Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αρσενικά Ελληνικά τραγούδια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 16 Ιουλίου 2020.

1. espimain

espimain Contributor

Τι να αιτιολογήσει;
    Δεν βλέπει;
    Ηλίου φαεινότερον.
    Ο Κ έχει χιούμορ, αρκεί να είναι Κ και όχι χανουμάκι κρυμμένο πίσω από φερετζέ.

2. Discerning

Discerning Contributor

@Stilvi

Εδώ η κατηγορία είναι off topic. Το κάθε μέλος λοιπόν, μπορεί να ανοίξει το νήμα που θέλει. Γιατί έτσι. Τόσο γαμημένα απλά.

Σου κάνει, ποστάρεις τα του θέματος, δεν σου κάνει, το προσπερνάς, ειδικά δε όταν ο νηματοθέτης, σου είναι αδιάφορος. Επίσης τόσο γαμημένα απλά.

Το να μπεις για να τρολάρεις (αναφέρομαι γενικά) τι ακριβώς σου προσθέτει; Το να μπαίνεις να γράφεις τη παρόλα σου θεωρείς ότι σε ψηλώνει; Kαι αυτό να το κάνεις σε κάθε therad και κάθε post συγκεκριμένου μέλους. Tόσο τεράστιος Κ. Μπράβο σου.

Νομίζω ότι ασχολούνται όλοι μαζί μου; Oχι βέβαια. Και πάλι λάθος κρίση. (Η μύγα που λέγαμε) Είναι αρκετοί/ες οι φαιδροί/ες, αλλά όχι όλοι/ες. Με ένα πέρασμα σε ότι έχω γράψει, φαίνονται. Αυτό και μέχρι εκεί.

Καθόλου δεν διαφωνώ με τη πρότασή σου. Συμφωνώ απολύτως. Η μαγκιά δεν έχει φύλο.

Θεωρείς, ότι δεν υπάρχουν Αρσενικά τραγούδια. Είναι η θεώρησή σου. Σεβαστή. Εναπόκειται στο χαρακτήρα σου, το αν μπορείς να σεβαστείς μιια θεώρηση διαφορετική από τη δική σου.

3. Discerning

Discerning Contributor

Δημήτρης Παναγόπουλος. Ενας όχι τόσο γνωστός τραγουδοποιός, αλλά το συγκεκριμένο "μιλάει" περισσότερο από τους στίχους του

Από την πόρτα σου αν θα βγω
    θα δω τον ήλιο στρογγυλό
    και με το όμορφο στερνό χαμόγελό σου

Μια καλημέρα θα σου πω
    μετά θα φύγω, θα χαθώ
    και ίσως με ξαναδείς μονάχα στ' όνειρό σου

Γιατί είμ' αέρας που περνά
    μέσα στης πόλης τα στενά
    και κάνει τα κλειστά παράθυρα να τρίζουν

Γιατ' είμαι αύρα εσπερινή
    πνοή καθάρια ζωντανή
    που κάνει τα γερμένα φύλλα να θροΐζουν

Φεύγω ψηλά για το βουνό
    κι ύστερα πέφτω στο γκρεμό
    και ταλαντεύομαι στα βάθη και στα ύψη

Και κουβαλάω μες τη σιγή
    μιαν ανυπόταχτη κραυγή
    και κάποια ανείπωτη ελπίδα που 'χεις κρύψει

4. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Δεν ανήκω στην διαχείριση, φυσικά και δεν πρόκειται να πω σε κάποιον τι νήμα θεωρώ εγώ ότι πρέπει να ανεβάσει.

Το ότι κάποιοι σε ενόχλησαν δεν σου δίνει το δικαίωμα να ρίξεις στο δικό μου κεφάλι, πέτρα που προορίζεται γι' άλλους.

Φυσικά και σέβομαι απόλυτα την διαφορετική άποψη. Η δική μου άποψη είναι ότι το παρακάτω σχόλιο:

Είναι κομπλεξικό και δε σε τιμά. Σ' ένα νήμα που θες να προβάλλεις τα τραγούδια που εσύ θεωρείς "αντρικά" στην πρώτη κιόλας πρόταση του νήματός σου, λείπει η μαγκιά. Αυτή είναι η γνώμη μου, την κρατάς ή την πετάς.

5. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

7. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Mπααα... Η επιτομή της "μουνοδουλείας" (και "ψωλοδουλείας" το ίδιο κάνει) και η εξ αυτής παράνοια, είναι το άσμα...
    Κάτι παραπάνω ξέρει ο Πουλικάκος όταν χρειάστηκε να διασαφηνίσει στο πρόσφατο παρελθόν πως με την ερμηνεία του συγκεκριμένου άσματος ήθελε να καταδείξει ακριβώς αυτό, και φυσικά το καταφέρνει loud and clear...
    Και κάτι άλλα, που δεν είναι του παρόντος, διότι είναι πάγια θέση μου πως οι άνθρωποι της Τέχνης, χρειάζεται να κρίνονται από το έργο τους και όχι από τους ψυχοτέτοιους ξεμπαρκοκουβεντιάζοντες κάθε είδους...
    Αυτά...

8. espimain

espimain Contributor

Στίχοι: Πρέπει να σε πλησιάσω για να ησυχάσω ίσως μπορέσω και σε κουβεντιάσω μεγάλη νύχτα θα περάσω, θα σε κεράσω είμαι απ' αυτούς που δεν θα πάνε πάσο μίλησαν λίγο τα μάτια έχω γίνει δυό κομμάτια δεν με πιάνει το πιότο το κορμι σου δυναμίτης γίνομαι για 'σένα αλήτης είμαι τρελό αρσένικο.. Δύσκολα μαζεύομαι.. όταν ερωτεύομαι για μια ματιά σου καίγομαι.. καίγομαι κι αρχίζω και τρελαίνομαι.. τρελαίνομαι (x2) Για πάρτη σου το ξενυχτάω όλα τα σπάω δεν έχω μάθει να τα παρατάω θα πάρω όλη την ευθύνη, για ότι γίνει είσαι το θυλικό που μου την δίνει μίλησαν λίγο τα μάτια έχω γίνει δυό κομμάτια δεν με πιάνει το πιότο το κορμι σου δυναμίτης γίνομαι για 'σένα αλήτης είμαι τρελό αρσενικό..

9. espimain

espimain Contributor

10. espimain

espimain Contributor

Σαν αλητης θα γυριζω και θα χανομαι

Και θα κανω οτι θελω και οτι αισθάνομαι

Αρκετά τον εαυτό μου κατηγορησα

Το μετάνιωσα αλήθεια που σε γνώρισα

Εγώ την λέξη μοναξιά

έχω χαράξει στην καρδιά

γιατί σε πίστεψε πολύ

και από θαύμα λειτουργεί