Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυνήθιστα Φετίχ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 2 Ιανουαρίου 2006.

1. libra

libra Regular Member

Οι σοφιτες με τα τζακια

2. τέλεια ιστορία καλοκαιριού....βαθύ σκοτάδι πριν το ξημέρωμα, όνειρο μ ανοιξιάτικη μπόρα γεμάτο μυρωδιές κ αστραπές..ξυπνάς, στο μαξιλάρι δώρο που δεν πρόλαβες να ανοίξεις δερματοδεμένο φρεσκοτυπωμένο βιβλίο, ανοίγεις τυχαία σελίδα, ερημική ακτή....ξεκινάς τη μηχανή, σε μια ώρα έφτασες, δεν έχει φεγγάρι. Αφήνεις τα ρούχα σ στον ξεριζωμένο κορμό της αμμουδιάς- κ χαίρεσαι τα λαμπυρίσματα των άστρων ανάμεσα στα δάχτυλα σου όσο κρατά ακόμα το σκοτάδι. Την έχεις δαγκώσει λίγο απ το κρύο, ο/η καλός/ή σ έχει ανάψει φωτιά, ζεστό καφέ κ ψωμί απ το κοντινό χωριό...κανά κασέρι...κανά λουκάνικο...τέτοια

3. libra

libra Regular Member

Ανδρικο ρολοϊ με μπρασελε σε γυναικειο χερι.

4. Sbeast

Sbeast Regular Member

Τις φυσαλίδες να τις υπολογίζεις από μπάνιο στη θάλασσα... Αν έχεις κοιτάξει ποτέ με μάσκα εκατομμύρια φωτάκια ανεβαίνουν στην επιφάνειαΑφού όλα αυτά. Είναι ο φώσφορος που περιέχεται στο νερό.
    Για τα υπόλοιπα... το 'χεις!

5. libra

libra Regular Member

Φωτισμενα απο αςτραπες ιδρωμενα κορμια μεσα στο χειμωνα! Οι βροντες κ ο ηχος της βροχης να καλυπτουν αναστεναγμους κ φωνουλες κοφτες.
    Τελικα εχω πολλα φετιχ.
    Προς το παρον ας παρω το μπολ με τα σοκολατακια.

6. χωρίς φεγγάρι το πλατσούρισμα ή η απλή κίνηση των χεριών από ή προς την επιφάνεια του νερού, δημιουργεί φωτεινές φυσαλίδες...με μάσκα, όντως, δεν ξέρω τι μπορείς να δεις..  

7. Νηρηίς

Νηρηίς Guest

οταν ανεβαίνω στις πουεντ..
    αγγίζω τη μουσική που με απογειώνει καθως αφήνομαι στο κράτημά σου
    νιώθω σχεδόν σα να πετώ μαζί σου..
    ταξιδεύουμε μαζί
    δυό άγγελοι με τα φτερά του ονείρου σε μια πιρουέτα..

8. slicked

slicked New Member

Η λαϊκουριά!
    Να είναι ο άλλος αγράμματος, λαϊκός, με ανοιχτό το πουκάμισο να φαίνεται η καδένα και η τρίχα κάγκελο, να πηγαίνει σε υποκοσμιακές ταβέρνες και να ακούσει τέτοια μουσική!  
    Αν και εκτός σεξ δε μου αρέσουν καθόλου αυτά (πχ. είμαι της κλασικής μουσικής), ερωτικά με τραβάνε πολύ.

9. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Αυτά είναι τα φωτάκια μου;;;;;;;; Θυμασαι που σου ελεγα για τα φωτακια; @thief
    Τρελαίνομαι για τα φωτάκια της θάλασσας, ειδικά όταν έχει πανσέληνο ..

10. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

μεσα στον κατακλυσμο φωτακια ηθελες να δεις εσυ ....    

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ειδα τις αστραπές και καυλωσα δεόντως  
    Τα φωτάκια είναι απλά λατρεία ....

12. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Ε! Επρεπε να σου αλαξω τα φωτα