Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nesaea, στις 31 Μαρτίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vautrin

    vautrin Contributor

    Δηλαδή, τώρα όλοι εσείς προφανώς έχετε ψυλλιαστεί περί ποίου ομιλούμε; Μπράβο βρε παιδιά, είστε σαΐνια! Επειδή είμαι λίγο αργόστροφος κι έχασα κι επεισόδια, ομολογώ πως δεν κατάλαβα εισέτι ποιος είναι ο βδελυρός ψεύτης και υβριστής που παρείσφρησε ανάμεσά μας ως όφις εν τω κήπω της Εδέμ. Έχει καμιά σημασία;

    Τεράστια! Διότι, ανεξαρτήτως προθέσεων του καταγγέλοντος, μια αόριστη και γενικόλογη καταγγελία λειτουργεί ως λάσπη στον ανεμιστήρα. Στοχοποιεί όχι μόνο τον δράστη αλλά και κάθε άλλον με τα ίδια χαρακτηριστικά. Στην συγκεκριμένη περίσταση, πολυγαμικοί Κυρίαρχοι που ψάχνουν, μπορεί να υπάρχουν αρκετοί. Γιατί να πλανάται πάνω τους η υπόνοια για συμπεριφορές ενός μεμονωμένου;

    Νομίζω πως σε κρούσματα απειλών ή κυβερνοτσαμπουκά, ελληνιστί cyber bullying, η ορθή αντίδραση είναι αυτή που πρότεινε η Emma: αναφορά στην διαχείριση, ενδεχομένως με προώθηση του επίμαχου μηνύματος, κι αν επαληθευτεί η απρέπεια, επιβολή κυρώσεων ή ακόμη και διαγραφή του υπαίτιου. Τόσο απλά.

    Ευτυχώς ή δυστυχώς τα ψέματα δεν τιμωρούνται, ενίοτε δε ανταμείβονται με ερωτικές κατακτήσεις ή κυβερνητικούς θώκους. Αν και για να είμαι ειλικρινής, δεν διέκρινα ψεύδος στην αρχική απάντηση. Το δικαίωμα να μην απαντάς σε μια ερώτηση, ή ν’ απαντάς με υπεκφυγές, είναι σε αρκετές χώρες συνταγματικά κατοχυρωμένο.
     
  2. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    Όλοι έχουμε φάει τα μούτρα μας.Όποιος πει ότι όλη η bdsm ζωή του ήταν ιδανική θα τον θεωρήσω ή ψεύτη ή πολύ τυχερό.Και του εύχομαι απλά να ήταν το δεύτερο.  
     
  3. Tι διαβάζουν τα ματάκια μου!!!! Έχω χάσει επεισόδια τελικά...
     
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    Θα ηθελα να κλεισει οσο το δυνατον συντομοτερο αυτο το νημα, με εμενα να ζητω ταπεινα συγνωμη που κατεβασα το επιπεδο του φορουμ..
    και σπιλωσα με τα σχολια μου την φημη μελων.
    Να ζητησω και συγνωμη απο τα μελη των οποιων την αισθητικη προσεβαλα με την υποκρισια και την πικρια μου...

    Οσο για τα νεα μελη...οπως καταλαβατε "οποιος νυχτα περπατει, λασπες και Κακα πατει".
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το μένος σου επειδη απλως καποιος δεν απαντησε σε μια ερωτηση σου..
    Ουτε τον παραληρισμο της νυχτας με τι? με το βδσμ και αρα πατει λασπες κλπ?

    Παρολα επειδη εχω γενεθλια και ειμαι καλος άνθρωπος σημερα, αλλα και επειδη εισαι νεο μέλος και ειμαι καλη επισης με τα νεα μέλη.. σε συγχωρω οπως ζητας και συμφωνω να κλεισει εδω το νημα.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)


    Γιατί μου το κλείνεις έτσι το θεματάκι, αγαπητή μου, πάνω που ετοιμαζόμουν να ρωτήσω "πού νά 'ναι τώρα άραγε όλοι εκείνοι οι παρεπιδημούντες συνωμοσιολόγοι, και δε βγαίνουν να μιλήσουν γιά συνωμοσία σιωπής, γιά ομερτά, γιά κολομβιανές γραβάτες κλπ;".

    Οφείλω όμως να σεβαστώ την επιθυμία σου να κλείσει σύντομα το νήμα, οπότε θα προσπαθήσω να βοηθήσω, δίνοντας μόνο ολίγιστες και κατά το δυνατόν επιγραμματικές απαντήσεις... Ήγουν:

    @tender lilly
    "και εγώ έχω καταλάβει. Ούτε νιώθω ότι έγινα σοφότερη, ούτε πιστεύω ότι ο "χώρος" θα είναι τώρα πιο καθαρός, ούτε κρίνω ότι επρόκειτο καν για πρόβλημα."
    Προφανώς οι αντιλήψεις μας δεν συμπίπτουν, φιλτάτη, ως προς τους ορισμούς του "προβλήματος" και της "καθαρότητας"... Όσο γιά την μη-αύξηση της "σοφίας" μας, θα συμφωνήσω. Την διαθέταμε όμως (την όποια σοφία) από πριν, έτσι δεν είναι;

    "Κακιούλες αυτό για τις αγκύλες αγαπητέ;"
    Όχι. "Κακιούλες", ποτέ... Γιά να χρησιμοποιήσω μιά λέξη που διάβασα κάπου πιό πάνω δεν θεωρώ εαυτόν "καθαγιασμένο", μπορεί να είμαι ικανός γιά κακίες, ακόμη και γιά μεγάλες κακίες, αλλά σε "κακιούλες" δεν ξεπέφτω... Αναρωτιέμαι βεβαίως τί κατάλαβες από το περί αγκυλώσεων και αγκυλών (πέραν του γνωστού μου πάθους γιά την λογοπαικτική), αλλά ας είμαι κι εγώ μιά φορά ασαφής, δεν ξέρω γιατί μονίμως να αυτοστερούμαι αυτού του εξαιρετικού προνομίου...

    "Πρέπει λέτε να τυγχάνει της συνολικής έγκρισης ένας Κυρίαρχος, τόσο στα λόγια, όσο στις σκέψεις και στις πράξεις για να απολαύσει μία κοπέλλα μαζί του αυτό που η ίδια είναι έτοιμη να απολαύσει και το κερδίζει στο κάτω κάτω με τη στάση της;"
    Δεν ξέρω... "Της συνολικής έγκρισης", ποιού; (αυτά είναι που έλεγα, γιά τις ασάφειες  ). Γιά όποιον και να μιλάμε τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι υφίσταται θέμα έγκρισης, αλλά αξίας (και του πόσο βαρύνει στη ζυγαριά η αξία, και πόσο εκείνο το "έτοιμη". Και του πόσο "το κερδίζει" εκείνη με τη στάση της και το πόσο εκείνος, επίσης, με τη στάση του)...

    @vautrin
    "μια αόριστη και γενικόλογη καταγγελία λειτουργεί ως λάσπη στον ανεμιστήρα. Στοχοποιεί όχι μόνο τον δράστη αλλά και κάθε άλλον με τα ίδια χαρακτηριστικά. Στην συγκεκριμένη περίσταση, πολυγαμικοί Κυρίαρχοι που ψάχνουν, μπορεί να υπάρχουν αρκετοί. Γιατί να πλανάται πάνω τους η υπόνοια για συμπεριφορές ενός μεμονωμένου;"
    Συμφωνώ μαζί σου, φίλε μου, γι' αυτό και πρότεινα (πράγμα μου έκανε και η lais δύο ακόμη φορές, νομίζω), να μην περιστραφεί η κουβέντα γύρω από πρόσωπα, αλλά γύρω από συμπεριφορές. Ποιός ακούει, όμως; Κανείς. Διότι μας αρέσει να το γυρνάμε στη σκανδαλολογία, ενώ υποτίθεται ότι τη βδελυσσόμαστε...

    "... για να είμαι ειλικρινής, δεν διέκρινα ψεύδος στην αρχική απάντηση. Το δικαίωμα να μην απαντάς σε μια ερώτηση, ή ν’ απαντάς με υπεκφυγές, είναι σε αρκετές χώρες συνταγματικά κατοχυρωμένο".
    Πνευματώδες αυτό, ομολογουμένως, αλλά όχι επί της ουσίας του θέματος, έτσι δεν είναι;

    @cornilios
    Εσύ φυσικά, δεν περιμένεις απαντήσεις από μένα, έτσι δεν είναι; Τα ποστ σου απαντούν από μόνα τους τόσο εύγλωττα στα (υποτιθέμενα) ερωτήματα που (υποτίθεται ότι) θέτουν, που όποιος ξέρει ανάγνωση μπορεί να καταλήξει μόνος του στα ορθά συμπεράσματα χωρίς να κουράζομαι εγώ να γράφω, επαναλαμβάνοντας λάθη του παρελθόντος...

    @οι λοιποί
    Τα αντανακλαστικά σας μου είναι πιά γνωστά, όπως κι οι ρίζες και τα αίτιά τους. Με τίποτε δεν εξεπλάγην λοιπόν, απ' όσα διάβασα. Θα μπορούσα να τα είχα γράψει πριν από σας γιά σας, ή θα μπορούσα να γράψω μιά πολυσέλιδη πραγματεία, γιά να τ' αναλύσω. Δεν βρίσκω όμως γιά ποιό λόγο να το κάνω, αφού πρόλαβαν και είπαν άλλοι αυτά που έπρεπε πολύ καλύτερα μάλλον (και σίγουρα πολύ λακωνικότερα) απ' ότι θα τα έλεγα εγώ. Π.χ.:


    Καλή σας ΝΥΧΤΑ.

     
  7. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    Μια παρεμβολή ύψιστης σημασίας , για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα:mwink:


    Σκατά πατεί όχι κακά 
    Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε , και όπου χρειαστεί να εδώ είμαι πάλι 
     
  8. lizard

    lizard Regular Member

    κοιτα να δεις τωρα..... οτι εχει γραφτει μεχρι τωρα εσεις το εκλαμβανετε σαν δυσφημιση του κυριου αυτου. εγω αντιθετως το εκλαμβανω ως διαφημιση! υπαρχουν και κακα παιδια, τι να κανουμε! δεν εχουν ψυχη κι αυτα? γιατι προσπαθειτε να τα δαμασετε??
    εμενα μ'αρεσουν τα κακα παιδια...
    κυριος..! λαθος πορτες χτυπας! ;-)
     
  9. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    lais με το "κλείσει" εννοείς να κλειδωθεί ή να διαγραφεί; Θα το κλειδώσω προσωρινά μέχρι να διευκρινήσεις ακριβώς τί θα ήθελες (μπορείς να το κάνεις με report ή με προσωπικό PM σε μένα) αν και οφείλω να σε ενημερώσω ότι για ολοκληρωτική διαγραφή δύσκολο.

    Ευχαριστώ.


    *** edit @ 2:23 ***

    H lais διευκρίνησε ότι μιλούσε για κλείδωμα του νήματος. Μέχρι να ενημερώσει ο admin ότι ο νηματοθέτης δεν έχει το δικαίωμα να ζητάει κάτι τέτοιο, το νήμα θα παραμείνει κλειδωμένο. Αυτό όμως δεν σταματά κάποιο άλλο άτομο, το οποίο έχει παρόμοιους προβληματισμούς, να ανοίξει ένα νέο νήμα στο οποίο θα τους θέσει προς συζήτηση, αρκεί αυτό να μη συνεχίζει το συγκεκριμένο θέμα του παρόντος νήματος.
     
Thread Status:
Not open for further replies.