Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυνήθιστα Φετίχ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 2 Ιανουαρίου 2006.

1. Dom_Apache

Dom_Apache Regular Member

Άρα το "κρακ" σου κάνει "κλικ"..

2. To μονο σιγουρο ειναι πως εχω ενα απο τα πιο σπανια φετιχ.... Δε μπορω να το γραψω δημοσια ομως επειδη ειναι ταμπου ακομη κι εδω παρ΄οτι δεν ειναι παρανομο και δεν περιλαμβανει μη ενηλικους...

3. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

Το ντινγκ του κλιβάνου...

4. Dom_Apache

Το έντονο μάσημα τσίχλας από μια γυναίκα.Ειδικα όταν κάνει εκείνα το ψιλοσκασιματα. Αυτομάτως έρχεται η διάθεση,αρπαγμα το μαλλί,κόλλημα στον τοίχο,να σου δείξω τι γεύση έχει η trident

5. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Δεν θες δλδ να την πλακώσεις στο ξύλο γιατί δεν ξέρει να μασάει τσιχλα;

6. Dom_Apache

Σαφώς και θέλω,αλλά αν είναι πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων και μπήκα να ψωνίσω;; Εκεί θα πρέπει να γκρεμίσω και τα ράφια..χαχα.Ευστοχο το σχόλιο σου.

7. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Τα ράφια δεν φταίνε σε τίποτε  

8. Dom_Apache

Τα παράπονα τους στην πωλήτρια..χαχα

9. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

10. Sovarologeis1

Sovarologeis1 New Member

Αυτή η μυρωδιά που έχουν τα φύλλα των βιβλίων κυρίως αυτών που είναι και γυαλιστερά... Από πάλια κάτι με έπιανε οταν ένιωθα αυτή τη μυρωδιά μου άρεσε πολύ.. περιοδικά εγγυκλοπαιδειες κυρίως αλλά και εκείνα τα πολύ παλιά βιβλία αποκόμματα πολύ παλιών εφημερίδων με μια άλλη μυρωδιά μου άρεσαν και μ αρεσιυα πολύ δεν ξέρω γιατί

11. Persephone_red

Persephone_red Dark ambient

Τα σαρκώδη χείλη...

12. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Σωστός! Και αυτά τα άλμπουμ της panini όταν τα πρώτο άνοιγες. Εθισμός η μυρωδιά τους