Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυνήθιστα Φετίχ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 2 Ιανουαρίου 2006.

1. Apocryphos

Apocryphos Γένεσις 4:9-15

Να βλέπω χειροπρακτικό να ισιώνει ένα ωραίο κορμάκι...

2. NoStringsAttached

NoStringsAttached Premium Member

3. Bloodymess

Bloodymess New Member

Να γρατσουνας τον άλλον μέχρι να ματώσει ή να χρησιμοποιείς κάποιου είδους λεπίδα, πχ. Ξυράφι, για να τον χαρακωσεις και να ματώσει. Η θέα του αίματος και γενικά ο πόνος που προκαλείς στον άλλον με τρελαίνει

4. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Οι αριστερόχειρες.

5. Moto-Couple

Moto-Couple New Member

Τα μεσατα φορέματα

6. sigh

sigh .

rawμαντικά αλάνια
    μόρτηδες ξηγημένοι με μπέσσα, φινέτσα και μακριά μαλλιά.
    συχνά σε δίκυκλο καβάλα, κι ακόμη περισσότερο, σολάροντας με ηλεκτρική κιθάρα

7. fireblonde

fireblonde Κάθε μηνα και άλλο, δεν είμαι ξανθιά

Ο ναι είναι τρομερή αίσθηση μπορώ να πω  

8. Jemme53

Jemme53 Regular Member

Αμα ειναι ετσι...))) Εμένα μου έρχεται στο μιαλό μια φαντασιωση, που με ανάβει πολυ))) .Να είμαστε με την Αφέντρα μου κάπου στο εξοχικό...να με δέσει σε ένα τραπεζάκι ετσι, ώστε να είμαι ξαπλωμένος πάνω σ'αυτό. Με σκεπάζει για να είναι γυμνός μόνο ο πισινός μου...να μου τριπήσει με βελόνα τον κώλο για να βγει λίγο αίμα, το πασαλίβει και στα δυο κωλομέρια, το αίμα να τραβάει τα κουνούπια, και κάθετε μπροστά μου με τα πόδια της μπροστά στο προσωπό μου για να της τα γλείψω. Καθετε, απολαμβάνει το καφεδάκι της, και παρακολουθεί εμένα για αρκετή ώρα την ώρα που με τρώνε τα κουνούπια. Αυτή παίζει με το κηνιτό της, διαβάζει τα SMS, η μιλάει με μια φίλη της, χωρις να νοιαζετε για μένα, ενώ εγώ, δεμένος που είμαι, δεν μπορώ να διώξω τα έντομα και ανανγαστικά απολαμβάνω το άρωμα και την γέυση των όμορφων ποδιών της. )

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

τα πιο ασυνηθιστα φετιχ , είναι εκεινα που δεν μπορουνε να ειπωθούνε ..... Αλιμονο σε αυτους που τα κουβαλάνε ....

10. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Ασυνήθιστα Φετίχ...

Intelligence. Emotional and mental.

Mission Impossible....

11. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Ειμαι το ασυνηθιστο φετίχ σου δηλαδή.

12. GothKitty

GothKitty Sensitive Babygirl

Καταρχας λατρεύω τους αντρες με ωραιο μουσι. Και καταδευτερον απο τα εντονοτερα φετιχ μου ειναι η ωραια βαθια φωνη και το dirty talk. Και μονο που φαντάζομαι αντρα με ωραια φωνη που ξερει πως να μιλαει βρωμικα πεθαινω. Και τελος εννοείται τα καλοσχηματισμενα αντρικα χερια και δαχτυλα (απο την παλαμη μέχρι τον αγκωνα) που πετανε οι φλεβες, μονο και μονο που φαντάζομαι τι μπορουν να κανουν αυτα τα χερια πάνω μου και μεσα μου τρελαινομαιιι