Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτά που ποτέ δεν θα σου πω.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Stilvi, στις 22 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. Master_mind_Ath

    Master_mind_Ath Mind the gap.

    Η θερμοπηγή των μνημών άρχισε να αναβλύζει άλλοτε με άρωμα σαν το θειάφι και άλλοτε με ανοιξιάτικο απόηχο φύλλων που πέφτουν πλημμυρισμένα με το άρωμα σου. Τα μάτια σου, το φευγαλέο ακούμπημα σου, το σκίρτημα που ένιωσα ανάμεσα στα πλατανόφυλλα και τα ψηλά τα δέντρα. Ναι ξέρω ότι δεν το αξίζω αλλά η μνήμη μου γεννά την ψευδαίσθηση ότι είσαι εκεί. Τα δάχτυλα μου ανάμεσα στα δικά σου να νιώθουν το αίμα που κυλάει στις φλέβες σου και να με διαπερνά σαν να έχουμε ένα σώμα και να κυκλοφορεί παντού. Η καρδιά μας να χτυπά δυνατά χορεύοντας τον πολεμικό χορό του νικητή της μάχης. Και μετά κενό. Κάποιες φορές να πετιέμαι στον ύπνο μου βλέποντας πάλι το φορτηγό που πέρασε από πάνω σου σε αυτή την ασήμαντη διασταύρωση.
    Έρχεται η ώρα που θα πληρώσω το τίμημα της επιλογής μου. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι ένας απλός έρπης που κόλλησα φιλώντας σε, για να σε θυμάμαι για πάντα. Αν σου είχα επιβληθεί, να μην τους μιλάς, να μην τους κάνεις παρέα, να μην πάρεις φου και μετά το μηχανάκι τους, ανήλικη και χωρίς δίπλωμα. Θα είχα άδικο, Θα ήμουν κακός και φαλλοκράτης, αλλά θα ζούσες.
     
    Last edited by a moderator: 23 Δεκεμβρίου 2021
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Χάνομαι, σβήνω  
     
  3. Master_mind_Ath

    Master_mind_Ath Mind the gap.

    Επειδή δεν το ξέρεις από ότι φαίνεται σε ενημερώνω ότι σε αγνοω καιρό τώρα. Δεν βλέπω καν τι γράφεις. Έτυχε να δω, και σε ευχαριστώ για τη δουλίτσα που έκανες να διορθώσεις τσάμπα. Μην ασχολείσαι μαζί μου, χάνεις τον χρόνο σου. Καλές γιορτές!!!
     
  4. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Δυσκολεύτηκα να το καταλάβω είναι η αλήθεια και με πληγώνεις ανεπανόρθωτα.

    *είσαι όμως περίεργο τυπάκι ε; ξεμπλοκάρεις και ξαναμπλοκάρεις ατιμούτσικο..