    τα παθη και τα λαθη μου
    τα λατρευω και τα πληρωσα
    και τα πληρωνω ολα ακριβα
    και μου ΑΡΕΣΕΙ
     
  4. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα...

    Νομίζω πως ναι... αλλά σε θεωρητικό επίπεδο... κι αφού είχα χορτάσει πολύ-πολύ BDSM!! 
     
  5. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα...

    Μάλλον άθελά σας εσείς με επιβεβαιώνετε. Γιατί δεν θα αγαπούσατε ποτέ έναν άντρα σαν εμένα, ακόμα κι αν σας έλεγε ότι θέλει πολύ και να δίνει και να παίρνει αγάπη, και μάλιστα δίχως όρια. Δεν θα τον αγαπούσατε όμως γιατί είναι πολύ διαφορετικός από όλες τις απόψεις, άρα κι εσείς οι βανίλλα ακόμα κι αν βάζετε την αγάπη πάνω απ'ολα όπως ισχυρίζεστε, υπολογίζετε και μάλιστα πάρα πολύ σοβαρά και την σεξουαλικότητα, και την προσωπικότητα και το αν είναι ή όχι υποτακτικός κάποιος άντρας, και κάπου εκεί κολλάει η ιστορία και δεν προχωράει. Εμείς οι σοκολάτες γιατί θα έπρεπε να κλείνουμε τα μάτια και να αγαπάμε αδιακρίτως ;
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα...

    Το θεμα δεν ειναι αν σας αγαπουσα εγω αγαπητε , αλλα αν εσεις με αγαπουσατε και αν για την αγαπη σας προς εμενα θα εγκαταλειπατε το BDSM αυτο ηταν το ερωτημα.
     
  7. Elvira

    Elvira Regular Member


    Όχι σε καμία περίπτωση. Το θέμα είναι να νιώθουμε ολόκληροι με αυτόν που είμαστε και στην σχέση που έχουμε. Αν όχι τότε για ποιό λόγο;
     
  8. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Τίποτα δεν είναι ντροπή και αίσχος,
    αν ο καθένας μας είναι ευτυχισμένος με αυτό που κάνει!
    Κάπου λες:
    τα παντα λειτουργουν βαση του καθε ανθρωπου και της ιδιοσυγκρασιας του και του τι ψαχνει ο καθε ενας....
    απλα η καρδια ειναι καρδια....πως μπορει να κυριαρχησει κανεις πανω στον έρωτα και να του υποδειξει τι να διαλεγει και τι να μας φερνει?

    Το λες και μόνη σου λοιπόν,
    βάσει της ιδιοσυγκρασίας του καθενός.
    Δεν λέω πως αυτά που αναφέρεις δεν μπορεί να συμβούν,
    κάθε άλλο. Αλλά όταν έδωσα την απάντησή μου,
    μίλησα προσωπικά για μένα.
    Κι επείδη δεν είχα πάντα bdsm σχέσεις,
    συμβαίνει να γνωρίζω τι με γεμίζει και τι όχι. 
     
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα...

    καταρχάς όπως πολλοί γράψανε , δύσκολα θα ερωτευόμουν κάποιο άτομο που θα είχε άκρως αντίθετα γούστα με εμένα ( δλδ mainstream ερωτισμός) αλλά και αυτό να γινόταν δεν είμαι τόσο φετιχιστής και αυτό που θέλω να δώσω-υποτακτικότητα μπορώ να το δώσω γενικά (άλλη ιστορία βέβαια, αν δεν το θέλουν ή δεν θέλουν εμένα για αυτό που είμαι/υπήρξα   )
     
  10. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    Απάντηση: Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα...

    Πολλοί δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη....
     
  11. BitterSweat

    BitterSweat Regular Member

    Απάντηση: Από αγάπη θα τα τίναζα όλα στον αέρα...

    Σίγουρα για να υπάρξει αγάπη, καταρχείν πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους ερωτική σχέση. Από την άλλη για να υπάρξει σχέση ερωτικής φύσεως πρέπει να υπάρχει σεξ. Με δεδομένο τώρα ότι το σεξ αποτελεί αν όχι κάτι παραπάνω από το 50% μιας σχέσης (και 60% και 70% μη σου πω!), αλλά έστω το 50%, μάλλον είναι πολύ πιθανό να ναυαγήσει από νωρίς.. σίγουρα δεν είναι μόνο η ερωτική επιθυμία που πρέπει να κρίνει τις σχέσεις, τις ερωτικές όμως, ναι, θα έλεγα ότι τις καθορίζει αλλά και τις καθοδηγεί. Διότι η ερωτική ζωή ενός ζευγαριού είναι ο δικός τους κώδικας επικοινωνίας. Ο όποιος κώδικας τέλος πάντων μπορέι να τους κρατά μαζί.

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πολύ βασικό να τα βρίσκω σε αυτό το κομμάτι με τον άλλον.

    Κάτι τέτοιο μπορεί να εμπεριέχει σαδομαζοχιστκοφετιχιστικές τάσεις μπορεί και όχι. Εξαρτάται από το τι θα σου βγάλει κάποιος και πως θα εξεληχθεί αυτό που υπάρχει. Για αυτό δε θα μπορούσα να δεχτώ τους στενούς διαχωριστικούς όρους του bdsm-vanilla, αν και υποστηρίζω το πρώτο σε μεγαλύτερο ποσοστό.