Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από πότε και μετά μιλάμε για Κ/υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 8 Φεβρουαρίου 2025.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Για τα πρώιμα στάδια δεν ξέρω να απαντήσω να πω την αλήθεια. Θα πω για αυτά που ξέρω...

Έστω ότι ένα ζευγάρι έχει σχέση Κ/υ για πολλά χρόνια και κάποια στιγμή γερνανε, με ο,τι επιπτώσεις έχει αυτό στη σεξουαλική ζωή. Παύει η σχέση τους να είναι Κ/υ;

Έστω ότι ένα ζευγάρι έχει σχέση Κ/υ και ο ένας αρρωσταίνει, σοβαρά. Και από τις επιπτώσεις που έχει, η μη δυνατότητα να κάνει σεξ είναι η λιγότερο σημαντική. Παύει η σχέση να είναι Κ/υ;

Ναι, όπως είπα και στην αρχή της απάντησης μιλάω για σχέσεις που δεν είναι πρώιμες, μιλάω, όπως μιλούσα και στο πρώτο μήνυμα που έκανα αναφορά στον έλεγχο της σεξουαλικότητας για τη φάση "από την οποία και μετά μιλάμε για Κ/υ".
    Και άπαξ και υπάρξει αυτό, η επίδραση, ο τρόπος συσχέτισης προς τον Κ, στη δική μου εμπειρία, αλλάζει μόνο σε δύο περιπτώσεις: κατάρρευση της συνθήκης ή αναγνώριση Ισχύος κάπου αλλού. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα άλλο που να τον αλλάζει. Απολύτως τίποτα πλην αυτών των δύο.

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Ανά την έξοδο σας, παρακαλώ κλείστε τα φώτα... Contributor

Συμφωνώ και επαυξάνω. Κατευθείαν στο στόχο τα λόγια σας.

3. Tenebra_Silente

Ευχαριστώ για την απάντηση και συγνώμη για την ίσως ηλίθια ερώτηση.

4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Άλλο έλεγχος σεξουαλικότητας και άλλο σεξ.

5. Tenebra_Silente

Ειλικρινά σε έχασα. Αν κατάλαβα καλά την νέα παράμετρο, ο έλεγχος της σεξουαλικότητας του υ θα ήταν σε συνδυασμό με τον/την Κ. Μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα και έλεγχος της σεξουαλικότητας και στέρηση ή μη σεξ. Αν δεν κάνω λάθος, το σεξ έκφραση της σεξουαλικότητας είναι και κείνο.

6. margarita_nikolayevna

Καθόλου ηλίθια  
    Το the point και σίγουρα όχι για περιπτώσεις... Κ/υ με λυτές πλεξούδες που διαβάζουμε συχνά πυκνά... Οπότε εγώ ευχαριστώ για την ευκαιρία  

Last edited: 13 Φεβρουαρίου 2025
  7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Έλεγχος σεξουαλικότητας είναι με ποια άτομα θα γαμηθεί, αν θα γαμηθεί, πότε θα έχει οργασμό, αν θα έχει οργασμό, η αντίληψη για το σεξ κλπ

8. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Εξαρτάται. Υπάρχουν δύο βασικά είδη διαδρομών, το πρώτο είναι ότι ξεκινάμε από vanilla και σταδιακά ανακαλύπτουμε την Κυριαρχία και την υποταγή και αυτό λογικό είναι να παίρνει το χρόνο του. Πιθανά σε αυτή την περίπτωση να μην υπάρχει ενδιαφέρον να χαρακτηριστεί η σχέση. Το άλλο είναι ότι ξεκινάμε εξαρχής συνειδητά, οπότε εξαρχής η σχέση χαρακτηρίζεται ως Κ/υ. Άλλο το βάθος και η επίγνωση, αυτά βεβαίως εξελίσσονται με τον καιρό. Όπως και οι αισθήσεις, σταδιακά καλλιεργούνται ώστε να ανταποκρίνονται στα εξωτερικά δεδομένα.

Όσος χρόνος περνάει γίνεται πιο έντονη η Κ/υ στη σχέση αλλά το πότε θα χαρακτηριστεί είναι κάτι άλλο.

Μια σκέψη είναι το πρώτο κατώφλι να βρίσκεται εκεί που το υ ανταποκρίνεται στην κατίσχυση και δίνει στο Κ αυτό που επιθυμεί απλά και μόνον επειδή ο Κ το επιθυμεί.

Η έλξη δεν είναι κατίσχυση, είναι όμως μια καλή αρχή που μπορεί να προδιαθέσει το υ για αποδοχή της κατίσχυσης.

Το μνημονεύω επειδή απλά μου άρεσε, μου έφερε εικόνες  

Τι εννοείς με το "Κ/υ με λυτές πλεξούδες", καλό ή κακό είναι;  

9. Tenebra_Silente

Παρακαλώ. Σε κάθε περίπτωση, ότι κάνει χαρούμενο/ευτυχισμένο τον καθένα. Στο κάτω κάτω της γραφής η όποια σχέση/πλαίσιο/αλληλεπίδραση/πείτε την όπως αγαπάτε, για μας γίνεται και υπάρχει. Όχι για τα μάτια/ "χειροκρότημα" ή αποδοκιμασία του όποιου τρίτου.

10. Mob_Jones

Mob_Jones M/s + Sm δύο τέσσερα κάθετος επτά

Το Κ/υ ως κατάσταση μπορεί να υπάρχει στην ζωή λόγω συνθηκών, για παράδειγμα ένας στριφνός δύσκολος
    καθηγητής πανεπιστημίου, έχει μία θέση Κ σε σχέση με τους φοιτητές του (υ) διότι εξαρτάται η βαθμολογία τους
    από εκείνον και υπάρχουν καθηγητές και καθηγήτριες οι οποίοι κόβουν βαθμολογία για άσχετους λόγους σε
    σχέση με τα γραπτά των φοιτητών, απο την ώρα που μπορούν να το κάνουν υπάρχει μία Κ/υ σχέση.

Οι Κ/υ όμως σχέσεις στις οποίες εμείς αναφερόμαστε είναι σεξουαλικές, το ερώτημα είναι τι εννοεί ο καθένας
    και η κάθε μία ως σεξ, το ίδιο που οι vanilla θεωρούν ως sex ή κάτι άλλο;, αλλά ακόμα και στο vanilla υπάρχουν
    διαφορετικές οπτικές, κάποτε πήγα ένα τριήμερο με κάποια που σχετιζόμουν τότε και τελικά μου πήρε μόνο
    πίππα, καθώς μπαίναμε στο αμάξι να επιστρέψουμε μου είπε "καλά περάσαμε, γαμήσαμε κιόλας" και πριν
    μιλήσω μου είπε "μην το πεις, ότι σου πήρα μόνο πίππα, γάμησες".
    Όπως υπάρχει και μία βλακεία όπου λες στον άλλο "πήγα με μία, της τον βάζω μία και μου λέει στοπ, μην συνεχίζεις,
    την γάμησα ή όχι;" συνήθως όλοι λένε "όχι δεν την γάμησες" και απαντάς "κάτσε να στο βάλω μία και να στο
    βγάλω και να πω πως δεν σε γάμησα".

Κατά την άποψη μου κάθε διαδικασία στο Κ/υ είναι σεξ, μου έχει τύχει να δώσω την εντολή "πάρε τα σκουπίδια
    που είναι εκεί και κατέβασε τα κάτω, μόλις βγεις στρίψε αριστερά και θα βρεις τον κάδο" και μόλις πήρε τα
    σκουπίδια, καύλωσα κανονικά όχι εγκεφαλικά και το ίδιο και εκείνη.
    Επίσης μία μαζοχίστρια μπορεί να έρθει σε οργασμό, χωρίς να αγγίζεται μόνο με corporal punishment, επομένως
    η διακοπή του σεξ στο Κ/υ είναι η ίδια η διακοπή του Κ/υ.

11. margarita_nikolayevna

Είναι κάτι που εμένα προσωπικά δεν μου πάει, δεν μου αρέσει και στο δικό μου πεδίο ορισμών δεν είναι τελικά και Κ/υ.
    Αλλά όπως είπε και ο @Tenebra_Silente , με το οποίο συντασσομαι απόλυτα: ο,τι κάνει χαρούμενο τον καθένα, ζήτημα είναι η ευημερία και η ευζωια, όχι να γίνονται οι άνθρωποι "πτυσσόμενα" για να χωράνε σε πλαίσια. 

12. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν έχω καταλάβει, τι εννοείς όταν λες "Κ/υ με λυτές πλεξούδες"; Αν εννοείς κάτι τελείως χύμα από την πλευρά του υ, αν εννοείς αυτό, θα έλεγα ότι αν έχει οριστεί σωστά η περίμετρος του "χύμα" και η περίμετρος αυτή τηρείται παντού και πάντα, εντός της περιμέτρου λατρεύω να είμαι "με λυτές πλεξούδες" και ξυπόλυτη. Για μένα αυτό είναι μέρος της ουσίας της περιμέτρου στην οποία έχω αρχικά συναινέσει, ότι εντός της θα είμαι με λυτές πλεξούδες και ξυπόλυτη. Στην πραγματικότητα η ουσία είναι να είναι λειτουργική για τον Κ η περίμετρος, αλλά να έχει και μια γωνία άνεσης για μένα