Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφεντικά και δούλες....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterIanos, στις 15 Ιουλίου 2009.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    λιγούρια και άσχετοι παντού υπάρχουν, γιατί ο διαχειριστής κάθε ιστόπου δεν μπορεί να τσεκάρει ποιοί μένουν αλλά ποιοί φεύγουν,

    σε αντίθεση λοιπόν με άλλα sites που κοιτάνε πως θα μαζέψουν περισσότερα μέλη αναμφίβολης ποιότητας, με σκοπό το κέρδος, εμείς για να διαφυλάξουμε όσον τον δυνατό το επίπεδο σε καλύτερο επίπεδο ΄έχουμε πάρει καποια μετρα,

    γι αυτό χρειάζετε πχ 5 ποστς για να στειλεις πμς, γι αυτα τα πρωτα 5 ποστ χρειαζονται εγκριση και γι αυτο απο τις 15000 ατομα που εχουν γραφτει εδω εχουν σβηστει 10.000. (οι πιο πολλοι αυτοματα) λογω του οτι ηταν ανενεργοι. γι αυτο δεν επιτρεπουμε αθλητικα θεματα και συζητησεις/reviews για επαγγελματιες/studio/μπουρδελα κτλ

    γιατι ενας παντελως αδιαφορος με το αντικειμενο, δεν προκειται να αρχισει να συμετεχει ενεργα οταν δει πως δεν τον ενδιαφερει το αντικειμενο, ωστε να μπορεί να στέλνει προσωπικα μυνηματα.

    και ναι σιγουρα υπαρχουν μελη που απλα κανανε 5 ποστς για να μπορουν να στελνουν πμ, αλλα αυτοι κανουν μπαμ και σχετικα γρηγορα γινονται και αυτοι ανενεργοι, + οτι εχουμε δωσει την δυνατοτητα στα μελη να εχουν full control στο προφιλ τους ωστε να διαμορφωνουν τα παντα οπως θελουν.

    οποτε μπορεί να υπαρχουν μερικα λιγουρια και μερικοι ασχετοι αλλα δεν μπορουν να ενοχλησουν παρα στο ελαχιστο και σιγουρα ειναι κατα παρα πολυ λιγοτεροι σε ποσοστο απο αλλα sites η/και για τα ελληνικα δεδομενα  
     
  2. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Όχι,φυσικά και δεν το πιστεύω,εφ'όσον το φόρουμ είναι μια μικρή κοινωνία. Απ' όλα έχουμε..
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    @ Konstantinos :

    Καλύτερα να μην συζητήσουμε θέματα λειτουργίας του forum και το πώς θα έπρεπε να είναι

    @ Dementia :

    Ακριβώς εκεί είναι η ένστασή μου.Κακώς έχουμε απ' όλα σε ένα forum με τόσο ιδιαίτερο θέμα.
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Apollyon εάν νομίζεις πως έχεις κάτι να προτείνεις για την βελτίωση της ιστοσελίδας μπορείς να το κάνεις ελεύθερα στον κατάλληλο χώρο https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/f143/ . που ακρίβως υπάρχει γι αυτόν τον λόγο και επειδή με ενδιαφέρει η άποψη των μελών, και για να μην υπάρχουν διάσπαρτα suggestions μέσα στα θέματα που ενδεχομένως να μην τα δούμε και καθόλου.

    Πριν όμως κάνεις τα απαραίτητα suggestions θα σου πρότεινα να σκεφτείς πως διαχείριζεται η ιστοσελίδα τα βασικά χαρακτηριστικά στα οποία κάθε ιδιοκτήτης ιστοσελίδας θα πρέπει να δίνει έμφαση κατά την γνώμη μου. και το οποία είναι

    θεματολογία
    Διατήρηση σοβαρού επιπεδου (απο την στιγμή που τα θέματα μας απαιτούν την απαραίτητη ωριμότητα και οσον τον δυνατο γίνεται σε σχέση με τα ελληνικα δεδομενα)
    Τεχνική κατάρτιση όσον αφορά το πως φροντίζει η ιστοσελίδα να κάνει εύκολη την πρόσβαση των μελών σε όλο το περιεχόμενο ή στην επαφή με άλλα μέλη
    πολυλειτουργικότητα
    Δυνατότητες που δίνονται στα μέλη για το πως να διαχειρίζονται τα πάντα όσον αφορά το account τους
    Καλαισθησία
    Ταχύτητα
    Αυτοματοποίηση
    Fun stuff & Utilities (οτιδήποτε δηλαδη σπαει την μονοτονια mp3 radio games κτλ η αλλες παροχες πχ file managers αποθηκευτικοι χωροι αρχειων κτλ)
    Την υπομονετικότητα μου να ασχολουμε προσωπικα με διαφορα θεματα και που αλλοι διαχειριστές άλλων σελίδων δεν δείχνουν

    Λαβε λοιπον τα παραπανω υποψην σου, και σε συνδιασμο παντα και με το πως ειναι φτιαγμένα / ή πως λειτουργουνε αλλα sites και σε συνδιασμό επίσης με το ποσα πολλα προσφερουμε στα μελη και ποσα λιγα μελη εχουν προσφερει σε εμας και μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου, και ευχαρίστως να το συζητησουμε . Και θα σου πω οτι αυτό πχ δεν γινεται για τον τάδε και τάδε λογο ή αν κάτι όντως είναι χρήσιμο να το πραγματοποιήσω.

    αν τελικα αποφασισεις να το κανεις καλυτερα να γινει μετα απο 2 βδομαδες γιατι ειναι οι αδειες κτλ. Και να μην μπλεξουμε τις προτασεις, με τους κανονισμους οι οποιοι είναι καθαρά θέμα του ιδιοκτητη (οπως σε ολα τα sites δηλαδη και που ειναι αρκετα απλοι εδω)

    Αυτα μπορω να παρεχω και αν θεωρεις πως το σιτε αυτο δεν ικανοποιει τις προσδοκιες σου (οσο δυσκολες και αν ειναι αυτες) κάνε ενα θεμα βασισμενο στην λογικη και σε ρεαλιστικες επιδιωξεις και το συζηταμε.