Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nesaea, στις 31 Μαρτίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

    Γιατί δεν ανοίγετε ένα καινούριο νήμα στο Bdsm discussion, το οποίο να πραγματεύεται το θέμα που προέκυψε; Το αρχικό ποστ θα μπορούσε να είναι παρόμοιο με το παραπάνω ποστ του ΜindMaster ή αν θέλει ο MindMaster μπορώ να το μεταφέρω αυτούσιο και να ανοιχτεί νέα συζήτηση με αυτό ως αρχικό. Ενημερώστε μας σχετικά.



    Υ.Γ. Καταλαβαίνω τις καλές προθέσεις στο γενικό σκεπτικό αλλά, προσωπικά και χωρίς παρεξήγηση, το παρόν νήμα (με τον τρόπο που τίθεται τουλάχιστον) δεν με βρίσκει σύμφωνη. Κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα, νομίζω πως είναι μικροπρέπεια να δημοσιοποιείται μέρος των επικοινωνιών, ειδικά χωρίς να έχει ερωτηθεί το άλλο μέλος πρώτα (ασχέτως αν αναφέρεται το nick του ή όχι), ό,τι κι αν έχει ειπωθεί κι όποιος κι αν είναι ο λόγος.
     
  2. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

    Σεβομαι την αποψη σου emma και πιστεψε δεν απολαμβανω την ολη διαδικασια αλλα οχι επειδη νιωθω μικροπρεπης. Εγω το βλεπω ως δικαιωμα μου και υποχρεωση μου να εκθετω με τον δικο μου τροπο ατομα τα οποια μονο κακο κανουν στο χωρο. Δεν περιμενα κανα ευχαριστω βεβαια. Φυσικα,η εποικοδομητικη κριτικη και μονο ειναι παντα ευπροσδεκτη.
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

    Δεν πειράζει, Emma, που δεν συμφωνείς. Προσωπικά βρίσκω το σκεπτικό σου εσφαλμένο, όπως και την προηγούμενη φορά που προέκυψε κάτι ανάλογο (κατά κάποια έννοια). Θα θυμάσαι την περίπτωση, τότε ήμουν εγώ αυτός που είχε δεχθεί ύβρεις και απειλές, τις οποίες κατά το ίδιο σκεπτικό, επίσης δεν εδικαιούμην να δημοσιοποιήσω... Διαφωνώ λοιπόν, κάθετα. Αν είναι μικροπρεπής αυτός που αδικήθηκε και το λέει, τί είναι αυτός που διαπράττει το όποιο αδίκημα, ποντάροντας στο ότι αυτό δεν θα αποκαλυφθεί; Μεγαλοπρεπής;

    Πέραν τούτων όμως, εδώ μιλάμε γιά μιά συμπεριφορά, ενός ανθρώπου βεβαίως, χωρίς όμως να έχει διακοινωθεί το ποιός είναι αυτός. Προσωπικά δεν έχω ιδέα γιά το ποιός είναι, και δεν μ' ενδιαφέρει κιόλας. Θεωρώ πως έχω μάθει πιά να κρίνω και να ξεχωρίζω τους σκάρτους από πολλές "περιφερειακές" ενδείξεις (όπως ο λόγος τους ας πούμε, ή ο τρόπος που κινούνται στο φόρουμ ή λίγο παραέξω), χωρίς να υπάρχει ανάγκη να μάθω συγκεκριμένα περιστατικά, ή, πολύ περισσότερο, τα "μυστικά" τους. Ως προς την κριτική της συμπεριφοράς όμως, θεωρείς ότι επίσης αποτελεί "μικροπρέπεια"; Θα πρέπει να θάβονται δηλαδή κάτι τέτοια φαινόμενα, να κουκουλώνονται, να εθελοτυφλούμε μονίμως, κάνοντας πως δεν ξέρουμε ότι υπάρχουν; Γιατί; Ποιά σκοπιμότητα (ή ποιού τις σκοπιμότητες) εξυπηρετεί τελικά κάτι τέτοιο;



    Εξακολουθώ να πιστεύω πως ολόκληρο το νήμα, πρέπει να μεταφερθεί στο bdsm discussion. Ας μείνει όμως κι εδώ, εάν αυτό είναι δύσκολο (ή αν δεν επιμείνει η lais, δικό της είναι το νήμα)... Αν πάλι θεωρηθεί ότι το ποστ μου εκτρέπει το αρχικό νήμα, πάρτε το κι αρχίστε νέο νήμα, με αυτό. Εγώ τουλάχιστον, δεν έχω αντίρρηση.

    Υ.Γ.: Ο πληθυντικός ("γιατί δεν ανοίγετε", "ενημερώστε μας"), είναι άτοπος. Δεν αποτελούμε "ομάδα" με την lais, κατά καμμία έννοια. Είμαστε δυό ανεξάρτητες μονάδες.

     
  4. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

    Γνώμη σου και γνώμη μου. Διατηρούμε και οι δύο το δικαίωμα να έχουμε ο καθένας τη δική του και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε.
    Αν τίθεται θέμα απειλών και ύβρεων μπορεί να ενημερωθεί η διαχείριση.
    Συνεχίζω να υποστηρίζω τα όσα ήδη έγραψα, τα οποία και ήταν η προσωπική μου άποψη.




    Eντάξει. Όταν όμως αποφασίσετε τί θα θέλατε να γίνει, είτε εσύ είτε η lais (εδώ κολλάει ο πληθυντικός), ενημερώστε μας.
    Ο λόγος που είπα ότι θα ήταν καλύτερο να ανοιχτεί καινούριο νήμα είναι επειδή, απ' όλα τα ποστς που έγιναν μέχρι τώρα, η συγκεκριμένη συζήτηση προέκυψε από ένα-δύο. Συνεπώς αν μεταφερθεί όλο το νήμα, θα είναι όλα τα υπόλοιπα ποστς (του αρχικού θέματος του νήματος) off topic σε αυτό.
     
  5. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

    Emma, συμφωνώ με το ότι είναι άσχημο να δημοσιεύεις διαλόγους σου με κάποιον, όσο και αν σου φάνηκαν προβληματικοί, αστείοι ή οτιδήποτε άλλο. Και όντως, το νήμα κάπως έτσι ξεκινάει και η δική μου αίσθηση είναι ότι κάνωντας copy paste αποκαλύπτεις και την ορθογραφία που επιλέγει κανείς στα greeklish -που ως γνωστόν, ο καθένας έχει και από μία. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε, το ζήτημα αφορά το cyberbullying συγκαλυμμένο κάτω από τη μάσκα του bdsm.
     
  6. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

    @emma

    θα ειμουν ευγνωμων αν μεταφεροτανε το νημα στην αναλογη κατηγορια (bdsm discussion) απο το ποστ 16 και μετα. Νομιζω ειναι η αρχη..ευχαριστω προκαταβολικα.
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

    lais έκανα μια πρόχειρη μεταφορά εδώ. Θα σβήσω (αύριο - για να προλάβει να διαβαστεί αυτό το ποστ από όλους) όσα ποστς αναφέρονται στο θέμα της μεταφοράς (αν συμφωνούνε όλοι οι posters) για να μην επιβαρύνουν το νήμα (ή μπορώ να τα μεταφέρω στο αρχικό, αν προτιμάτε).
    Επίσης, όποιος θεωρεί ότι πρέπει ή θέλει να παραμείνει το ποστ του στο αρχικό νήμα, παρακαλώ να με ενημερώσει.
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

    Μ' αυτά τα από πάνω, Emma, απαντάς στο πιό κάτω ερώτημα;
    Την γνώμη και την προσωπική σου άποψη μπορείς βεβαίως να τις έχεις και να τις διατηρείς, να παρουσιάζεις όμως αυτή τη γενικολογία ως απάντηση σε ένα ερώτημα συγκεκριμένο, προσωπικά το θεωρώ υπεκφυγή. Και το ως άνω ερώτημα, παραμένει αναπάντητο.

    Η σκοπιμότητα του να γίνει κάτι τέτοιο, είναι σχετική (με πολλές παραμέτρους). Πιστεύει μήπως η διαχείριση ότι είναι σε θέση να διαχειριστεί τον χώρο του bdsm στην Ελλάδα, γενικώς;


     
  9. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

    Νομιζω τα ερωτηματα αυτα ειναι που θα πρεπει ν'αναλυσουμε σε αυτο το νημα. Και φυσικα αλλα παρεμφερη που θα τεθουν. Οπως το πως μια νεα στο χωρο θα πρεπει να προστατευθει, απο ατομα που ξερουν πως να κερδισουν την στοιχειωδη εμπιστοσυνη που χρειαζεται για την πρωτη συναντηση. Εξω απο το χορο πολλοι "Κ" χορευουν.

    Οσο για τις αποκαλυψεις που ειπα πως θα κανω και ξυνησε σε μερικους, θα ηθελα να γινω πιο σαφης. Ο συγκεκριμενος "Κ" εχει μια συγκεκριμενη ρουτινα που ακολουθει οταν πλησιαζει μια υ, και κατα πως αποδειχτηκε και οταν την συναντα. Αυτη και μονο να περιγραψω χωρις να αναφερθω σε ονοματα, φτανει για να υποψιασει τις υποψηφιες. Οποια νεα νομιζει πως παει να της την πεσει ο συγκεκριμενος ας ερθει να μου μιλησει prive.
     
  10. Anna

    Anna Regular Member

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    Ένα νέο νήμα το οποίο θα βοηθήσει (θέλω να πιστεύω) νέα μέλη να μην κολλάνε με τέτοιου είδους άτομα… και να μην πιστεύουν ότι όλοι εδώ μέσα είναι ίδιοι και φεύγουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θεωρώντας ότι το bdsm δεν αξίζει το βλέπω ως ένα αρκετά πολύ καλό νήμα…

    Κάποια άτομα, τα οποία για να σε έχουν (ή προσπαθούν να σε κρατήσουν) με το να σε τρομάζουν για όλα τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας ή ακόμα και θίγοντας κάποια από αυτά, σε προσωπικό επίπεδο επειδή βλέπουν ότι τα εκτιμάς…δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση ως θετικό…

    Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν χρειαστεί να αναφέρω ότι μου ζητηθεί…! όπως θεωρώ ότι θα ήταν καλό τέτοιου είδους συμπεριφορές οι οποίες είναι καθαρά για κυνήγι ερωτικών συντρόφων και απλά προσπαθούν να μιμηθούν ανάξια κατά την προσωπική μου εκτίμηση πλέον…το bdsm δεν είναι χρήσιμες εδώ μέσα… αλλά αυτό είναι μοναχά η προσωπική μου άποψη και τίποτε παραπάνω.

    Το ότι επέλεξα να αυτοπροσδιοριστώ ως sub δεν επιτρέπει σε κανένα πιστεύω να με ονομάζει “σκύλα”, ”ηλίθια” ή οτιδήποτε άλλο του έρχεται στο κεφάλι κυρίως όταν πλέων δεν υφίσταται ως Κύριος στον οποίο ανήκω… που ακόμα και τότε αυτές οι εκφράσεις χρησιμοποιούνται συγκεκριμένες στιγμές μας και όχι σε απλές συζητήσεις μας!!!

    Υ.Γ. Συχωρήστε με για τη γραφή μου… ποτέ δεν ήμουν υπερήφανη για τον τρόπο που εκφράζω τις σκέψεις μου!!!! Ο καθένας έχει τα δικά του χαρίσματα και ελαττώματα…
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

    Μπορείς να το θεωρήσεις ό,τι θέλεις.
    Όπως και να έχει, αν δεν έγινε κατανοητό, η αρχική μου τοποθέτηση δεν είχε να κάνει με την κριτική, αλλά με την κίνηση της δημοσιοποίησης κειμένων. Δεν μπορώ να υπαγορεύσω σε κανέναν τί θα κρίνει και τί όχι. Η άποψή μου για την κριτική αυτή είναι προσωπική και έτσι θα παραμείνει. Δεν νομίζω να επιβάλλεται να την παραθέσω, έτσι δεν είναι;


    Όσον αφορά τις απειλές και τις ύβρεις από μέλη σε μέλη, μέσω του forum, ναι.
    Όσο για τα υπόλοιπα, συμβαίνουν (οne way or the other) παντού κι όχι μόνο στο χώρο του bdsm.
    Αν ο admin επιτρέπει αυτές τις πρακτικές δημοσιοποίησης, τότε θα ακολουθώ κι εγώ, όπως ακολουθώ και όλες τις υπόλοιπες οδηγίες του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συμφωνώ ή ότι δεν θα εκφράζω την διαφωνία μου σχετικά και δημόσια.
    Τέλος, κατά τη γνώμη μου, κάποια γενικά words of caution, όπως αυτά που είχαν δημοσιευτεί στο νήμα Για άτομα νέα στο χώρο (και όχι μόνο), θα έπρεπε να είναι αρκετά, ειδικά για άτομα που, κατά τα άλλα, θεωρούνται ικανά να συναινούν.
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων


    Φυσικά και δεν "επιβάλλεται". Ποιός και πώς να σου επιβάλλει να κάνεις κάτι που δεν θέλεις; Προσωπικά άλλωστε, κατανοώ απόλυτα την (πολύ εύγλωττη) σιωπή σου, στο ερώτημα που έθεσα...

     
Thread Status:
Not open for further replies.