Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασε τις πρωτες σκεψεις σου πανω σ αυτο να γινουν λεξεις και απαντησε.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος VasilisDraper, στις 19 Νοεμβρίου 2016.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ομολογώ πως με μπέρδεψες λιγάκι τώρα. Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω όμως. Δεν παίζει ρόλο το φύλο για εμένα οπότε αναφέρομαι γενικώς στα άτομα Κ και τα άτομα υ για να μην υπάρχει παρεξήγηση.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα Κ προσπαθεί και θέλει να υποτάξει ένα άλλο συνειδητοποιημένο Κ. Πως μπορεί να γίνει αυτό εάν δεν έχει υποτακτικες; Εάν έχει τότε είναι switch.

Όταν αναφέρομαι σε υποταγή εγώ τουλάχιστον, αναφέρομαι στην pure. Ξεκαθαροι οι ρόλοι ποιος κάνει κουμάντο καθώς επίσης δεν συνδέω ποτέ μα ποτέ τις ερωτικές προτιμήσεις κάποιου και ότι αφορά τον τρόπο που σχετίζεται με το εάν είναι μεγάλο στέλεχος πολυεθνικης ή ο τελευταίος εργάτης βιομηχανίας.

Έχω κάποιες ενστάσεις ακόμα στο θέμα Κ-μαζοχιστη και υ-σαδιστη και αυτό γιατί τα άτομα με τα οποία έχω γνωριστεί σε προσωπικό επίπεδο και έχω συζητήσει μαζί τους δεν συνδυάζουν τίποτα από αυτά,δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάποια απάντηση να με καλύψει απόλυτα.

Σε επίπεδο παιχνιδιού πιθανόν κάποιο Κ να απολαμβάνει το ρόλο του bottom, μπερδεμένο το θέμα για εμένα, μεγάλο κουβάρι που πρέπει να ξετυλιξω, πράγμα όμως που δε θα κάνω ποτέ γιατί δεν λειτουργώ ούτε ως Top ούτε καν ως service οπότε απλά διαβάζω απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα και κρατώ πλέον αποστάσεις.

Βρίσκω τραγικό και το συναντω συνεχώς κυρίως από άνδρες Κ για γυναίκες Κ να έχουν ως ατάκα "δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο αρσενικό" καθώς επίσης το ζω πολύ έντονα με μια ομοφυλοφιλη φίλη μου, πανέμορφη η οποία δέχεται τέτοιου είδους μηνύματα από αρσενικά τα οποίο προσφέρονται να της φέρουν στον ίσιο δρόμο.

Εάν δεν σε κάλυψα διατιθεμαι να επανέλθω.

2. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

δεν απαντάω τίποτα... αφού δεν με ρωτάει κάτι...

3. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Μήπως εννοεί brat;

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Τι σχέση έχει με βδσμ αυτό;
    Σε πόλεμο μου φέρνει περσότερο.

5. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

@Θρυαλλίς

Και δεν με κάλυψες και με μπέρδεψες. Χαχαχα δεν πειράζει θα το ξαναπιασουμε από την αρχή κάποια άλλη στιγμή.
    Μέχρι τότε σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.  

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Λολ, για να μην σε μπερδευω σαδιστης Κ δεν υποτασσεται και εάν το κάνει για τα όμορφα μάτια μιας σαδίστριας Κ σε πολύ λίγο θα αρχίσει να πνιγεται. Εάν το απολαμβάνει ήταν switch απλά τότε το ανακάλυψε.

7. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

νομιζω ειναι λιγο διαφορετικα αυτα που περιγραφεις. αλλο το play με τριτο ατομο, αλλο να εχει υ δικα του σε μονιμη βαση.

8. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Ω! μα..
    Γιατί έχουμε έλλειψη φαντασίας σε τούτα τα μέρη?
    Γιατί όχι ένα νέος τύπος σχέσης?
    Η σχέση Κ/κ για παράδειγμα και το πλαίσιο D/d.
    Η κυριαρχική υποταγή του κυριαρχικού στο Κυριαρχικότερο.

Ακόμη λειτουργούμε με τις στερεοτυπικές δομές του bdsm του 60 και κανείς δεν δείχνει να ενοχλείται.
    Αίσχος !!

Αστειευόμενος για τα παραπάνω, κατα την γνώμη μου αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις του κρυφοϋποτακτικού κυριαρχικού/ης, μπορεί να είναι αδύνατο να μαζοχίσεις ένα σαδιστή αλλά σε μία συμβίωση κυριαρχικού/ης και κυριαρχικότερου/ης ενδέχεται να υπάρξει ουσιαστική ασυμμετρία εκφραζόμενη μέσα από μία υποτυπώδης μορφή D/s σχέσης έως και ουσιαστική σχέση D/s χωρίς το s/m.

Last edited: 19 Νοεμβρίου 2016
  9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Η φίλη λεύτερη;  

Όσο για το νήμα, όχι μωρέ... δεν κατέω την δουλειά του θηριοδαμαστή.

10. lizard_

με επιφυλαξη, απο την εμπειρια μου ως τωρα, βαζω αλλη μια παραμμετρο στην κουβεντα. το orientation. εχω παρατηρισει οτι σε γενικες γραμμες, σιγουρα οχι παντα, αυτοι που βαζουν orientation pansexual περιοριζονται λιγοτερο απο γραμμες και στεγανα. μπορουν να παιξουν με οποιονδηποτε ανεξαρτητως φυλου αρκει ο αλλος να τους κανει κλικ ως αισθησιακος, οτι κι αν σημαινει αυτο για τους ιδιους.

along the same lines, ενα τετοιο ατομο, ενω μπορει να σε γενικες γραμμες να εκφραζεται απο καποιο στατους, ταυτοχρονα μπορει να παιξει και αλλου, αρκει τα ατομα και το ολο setting να του φαινεται αισθησιακο, χωρις να εχει second thoughts για το στατους/ρολο που θα παιξει εκεινη τη στιγμη. μπορει να κανει fill-in οπουδηποτε αναλογα τη φαση. αυτο δεν σημαινει οτι κατατασεται στους σουιτς κατ εμε. σημαινει οτι εχει μια ανοιχτοτητα και μια αυξημενη ικανοτητα στο να καβλωνει και με αλλα πραγματα every now and then.

11. lizard_

υπαρχουν απ ολα... υπαρχουν Κ που θελουν να υπαρχει και ενα challenge, υπαρχουν και Κ που θελουν να ακολουθεις κατα γραμμα εξ αρχης. πρεπει ομως αυτο να ειναι γνησιο. οχι παιχνιδακια δηλαδη.

12. lizard_

καπου εδω μεσα υπαρχει ενα ποστ της gaby σχετικα με το θεμα που το εξηγει, αν θυμαμαι καλα απαντηση στην uther. στειλ' της πμ να στο βρει...