Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφεντρα + Αφέντης= ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Nadia R., στις 16 Ιουλίου 2012.

1. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Αφεντρα + Αφέντης= ?

Η άποψή μου είναι πως αν ώριμοι άνθρωποι επέλεγαν να το κάνουν αυτό θα ήταν καθαρή επιστροφή στη βαρβαρότητα. Για τις νέες καταλαβαίνω την ανάγκη να νιώσουν να δυναμώνουν μέσα από τη σύγκρουση. Δύσκολα θα βρουν άντρα παρτενέρ, πάντως. Δεν αγαπούν την ακρότητες αυτής της μορφής και δεν την επιδιώκουν και γιατί θα το έκαναν, για να διακινδυνέψουν ένα κεκτημένο; Συνήθως δεν...

Η εμπειρία μου είναι ότι αυτή ειδικά η φαντασίωση δεν λειτουργεί, αλλά μέχρι να το αντιληφθεί η φαντασιωνόμενη έχει μεγαλώσει, έχει δέσει και ζητά άλλα πράγματα.

Αν και συμφωνώ με όσους τοποθετήθηκαν BDSMικώς, αναλυτικά ή επιγραμματικά ή και με ρεπ ακόμα, κανενός είδους σχέση δεν αντέχει να είναι σχέση πολέμου και δεν είναι θέμα ρόλου,στάτους κλπ αλλά ουσίας.

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Re: Αφεντρα + Αφέντης= ?

Αχ ωραια!
    Και μολις αγορασα ενα ωραιοτατο τυρκουαζ φορεμα κι ελεγα που θα το φορεσω......θα αγορασω και τα αναλογα πεδιλα και.....υπερπαραγωγη θα μαι στο γαμο!!!!  

3. xy

xy Regular Member

Ωραίες οι θεωρίες και οι φαμφάρες, αλλά η μαλακία θα γίνει αργά η γρήγορα. Το πόσο ''αφεντικό'' είναι ο καθένας, θα το δείξει ο χρόνος. Επίσης ο χρόνος θα δείξει, πόσο σοβαρά πάιρνουν αμφότεροι το BDSM.

Με λίγα λόγια, προβλέπω χωρισμό, ή ένας απο τους δύο να γίνεται σιγά σιγα υποτακτικός, χωρις να το καταλάβει... Πολύ πιθανόν η γυναίκα να είναι αυτή.

4. master gold

master gold Regular Member

επειδη ετοιμαζεσται για εναν πιθανον επικειμενο γαμο μου με τη ναντια θελω να τοποθετηθω επι τουτου.ενας γαμος ειναι μια σοβαρη υποθεση και δεν μπορει να συμβει αν καποιοι δεν ταιριαζουν απολυτα.εμενα αν μουφερναν 50 υποτακτικες και μια αφεντρα και μουλεγαν ποια θα υποταξεις θα επελεγα την αφεντρα.και αυτο γιατι εχει αλλη αξια να υποτασεις αφεντρα ειναι πιο καυλα.εχω πολλα ονειρα για τη ναντια.θελω να την κανω μια αξια σκλαβα.ναντια μαζι μου θα μαθεις τι θα πει προσκυνημα σε εναν αντρα.το ονειρο ξεκινα για σενα.αν γινει τελικα ο γαμος θα ειναι το κοσμικο γεγονος της ελληνικης bdsm σκηνης.θα κανει παταγο θα ειναι ο γαμος της δεκαετιας.εμπρος λοιπον ναντια ειναι η ωρα σου να με ΤΙΛΗΞΕΙΣ.ειναι η ευκαιρια της ζωης σου.για αρχη ναντια ενα δειπνο με φαγητο απταχερακια σου με κρασι μεσσηνιας και με ενα ντυσιμο εκλεχτο απο μερους σου θα ηταν μια καλη αρχη για να με κερδισεις.συντομα θελω να το ετοιμασεις!!

5. ParadiseLost

ParadiseLost New Member

Armida με έχει γοητεύσει η άποψη σου ειλικρινά!!!

6. Lady_in_Red

Lady_in_Red Regular Member

ΕΕΕΕ λοιπον καλησπερα...ρε Ναντια πολυ μου αρεσεις.....ετσι γιατι η "αγνοια" εχει την γλυκα της και η εξευρευνηση ειναι ολο το θεμα...κι εμενα μ' αρεσει το ταξιδικι κι ας το πουν ολοι οπως θελουν...η ουσια εκει ειναι.Δεν μπορουμε ξαφνικα να γινουμε ολοι ειδημονες και φυσικα υπαρχει η πιθανοτητα να μην θελουμε. Ας βγαλουμε τις ταμπελες μια φορα απο την κρεβατοκαμαρα μας κι ας ερωτευτουμε βαθια και ας μεινουμε ανοιχτοι στην προκληση...κι αν δεν δουλεψει τι εγινε???Αλλα αν σου κατσειιιιιι???? Κουκλα επανω τους!!!!!

Υ.Γ.μετα απο 850 χρονια και παλι εδω και φυσικα δεν εχει αλλαξει και τιποτε....ενα πολυ ωραιο θεμα -κατα την ταπεινη μου αποψη-το ξεπουπουλιασατε με τις μεταξυ σας κοντρες.... 

7. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Αφεντρα + Αφέντης= ?

Welcome back.    

8. Επι του θέματος...Οτι της φανεί της λολοστεφανή  

Κατα τα λοιπά...
    κυριες και κυριοι σας παρουσιαζω την μια ,την μοναδική, την ανεπαναληπτη, την κουκλάρα , την πανεμορφη γκομενάρα Lady_in_Red.
    Καλή κοπέλα , αριστη bdsmιτσου , και πάνω απ ολα καλή φιλη.

9. Lady_in_Red

Μην με κανεις τρελη τωρα....οτι λεω παρα τεταρτο δεν θα μου το πετας εσυ ακριβως.....η ατακα σε αντιπροσωπευει και κρατα την για σενα!!!!

Ευχαριστω για τα καλα λογια αλλα πες στον κοσμο οτι ειμαι αλλοπροσαλη και μονιμως εκτος θεματος (γιατι βασικα βαριεμαι να διαβαζω ατελειωτα κατεβατα που εμπεριεχουν και 300 απαντησεις ο ενας στον αλλον -ολες εκτος θεματος-).

αντε και καλη μας τυχη παλι εδω μεσα 

10. master gold

master gold Regular Member

εμενα μου λειπει η ναντια μου και θελω να επανερθει συντομα.και φυσικα θα τη διεκδικησω απο οποιον της την πεσει!!!

11. Elysium

Elysium Contributor

Μιλώντας λίγο σοβαρά η περίπτωση που περιγράφεται στο post #1 είναι η περίπτωση (κατά τη δική μου άποψη) της μέσης ελληνίδας.
    Το ανατολικοδυτικό μοντέλο που εξέθρεψαν τα lifestyle περιοδικά του Κωστόπουλου τόσα χρόνια.

Δηλαδή, είμαι ανεξάρτητη και δυναμική και ρίχνω κανά μπινελίκι στους δρόμους μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου αν χρειαστεί (αλλιώς φωνάζω και το Γιάννη με τη μηχανή να καθαρίσει) αλλά και θέλω και έναν άνδρα να με «ταρακουνήσει δυνατά» όποτε το θελήσω.

Μέχρι εδώ όλα είναι ok (περίπου).

Αρκεί μετά να μην ανοίγονται θέματα περί γυναίκας και κακοποίησης από βίαιους συντρόφους – άνδρες που «ξέρουν τι θέλουν» από ένα θηλυκό.
    Και να οι εκπομπές στην Τατιάνα μετά  

12. Lady_in_Red

Re: Απάντηση: Αφεντρα + Αφέντης= ?

ελληνιστη την θελει την σφαλιαρα της η γκομενα...μιας και ο καθενας τοποθετειται επι του προσωπικου ας πουμε οτι δεν με εκφραζει η ελλειψη επιπεδου, σε κανεναν επιπεδο.Αρα ολα θελουν τον τροπο τους...Οσο για την δυναμικη γυναικα, ισως και να μην ηθελε να γινει ετσι αλλα κοικωνικα να της επιβληθηκε!!! Παλι επι του προσωπικου η δυναμικη φαινεται στις πραξεις και οχι στις λεξεις!!! Οσο για τον Γιαννη με την μηχανη...