Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 21 Νοεμβρίου 2007.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δεν υπήρξε καμία μομφή, δεν το εξέλαβα έτσι και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη. Μιλάμε εδώ και μήνες, λες να μην ξέρω πού συμφωνούμε και πού διαφωνούμε; Και ποιος είπε ότι πρέπει να συμφωνούμε σε όλα; Το κύριο θέμα διαφωνίας μας από ότι θυμάμαι πάντα υπήρξε ο ρομαντισμός. Μια χαρά τσαλαβουτάς κι εσύ μέσα του όποτε σου καυλώσει. 

    Για όποιον γνωρίζει πού ανήκει δεν μπορεί να υπάρξει ούτε αμφιβολία εκ των έσω ούτε αμφισβήτηση έξωθεν. Είναι λίγο όπως οι Χριστιανοί μάρτυρες που τους έριχναν στα λιοντάρια. Δεν κλονίζονταν η πίστη τους. Θεωρώ την σιγουριά ένα σημαντικό κομμάτι της σχέσης υποταγής. Καθημερινά παλεύω ένα σωρό δαίμονες, οι πιο πολλοί δικοί μου. Φαντάσου να μην είχα την σιγουριά ότι κάνω το σωστό. Ότι ανήκω εκεί που πρέπει, εκεί που πρέπει να εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν με ενδιαφέρει αν ανήκω στον χώρο ή αν ταιριάζω σε ένα στάτους με προκαθορισμένα χαρακτηριστικά. Τα επιθυμητά χαρακτηριστικά μου και η συμπεριφορά μου καθορίζονται μόνο από τον δικό μου Κυρίαρχο.

    Η λέξη "μασκαρεύω" που χρησιμοποιείς υπονοεί ντροπή και τύψεις για ένα βίτσιο το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό του Κυρίαρχου επιθυμητό από μία υποτακτική μαζοχίστρια όπως εγώ. Ίσως αυτό είναι ένας λόγος που δέσαμε κιόλας. Ούτε εγώ έκρυψα ποτέ τα βίτσια μου και σίγουρα δεν ντρέπομαι γι αυτά. Όποιος γνωρίζει λοιπόν τα κουμπάκια μου θα ήταν χαζός να μην ανταποκριθεί σε αυτό που μας δίνει και τους δύο απόλαυση. Και θα ήταν ακόμη πιο χαζός αν υπονόμευε ο ίδιος αυτό που τον κάνει εν μέρει ελκυστικό σε μένα με το να το κρύψει.

    Τέλος, γιατί πρέπει η εκπαίδευση να μην είναι μία απολαυστική διαδικασία; Αν κάτι εμφανώς με ζορίζει γιατί να μην το απολαύσει ο Κυρίαρχος σαδιστής; Και γιατί να μην το απολαύσω κι εγώ; Η απόλαυση θα αναιρούσε την επίτευξη των στόχων της εκπαίδευσης; Δεν νομίζω. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

    Δεν μου προκαλεί απέχθεια ο σαδισμός. Μου προκαλεί απέχθεια η βλακεία. Αν κάτι μου ανήκε θα πρόσεχα πολύ να μην βλάψω το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή του πολύτιμου ανθρώπινου πλάσματος που μου εμπιστεύεται την ζωή του. Όχι μόνο από βαθύτατο αίσθημα ευθύνης αλλά επειδή δεν είμαι βλάκας. Πού θα βρω άλλο μετά, στο σούπερ μάρκετ; Έτσι εύκολα αφοσιώνεσαι σε ένα άλλο ανθρώπινο ον; Απλά το αλλάζεις αν χαλάσει; Όχι βέβαια. Το φροντίζεις ίσως και περισσότερο από τον εαυτό σου. Και φυσικά θα ήξερα τα όρια της ιδιοκτησίας μου, τί της προκαλεί απόλαυση και μέχρι πού μπορώ να ζορίσω. Θα ήξερα ποια όρια μπορεί να υπερβεί, πότε, πώς και γιατί. Πότε να στηρίξω και πότε να μην ζορίσω άλλο γιατί θα σπάσει.

    Δεν αποδέχομαι καμία ρομαντική ή μη εκδοχή του σαδισμού. Αποδέχομαι τον συγκεκριμένο Κυρίαρχο. Με ότι αυτό συνεπάγεται.
     
  2. Polyxristikos Diakoptis

    Polyxristikos Diakoptis Regular Member

    Αυτο για τον καρκινο δεν το ηξερα.Αρα λοιπον εγω αποκλειεται να πεθανω απο αυτο!!!!! 

    Τωρα να ρωτησω κατι αλλο.Αφορα τους αντρες βασικα.Εχετε δοκιμασει την στιγμη που ειστε ενα βημα πριν να τελιωσετε αντι να τελιωσετε με τον συνηθισμενο τροπο να τεντωσετε τα ποδια!!!.Λοιπον το εχω κανει.Εχω σταματησει να τον παιζω,εχω τεντωσει τα ποδια,και εχω χυσει ετσι.Δοκιμαστε το και πειτε μου
     
    Last edited: 26 Νοεμβρίου 2007
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    α) Υποτιμητικό ως πράξη που εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες μας δεν είναι, μα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο εξευτελισμού κατά περίπτωση.

    β) Κάποιοι αντιλαμβάνονται την αυτοϊκανοποίηση ως υποκατάστατο μίας διείσδυσης, για την οποία τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ικανοί, συνεπώς κυριολεκτικά ναι, δηλώνει τρόπο τινά μοναξιά (έλλειψη συντρόφου).
    Κάποιοι αντιλαμβάνονται την αυτοϊκανοποίηση ως σεξουαλική πράξη ενός τελεστή, τη θεωρούν μία προσωπική τους απόλαυση που δεν υποκαθιστά μία σεξουαλική συνεύρεση αλλά είναι αμιγώς αυτοαναφορική. Σε αυτή την περίπτωση φρονώ πως υποδηλώνει, όχι μοναξιά μα μοναχικότητα.

    γ) Δεν μπορεί να αντικαθιστά μία συνεύρεση δύο ανθρώπων η αυτοϊκανοποίηση, μπορεί μόνο να υποκαθιστά μία διείσδυση. Τα υπόλοιπα της συνεύρεσης υποκαθίστανται ενδεχομένως από φαντασιώσεις, μα σε κάθε περίπτωση "αντικαθιστώ" και "υποκαθιστώ" δεν είναι όμοιες έννοιες.

    δ) Αν η αυτοϊκανοποίηση ήταν σεξ, δεν θα ήταν a vanilla one, DRD; Εκτός αν κάποιος αυνανίζεται διαχειριζόμενος πόνο. Δεν διακρίνω παραδοξότητα σε αυτό το ενδεχόμενο, μα σπανιότητα ναι. Συνεπώς πιθανότατα δεν αναφέρεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις στο παρόν νήμα.

    α) Είναι αρνητικά φορτισμένος στο βαθμό που υποδηλώνει μοναξιά / αδυναμία εύρεσης συντρόφου κατά την άποψή μου.

    β) Οι φαντασιώσεις υποκαθιστούν το μέρος μίας ερωτικής σκηνής που λείπει. Ένας φετιχιστής από την άλλη πλευρά, φρονώ πως εύκολα προσανατολίζει τη σκέψη του σε απτά αντικείμενα στα οποία έχει κυριολεκτικά πρόσβαση (που ενδεχομένως φέρουν την πληροφορία ενός ερωτικού συντρόφου) και πιθανώς κατά κύριο λόγο αντιλαμβάνεται μέσω των αισθήσεών του και δευτερευόντως φαντάζεται/φαντασιώνεται. Η αυτοϊκανοποίηση μίας φετιχίστρια με τη γραβάτα του συντρόφου της ανά χείρας, νομίζω ότι δεν έχει κύρια αφετηρία τη φαντασία ή τη μνήμη, αλλά την όραση, την αφή και την όσφρηση.

    γ) Θανατώσεις ανδρών, από την παιδική ηλικία, ενώ τα τελευταία έτη εστιάζω ιδιαίτερα και σε στοιχεία φετιχισμού.

    δ) Πόθεν το συμπέρασμα (όπως φαίνεται να προκύπτει από τη διατύπωση των ερωτήσεών σου) πως ο σαδιστής φαντασιώνεται απρόσωπες σκηνές διαχείρισης πόνου ενώ ο vanilla τον ερωτικό του σύντροφο; Αν είμαι ερωτευμένη σκέπτομαι τον αγαπημένο μου, αν δεν είμαι, ανεξάρτητα από το αν έχω μόνιμο ερωτικό σύντροφο ή όχι σκέπτομαι το σεξ, όπως και τον πόνο εν γένει, μη προσανατολιζόμενη σε πρόσωπα, με έναν τρόπο αρκετά θολό.

    ε) Με παβλοφικές μεθόδους, εικάζω πως μπορεί. Αδυνατώ όμως να σκεφτώ κάποιο κίνητρο για να το κάνει.
     
  4. female

    female Contributor




    Η Χριστιανική πίστη και η καθεστικυία ηθική γεμίζει το παιδικό και εφηβικό μυαλό με ενοχές και αναστολές για την ύπαρξη και την εκτόνωση της σεξουαλικότητας και κατά μόνας. Επειδή μάλιστα είναι πιθανότερο να ξεκινήσει κανείς την ερωτική του αυτοανακάλυψη με μαλακία παρά όχι, τα βαθιά ριζωμένα ηθικο-Χριστιανικά διδάγματα καθώς και η κοινωνική κριτική για τον "μαλάκα" αυτοϊκανοποιούμενο στοιχειώνει ενοχικά τον μη συνειδητοποιημένο ως πρώτο στιγμιότυπο προσωπικής ευθύνης για το "βρώμικο" της ...υπόθεσης.



    Για τον / την έχοντα καταφέρει να άρει το μεγαλύτερο μέρος των ενοχικών αχθών, πιστεύω πως πέρα από την εκτόνωση και απόλαυση που παίρνει κανείς από τη μαλακία, μπορεί να λειτουργήσει και αυτοψυχαναλυτικά. Κι αυτό, υπό την έννοια της δυνατότητας ανάδυσης σκέψεων και συνειρμών που μπορεί μεν να ειναι γνωστοί στο γενικό πλαίσιο του χαρακτήρα, διαμορφώνονται δε ειδικότερα και λεπτομερέστερα κατά εποχές και συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει κανείς εαυτόν με περισσότερη λεπτομέρεια τις εστιάσεις του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για αλλαγές κατευθύνσεων και βαρύτητας στιγμιότυπων, ανάλογα και με τις γενικότερες επιθυμίες για εμφάσεις στις σχέσεις του. Μέσα, φυσικά, στο γενικό πλαίσιο του χαρακτήρα και στα όσα αυτός επιτρέπει ως δυνατότητες.



    Όσον αφορά το σκέλος της αμφιβολίας που εκφράστηκε εδώ για το κατά πόσο τελικά ο / η Κ συν-καθοδηγεί δυνάμει τις σκέψεις του / της υ κατά τη μαλακία, μένω έκπληκτη. Κι αυτό, μια και έχω ακούσει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες φορές πως η κυριαρχία επιτυγχάνεται πρώτα στο νου και ύστερα στο σώμα. Parole, parole, parole? Ή έχω καταλάβει λάθος;



     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Μήπως μιλώντας αυνανισμό, αναφέρεσαι συν τοις άλλοις και στην πρόκληση πόνου από το υποκείμενο στον εαυτό του;
     
  6. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Εγώ πάλι αγνοώ όλα τα παραπάνω και θα πω την προσωπική μου άποψη στα ερωτήματα της doras μιας και μου φάνηκε ενδιαφέρον το post και απ’ ότι είδα πολύ λίγοι απαντήσανε.


    Θεωρείτε ότι ο αυνανισμός είναι κάτι υποτιμητικό; Κάτι που υποδηλώνει μοναξιά; Κάτι που αντικαθιστά “the real thing” μέχρι κάποιος να βρει αυτό που ψάχνει μέσα σε ένα τόσο ευαίσθητο χώρο;

    Ή μπορεί να είναι ένα κομμάτι του BDSM που λειτουργεί όμορφα όταν γίνεται είτε ελεγχόμενα από τον σύντροφό μας (και σε σχέσεις εξ αποστάσεως και σε σχέσεις με συνευρέσεις – διόλου εξαιρετέες οι σχέσεις ανάμεσα σε Κυρίαρχες γυναίκες και υποτακτικούς άντρες) είτε ελεγχόμενα από μας, όταν αρνούμαστε να κάνουμε βανίλα σεξ λόγω αναμονής και υπομονής;


    Υποτιμητικό κάτι το τόσο όμορφο και καυλωτικό?  Μπαα δεν νομίζω, άλλωστε όπως προ είπαν «Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να χει το γαμίση».Υποτιμητικό ίσος να ήταν όταν κάποιος ΔΕΝ θα μπορούσε να αυνανιστεί! Υποδηλώνει Μοναξιά? ,μπααα.. φυσιολογικότατη ανάγκη είναι που όλοι μας όσο να ναι την έχουμε ανάγκη είτε για προσωπική μας ευχαρίστηση είτε για να εκτελέσουμε μια επιθυμία του συντρόφου. Μπορεί επίσης να είναι ένα παιχνίδι μεταξύ dom και sub κτλ.

    Προσωπικά τρελαίνομαι να παίζω μονή μου και όχι μόνο.. άπειρες οι φορές που αυνανιζόμουν καθώς η σχέση μου έκανε οικιακές δουλειές (πχ μαγείρεμα) ή βλέποντας την να ετοιμάζετε για έξοδο( η όλη διαδικασία να ντυθεί, να βαφτεί, να φτιάξει μαλλιά κτλ με έκανε ηφαίστειο).Επίσης μ’ αρέσει να βλέπω την παρτενέρ μου να το κάνει μόνη της.. ειδικά την ώρα που είναι να τελειώσει το θέαμα είναι πολύ sexy.

    Τι σκέφτεστε λοιπόν εσείς οι 5-6 που αυνανίζεστε; Φαντασιώσεις; Μαζοχιστικού περιεχομένου οι μαζοχιστές; Σαδιστικού περιεχομένου οι σαδιστές; Τον αγαπημένο σας οι βανίλες; Τον αγαπημένο σας που σας τυραννάει οι υποτακτικοί.

    Όταν το κάνω για προσωπική μου ευχαρίστηση και μόνο, συνήθως φαντάζομαι μέρη που θα ήθελα να το κάνω αλλά ακόμα δεν έχει κάτσει φάση ή απλά είναι ακατόρθωτο να γίνουν πράξεις. Μέρη όπως; Αεροπλάνο-Τρένο-Νοσοκομείο-Στρατόπεδο-Τροπικό Νησί-Όπερα-Καμαρίνια και διάφορα άλλα περίεργα.Για παράδειγμα μια από τις φαντασιώσεις μου (με γυναίκα) είναι η εξής : ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ! Εγώ η Λοχίας που επιβλέπει τις φανταρίνες…αλλά σε μια και μόνο θα κάνω γερό καψώνι! Σε αυτή φυσικά που θα είναι νέα! (Τα ρούχα παραλλαγής είναι αδυναμία μου.) Πάντα σε αυτή τη φαντασίωση είμαι η Dom,απόλυτα Κυρίαρχη και αυστηρή. Μου βγαίνει πολύ αγριάδα σε τέτοιες καταστάσεις. Το strap-on είναι από τα standard αξεσουάρ μου όπως οι χειροπέδες, τα σχοινιά και το μαστίγιο.. Δε μπαίνω στην διαδικασία να γράψω αναλυτικά τι και πως γιατί θα χρειαστεί καμιά 10αρια σελίδες!!!(Έχω μεγάλη φαντασία) Μ’ αρέσει να αλλάζω ρόλους γενικά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου πάντα. Από Λοχίας μπορεί να καταντήσω και ασθενής σε νοσοκομείο. Τώρα που το Θυμήθηκα σε πιο νεαρά ηλικία 16-18 είχα πρωταγωνιστές την Angelina Jolie και από Άντρες τον Vadam  

    Μπορεί κάποιος Κυρίαρχος να επιβάλλει συγκεκριμένες σκέψεις στον υποτακτικό του κατά τη διάρκεια του αυνανισμού; Κι αν ναι, με ποιο σκοπό.

    Χμμ Φυσικά και μπορεί να επιβάλει συγκεκριμένα πράγματα.. Εκεί γίνετε παιχνίδι και μάλιστα βάναυσο θα έλεγα, προσωπικά η ιδέα στο να επιβάλω συγκεκριμένα πράγματα ή να μου επιβάλουν με εξιτάρει ταμάλα!  Σκοπός.. χμμ μη παραβίαση των εντολών αν και είναι πολύ δύσκολο το συγκεκριμένο game. Όπως είπε και ο Ηλίας ‘Αυτό προϋποθέτει μία έντονη μαζοχιστική φύση που θα χοροπηδά από την χαρά της κάθε φορά που της δίνεις τον δρόμο για το πώς θα αυτοβασανιστεί περισσότερο.’ Το να παίζεις με το μυαλό του άλλου όμως είναι ότι καλύτερο.. η δύναμη στο να μπορέσεις να ελέγξεις το μυαλό του συντρόφου σου πρέπει να είναι τόσο πιστή σε αυτό ώστε να γίνει σωστή λειτουργία. Αν δεν έχεις καταφέρει να ελέγξεις το μυαλό για μένα είναι χαμένο παιχνίδι.  
     
  7. latexduck

    latexduck Contributor

    Και κάτι επιστημονικό για τον αυνανισμό, μειώνει την παρουσίαση καρκίνου   Ξέρω ξέρω με έχουν πιάσει τα τρελά μου βραδυάτικο  
     
  8. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Ευτυχώς που το κάνω συχνά δηλαδή γιατί ως φανατική καπνίστρια λίγο πολύ τον έχω τον καρκίνο μέσα μου!  
     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

      
    Η πρόληψη ο καλύτερος γιατρός  
     
  10. lina

    lina Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός και BDSM

    Ο αυνανισμός συμφωνώ κι εγώ ότι είναι απόλυτα φυσικήλειτουργία σαν να ξύνεσαι εκεί που έχεις φαγούρα...
    Μμμμ όταν είναι ελεγχόμενος ... έχει άλλη αίσθηση που ξεπερνάει νομίζω την στενή έννοια του αυνανισμού και πάει στην ευχαρίστηση Του.
    Για την επόμενη ερώτηση: Φυσικά και φαντασιώνομαι μαζοχιστικές σκηνές από αυτά που λόγω πρακτικών λόγων δεν μπορούν να γίνουν κανονικά στο σπίτι και πάντα είναι μοναδικός πρωταγωνιστής ο Σ.

    Ενας λόγος που απολαμβάνω τον κατ εντολήν αυνανισμό είναι ο εξευτελισμός μου με το να τελειώσω παρακαλώντας για κάτι είτε ράπισμα είτε διείσδυση.
     
  11. tlg

    tlg New Member

    φαντασιώνεσαι θανατώσεις ανδρών από την παιδική ηλικία και αυνανίζεσαι?  

    ή δεν κατάλαβα καλά?