Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ας παίξουμε … μπάλα !

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 13 Απριλίου 2007.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Να παίξει κανείς μπάλα! Αλλά τι μπάλα? ποδόσφαιρο? βόλεϊ ? γκολφ? τι????

    Είναι τόσα και τόσα τα παιχνίδια που παίζονται με τη μπάλα και αυτή η σκέψη μου ήρθε διαβάζοντας διάφορα νήματα στο φόρουμ....
    Άλλος παίζει εκπαιδεύοντας την Ελένη!
    Άλλος κάνοντας τα ταξίδια της D.
    Άλλος κάνει βαθυστόχαστες αναζητήσεις του τι σημαίνει υποταγή
    Άλλος βιώνει το s/m ή θέλει να το βιώσει
    άλλος ψάχνει τον τέλειο σκλάβο
    και άλλη τον Μάστερ που θα τη βάλει σε κλουβί για μην έχει έννοιες για τα καθημερινά
    Αλλος/η (παντού κολλάει το ος/η) θέλει να εκπαιδεύσει την τέλεια slut και να τη διαθέσει σε σκλαβοπάζαρο
    Άλλοι θέλουν να βασανίσουν σχεδόν μέχρι θανάτου...την όμορφη σκλάβα του μαχαραγιά...
    Άλλος ονειρεύεται το Κυρίαρχο σεξ
    Άλλος...όχι σεξ...μόνο bdsm


    Κανέναν δεν κρίνω και σαφώς ο καθένας ακολουθεί τη φαντασίωσή του και αυτό που ονειρεύεται και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!

    Μα ακουω πάλι απο αρκετούς ότι δεν υπάρχει αυτό που θέλουν και θα έδιναν τα πάντα ...αλλά δεν υπάρχει!!

    Όμως να! μήπως είναι αυτός ένας λόγος που δεν παίζεται συχνά η μπάλα? Μήπως δεν δηλώνεται ή δεν ακούγεται ξεκάθαρα το τι παιχνίδι θέλει να παίξει καθένας?

    {Παρ'ολο που δηλώνω στο προφίλ μου not looking and owned έχω λάβει κατά καιρούς διάφορα μην από 'υποψήφιους Μαστερς'! Δεν το κατακρίνω! κάθε άλλο, μόνο όταν ψάχνει κανείς βρίσκει. Μα δεν σταμάτησα ποτέ να αναρωτιέμαι... Ούτε ένας ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν έστειλε ένα μήνυμα που θα ήθελα αν ήμουν ελεύθερη να απαντήσω.

    Κάποιος μου γράψε :'σκλάβα...στείλε μου το μσν σου , σε διατάζω!!"

    Άλλος πιο ήπιος... έγραψε δυο λόγια και μετά όταν του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι και να κοιτάξει πιο προσεκτικά το προφίλ μου έγραψε "σκασμός σκλάβα!!"}

        δηλαδή ... τι να πει κανείς...?

    Δεν κριτικάρω το ξαναλέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων !! Απλά τονίζω τις τεράστιες διακυμάνσεις που , φυσικό είναι άλλωστε να παρουσιάζονται μεταξύ , των τόσων διαφορετικών ανθρώπων σε μια ονλάιν κοινότητα.

    Πρόταση ? (ίσως εκ του ασφαλούς) : Ας είμαστε λίγο πιο ειλικρινής και πιο σαφής σ' αυτα που γράφουμε ότι ζητάμε. Ας προβάλουμε τα μπορώ μας και όχι τη φαντασίωση (γιατί άλλο το ένα και άλλο το άλλο!!)
    Έτσι θα διευκολύνουμε τις σχέσεις μας, είτε φιλικές είτε άλλες. Έτσι θα μπορέσουμε να "φωτογραφηθούμε" καλύτερα ώστε να μας πλησιάσουν αυτοί που μας ταιριάζουν ή που ψάχνουν αυτό που ψάχνουμε και εμείς.
     
  2. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Ας παίξουμε … μπάλα !

    Ενδιαφέρον αυτό που έγραψες, θα την πάρεις με το ζόρι? Θα την αποπλανήσεις ? τι ακριβώς?
     
  3. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Ας παίξουμε … μπάλα !

    Μαντευω θα εχετε καταλαβει ολοι σας οτι το BDSM ειναι ενα συνολο πραγματων,μια συλλογη συμπεριφορων,πρακτικων και βαθυτερων αναγκων.Ο καθενας κοιταει μεσα του και διαλεγει τα κομματια που πιστευει οτι θελει,αποφασιζει ποια απο αυτα ειναι ικανος να προσφερει και τελος κοιταει γυρω του για να διαπιστωσει κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο που ψαχνει.

    Το οτι βρισκεται καποιος σε ενα φορουμ πχ 50 ατομων με το αντιστροφο status,δε σημαινει οτι υπαρχουν 50 ατομα που μπορουν να του προσφερουν αυτο που θελει.Αν βεβαια βαλουμε στην ακρη το ζητημα της ψυχικης επαφης με τον εκαστοτε "υποψηφιο",το οτι ασχολουνται και οι δυο με το BDSM δεν σημαινει οτι αυτοματα ταιριαζουν.

    Και για να μη μιλαω γενικα,ας παρουμε την δικη μου προσπαθεια αναζητησης συντροφου...
    Οταν λαμβανω απαντησεις στην αγγελια μου του τυπου:"Γεια σου ειμαι ο ταδε και μου αρεσει αυτο,αυτο,αυτο κι αυτο..." ξενερωνω απιστευτα.Παντα ειχα στο μυαλο μου τον sub να λυγιζει τον εαυτο του οχι επειδη τη βρισκει να τον ταπεινωνουν ή να τον μαστιγωνουν,αλλα επειδη ξερει οτι για μενα ειναι ερεθιστικο και αυτο του φτανει και του περισσευει.Οι "λιστες" σεξουαλικων πρακτικων (ειτε δικες μου ειτε του αλλου) δε μου λενε κατι, οσο πχ μια κοπελα που απο το πρωτο βανιλα ραντεβου σού ξεκαθαριζει οτι δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να "καταπιει" ή οτι μετα απο καθε δυο κρεβατια θελει και μια συγκεκριμενη σταση.

    Ναι,ξερω,ζηταω πολλα...αλλα για μενα αυτο ειναι το ιδανικο.Να προσφερει απλοχερα ο αλλος τον εαυτο του σε μενα και οχι στον αφεντη που με ντυνει για να τη βρισκει.

    ..και γι'αυτο εγω προσωπικα..δε παιζω μπαλα....
     
    Last edited: 22 Απριλίου 2007
  4. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Ας παίξουμε … μπάλα !

    Τι ομορφα που τα γράφεις perfect_number  !!
     
  5. Lycaon

    Lycaon Regular Member

    Απάντηση: Ας παίξουμε … μπάλα !

    Χμμμ, δύσκολη ερώτηση...   Θα αφήσω το πάθος μου να με οδηγήσει, μάλλον και τα δύο   . Ας τη βρώ πρώτα.  
     
  6. Karxarias

    Karxarias New Member

    Αν πραγματικα ,θελεις καποιον διπλα σου
    δωστου χωρο για να κατσει
    Αν σηκωθει και φυγει
    Δεν ειναι αυτος που ψαχνεις..
     
  7. Lycaon

    Lycaon Regular Member

    Απάντηση: Ας παίξουμε … μπάλα !

    Με τόσες τρικλοποδιές στο ερωτικό παιγνίδι, άντε να παίξεις μπάλα. Στο νοσοκομείο θα καταλήξεις. Κι αν είσαι τυχερός αρκετά, μπορεί να σε φροντίσει καμια σέξυ νοσοκόμα...  
     
  8. dark_angel

    dark_angel New Member

    Η δικη μου εκδοχη ειναι γιατι απλα αυτο μπορουμε να το ομολογουμε, να το συζηταμε ανετα , να το εκφραζουμε (εως cyberiaζουμε..) μονο εδω μεσα...Αναλυτικα, αλλα ανωνυμα. Περιγραφικα αλλα οχι προσωπικα..Λειπει η αμεση, η διαπροσωπικη επαφη. Οχι η κατ'αναγκην δεσμευτικη, αλλα εστω φιλικη. Η face to face ανταλλαγη αποψεων, οχι μονο μεταξυ 'ταιριαστων" ρολων, αλλα και ετερονυμων.. Βεβαια ειμαι καινουριο μελος και δεν εχω προλαβει να παρεβρεθω σε καποια συναντηση μελων (αν και απο καποια post που διαβασα, τα 20 ατομα της τελευταιας συναντησης σε σχεση με το πληθος που αναλυει και περιγραφει εδω μεσα "διαφορα", ειναι ασημαντο ποσοτικα.. ευχομαι το αντιθετο ποιοτικα)Επειδη ομως εχω την εμπειρια αληθινων παρομοιων σχεσεων, θεωρω απιστευτο (αλλα απο την αλλη γοητευτικα ελπιδοφορο) να προκυψει κατι για ολους μας απο εδω μεσα..Σας το ευχομαι!
     
  9. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Πιστευω οτι εχει να κανει με το πως φανταζομαστε καποια πραγματα πριν τα κανουμε και πως τα βρισκουμε στην πραξη. Ποσο ετοιμοι ειμαστε πραγματικα για μια τετοιου ειδους σχεση. Τι ειμαστε διατεθειμενοι να "θυσιασουμε" για να την πραγματοποιησουμε και να την διατηρησουμε. Μια σχεση D/s -M/s ειναι παρα πολυ απαιτητικη. Ειναι για δυνατους παιχτες. Καλα στα λογια αλλα στην πραξη λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα μπορουν να λειτουργησουν σε μια τετοια σχεση.
    Γενικα οι σχεσεις εχουν γινει δυσκολες πλεον (ή μαλλον οι ανθρωποι), ποσο μαλλον αυτες οι συγκεκριμενες..
     
  10. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Για τον ιδιο λογο που οι γιαγαδες δν συμμετεχουν στα φορουμ μαγειρικης υποθετω.
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    "Διασκεδαστικό" θέμα, αν μη τι άλλο γιατί μετά από 9 χρόνια υπάρχουν ακόμη άνθρωπες, που ασχολούνται με το τι κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι. Και μάλλον θα συνεχίσουν ν' ασχολούνται μέχρι εμέτου ( δικού τους ).
    Το 90% των μελών? Χαρά σ' όποιον γνωρίζει το 90% και μάλιστα τόσο καλά ( δηλαδή όχι μόνο διαβάζοντας τις 5/10/1000 αράδες του σε μια οθόνη ), που να ξέρει τόσο προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής τους.
    Εγώ να γνωρίζω βια το 0,00001% και ειλικρινά αν έχει σχέση D/s, M/s ή οποιουδήποτε άλλου "γούστου" δεν μ' ενδιαφέρει ποσώς. Σαμπώς και θα είχε ποτέ του κάποιο "πάρε δώσε" μαζί μου.

    Τεσπα, έχει την "κουλτούρα" της η κλειδαρότρυπα και για κάποιους/ες η "μιζέρια αγαπά την παρέα" που λένε. Αλλά τι νόημα θα είχε το αν, πως και τι κάνουν οι άλλοι, ακόμη μου διαφεύγει.
    Τελικά ο ποέτας είχε δίκιο και σ' αυτήν περίπτωση :

    Κύριε, αμάρτησα ενώπιον σου. Ονειρεύτηκα πολύ, έτσι ξέχασα να ζήσω. ( Τ. Λειβαδίτης )

    Όπου Κύριε, όποιος/α θα το ήθελε, ας έβαζε τον εαυτό του/της. Και όπου ονειρεύτηκα, ας βάλει ασχολήθηκα με τους άλλους.

    Πάντως απ' το 2007 αναλύθηκαν, ξαναναλύθηκαν και θα ματαναλυθούν τα "απίθανα" και για μένα είναι πάντα ουσιαστικότερο, απ' το να προσπαθούμε να κρεμάσουμε στα "μανταλάκια" τις ζωές των άλλων.
    Γιατί όσο κι αν το κάνουμε, η δική μας σίγουρα δεν καλυτερεύει, ούτε τα όποια δικά μας κενά/ελλείψεις/πείτε τα όπως στα τσακίδια θέλετε, γεμίζουν/αναπληρώνονται.

    Ως προς τις αιτίες για τις οποίες οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πια δύσκολες/"αδύνατες"/fast food/κουτουλού κουτουλού, ας ρωτήσουμε πρώτα τους εαυτοί μας. Ας στρέψουμε πρώτα στα μούτρα μας το δάχτυλο.
    Κι αν μας δώσουμε ειλικρινείς απαντήσεις, μετά δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε κανέναν άλλο.
    Όμως, άντε βρες το κουράγιο, να παίξεις καθαρά και τίμια μπάλα με τον εαυτό σου ( το δεύτερο ενικό είναι σχήμα λόγου ). Εκεί κι αν είναι ζόρικα τα πράγματα.  

    * Άποψη ( το έχω συνηθίσει το disclaimer και αν δεν το έβαζα πια, κάτι θα πάθαινα. Όσο κι αν το θεωρώ εντελώς γελοίο, που συνεχίζω να το κάνω ).
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2016
  12. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Καποι παροιμια λεει οτι "το ματι φοβαται τη δουλεια".

    Οι σχεσεις απορροφουν ενεργεια, ψυχη και χρονο. Το κινητρο για να τα δωσει κανεις ειναι η προσδοκια να γεμισει το κενο μεσα του με εναν καταλληλο συντροφο.
    Η ζεστασια του να εισαι με καποιον που σε γεμιζει.

    Αυτο ειναι τοσο πολυ απαραιτητο στους ανθρωπους που τιποτα σχεδον δεν δινει νοημα στη ζωη μας ισοδυναμα με αυτο.

    Τετοιο μοναδικο κινητρο λοιπον αξιζει οποιαδηποτε δυσκολια για να ικανοποιηθει.

    Και οταν ικανοποιειται μας κανει καλυτερους και στις σχεσεις μας και με οποιονδηποτε αλλο συναντουμε η θελουμε περιστασιακα να σχετιστουμε η να συνεργαστουμε σε οτιδηποτε, καθως και με οποιαδηποτε καθημερινοτητα και κατασταση.
    Μας δινει ζωντανια και πληροτητα, ο,τι αλλο και αν κανουμε στη ζωη μας.

    Οποτε οταν μια σχεση μας γεμιζει καμια δυσκολια της, αλλα και καμια δυσκολια της ζωης γενικα δεν μας φοβιζει.

    Οταν ομως αρχιζουμε να βλεπουμε καταστασεις που μας φαινονται δυσκολιες που μας κουραζουν τοτε πιθανον η σχεση να μην ειναι η καταλληλη για εμας.

    Πρεπει η εσωτερικη ικανοποιηση απο τη σχεση και οι προσδοκιες απο την εξελιξη της να ειναι μεσα μας παντα μεγαλυτερη απο οσα μας προβληματιζουν η μας δυσκολευουν σε αυτη.

    Αλλοιως δεν ειμαστε ικανοποιημενοι αληθινα κι ολα φανταζουν δυσκολα.

    Οποτε σε ενα ταιριαστο ζευγαρι αυτο που στους υπολοιπους φαινεται δυσκολια στα ματια του ζευγαριου μοιαζει αλλοιως. Το ιδιο πραγμα.

    Συνεπως "παιζουμε μπαλα" ο καθενας αναλογα με το τι αναζητα και δεν υπαρχει κοινα αποδεκτος τροπος ζωης σε αυτο.

    Μονο κριτηριο το ποσο πολυ θελουν να ειναι μαζι, τι τους γεμιζει, τι μοιραζονται οι δυο τους και τι προσδοκουν.

    Ειναι δηλαδη πολυ σχετικο και πολυ προσωπικο για τον καθενα το τι σημαινει "δυσκολια" η "ομορφο" κι "επιθυμητο".

    Οι σχεσεις ηταν παντα δυσκολες. Απλως παλαιοτερα οι ανθρωποι πιστευαν περισσοτερο σε αξιες πανω και περα απο τον εαυτο τους, ηταν λιγοτερο εγωιστες και νοιαζονταν περισσοτερο και πιο ειλικρινα για τους αλλους.
    Κι αυτο εκανε τις σχεσεις πιο βαθιες και πιο μακροχρονιες, οποια ιδιαιτεροτητα η μοναδικοτητα και αν τις χαρακτηριζε την καθε μια ξεχωριστα.

    Κι αυτο ομως σε γενικες γραμμες.
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2016