Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από πότε και μετά μιλάμε για Κ/υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 8 Φεβρουαρίου 2025.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Το εντελώς αντίθετο είχα κατά νου για την ακρίβεια: Κανένα πλαίσιο, καμία περίμετρος, καμία παράμετρος. Ένα πολύ... μεταμοντέρνο Κ/υ, εντελώς laissez-faire, laissez passer.
    Και πάλι, όμως, αν για κάποιους δουλεύει, προφανώς η δική μου άποψη δεν έχει καμία αξία.
    Εξάλλου κι εγώ σε πλαίσιο "μέσα στην περίμετρο σου τρεχε ελεύθερη και μεγάλωνε" έμαθα, λειτούργησα και ευημερούσα... Αλλά μέσα  

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Επίσης άλλο ένα κομβικό σημείο που μου ήρθε το πρωί, σε μια από εκείνες τις πολύ καθαρές σκέψεις που σου έρχονται καμιά φορά μέσα σε ένα πιτσιλωτο αδιάφορων συνειρμών που κάνεις ενώ οδηγείς:
    Το σημείο που θα πεις "Κύριε" και αυτό θα είναι το μόνο όνομά Του που θα έχει πια αξία για σένα και θα βιώνεται από κάθε κύτταρο της ύπαρξης σου, σωματικής και πνευματικής...

3. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

Ναι. Απόλυτα ναι.
    Όμως ...
    Όταν αυτό το ό,τι κάνει χαρούμενο/ευτυχισμένο τον καθένα, μένει στον καθένα.
    Όταν όμως αυτό το "ό,τι", το βγάζει σε δημόσια γύρα ο καθένας και το "πουλά" όχι ως το "ό,τι" το οποίο κάνει εμένα ευτυχισμένο, αλλά σαν το "ό,τι" το οποίο είναι το μόνο γνήσιο "ό,τι" που θα κάνει τους πάντες ευτυχισμένους, συνεπώς οι πάντες οφείλουν να το αγοράσουν, τότε το εκθέτει είτε στο χειροκρότημα ή στη σφαλιάρα των τρίτων.
    Το τι θα συμβεί όταν το "ό,τι" που κάνει τον γείτονα μου ευτυχισμένο, μπει απροσκάλεστο στην αυλή μου, το αφήνω, γιατι θα παρεκτρέψει την συζήτηση.

4. rea..

rea.. Contributor

Σημείωση: Τις περισσότερες φορές απ όσες θυμάμαι το..
    Παρερμηνεύται σε..
    Δηλαδή υπάρχει και μια αυθύπαρκτη τάση σύγκρισης στην γωνία που παραμονεύει να αμυνθεί για το "ό,τι" χωρίς κανένας να το χει θίξει επί της ουσίας.

Στον αντίποδα βέβαια υπάρχει και το χαίρομαι το όσο και να κοπανιέσαι το ο,τι μου δεν το αγγίζεις.
    Όπως είπε και η μεγάλη Καλλιτέχνης Πάολα "Εισαι τρελός - είσαι τρελός? Που πας εμένανε με άλλη να συγκρίνεις!"

Σ αυτό το σημείο, προτείνω να κλείσεις ένα μπουκαλάκι στο κορίτσι, για να αποκτήσουμε τις απαραίτητες εμπειρικές γνώσεις πάνω στο ζήτημα.  

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Ανά την έξοδο σας, παρακαλώ κλείστε τα φώτα... Contributor

Και αυτό όμως άπτεται, στο αν και κατά πόσο ενδιαφέρει τον άλλο, να ακούσει/διαβάσει/αγοράσει εκείνο που ο όποιος άλλος θέλει να του πουλήσει. Υπάρχει και η επιλογή, να στρέψει το βλέμμα του αλλού. Στο τέλος, εδώ, γατί στο εδώ αναφερόμαστε, είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι και το σπίτι αλλουνού.

Βέβαια, αν κάποιος θέλει να χειροκροτήσει ή να σφαλιαρίσει, σπολλάτη του. Και σε μένα γυρίζει το μάτι κάποιες φορές με πράγματα που διαβάζω. Μετά καταλαβαίνω, ότι απλά έχασα τον χρόνο μου αντιδρώντας. Αφού δεν είναι ότι μου έδωσε κάτι αυτό. Εμένα...