Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ατακες Κυριαρχων και αλλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nesaea, στις 29 Μαρτίου 2010.

1. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

"safos kai epilegei, h sklava epilegei ton rolo tis kai auto simenei oti exei proepileksei oti h sexualiki tis tautotia einai ekeini pou tha katorisei o idioktitis tis"

2. Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

"Βρες γκόμενο Μαράκι μου!"

3. dora_salonica

dora_salonica Contributor

"Βάλε τον τάδε να σε πηδήξει μπας και ξελαμπικάρεις..."

4. Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

"Δε θα με γνωρίσεις αν με δεις
    είμαι κυνηγός κι ονειρευτής
    μη σε παγιδέψουν σε καμιά βιτρίνα
    και σε παραδείσους μου χαθείς"

5. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

Οι αγαπημένες μου ατάκες είναι:
    "Στην αρχή θα υποφέρεις πολύ, αλλά μετά θα υποφέρεις περισσότερο".
    "Ο πόνος σου είναι η σκιά της σχέσης μας"

6. Ηλίας

Ηλίας Guest

Έτσι από περιέργεια..

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Εάν περιμένεις να σχολιάσω κάτι εδώ, θα πρέπει κάποιος(εσύ ή όποιος άλλος τυχόν κατάλαβε) να μου εξηγήσει το νόημα της άσκησης. Η διάνοιά μου, δυστυχώς, δεν επαρκεί...

8. Ηλίας

Ηλίας Guest

Απλώς από περιέργεια ...

9. MindMaster

MindMaster Contributor

Ηλία, δεν εκτιμώ το χιούμορ σου... Σε παρακαλώ να διαγράψεις τα "quotes" μου που παρέγραψες, διαστρέφοντας τα όσα έγραψα εγώ.

10. Ηλίας

Ηλίας Guest

Δεν έχω καμία διάθεση για χιούμορ και σίγουρα το νόημα που βγαίνει από την διαστρέβλωση που έκανα, δεν είναι δικό σου. Χρησιμοποίησα όμως λέξεις σου, για το κείμενο που κατασκεύασα και είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω την πηγή.

Αν θέλεις μπορώ να αφαιρέσω το quote και να το ξαναγράψω από το πληκτρολόγιο μου. Να το κάνω; Πειράζει να αναφέρω με κάποιον άλλον τρόπο την πηγή; Ή δεν θέλεις καθόλου να αναφερθείς ως πηγή;

11. MindMaster

MindMaster Contributor

Όχι, δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου ως πηγή, εφ' όσον δεν μεταφέρεις κάτι δικό μου, αυτούσιο. Να σβήσεις ό,τι πρέπει να σβηστεί λοιπόν σε παρακαλώ, και γράψε με το πληκτρολόγιο (και την υπογραφή σου) ό,τι θέλεις. Ευχαριστώ.

12. Ηλίας

Ηλίας Guest

Παρακαλώ  ,το τακτοποίησα ήδη.