Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αdult Playground

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Alexkat, στις 14 Απριλίου 2013.

1. Απάντηση: Αdult Playground

Vanilla για να μη βαριόμαστε ποτέ  

2. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: Αdult Playground

Κάποιοι να επαναξιολογηθούμε, κάποιοι να επαναπροσδιοριστούμε, από μια συζήτηση πάντα βγαίνει κερδισμένο το συζητητήριο, αρκεί αυτό να αποτελείται από καλοπροαίρετους συζητητές.
    Ευχαριστώ.

3. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Είσαι πολύ ευγενικός που μου έκανες την χάρη και πολύ γελασμένος,αν πιστεύεις ότι δεν κατάλαβα ήδη από το πρώτο παράδειγμα. 
    Το λάθος και το δικό σου και όλων όσων κατακρίνουν εδώ μέσα,είναι το κατά πόσο κάποιος θέλει να είναι φερράρι στον συγκεκριμένο χώρο.Αυτό που για σένα είναι κάτι το απόλυτα ερωτικό,για εμένα ή κάποιον άλλον μπορεί να είναι από αδιάφορο ως απωθητικό.Αυτό δεν με κάνει ξενέρωτη ή εσένα ανώτερο,φανερώνει απλά τα διαφορετικά γούστα μας.
    Και για να στο πω και πιο απλά,έχω μάθει στην ζωή μου πως,οι άνθρωποι που προσπαθούν με τον α ή β τρόπο να μειώσουν τους άλλους,είναι πολύ ανασφαλείς κατά βάθος.Άλλωστε,έχω γνωρίσει κάποιους που νόμιζαν πως είναι φερράρι,αλλά τελικά ήταν παιδικά ποδηλατάκια και μάλιστα με βοηθητικές ρόδες.Βοηθάει και το "ό,τι δηλώσεις είσαι",μέχρι να σε πάρουν πρέφα.Μην το πάρεις προσωπικά,γενικά μιλάω.

(Μπορείς να μου φέρεις και ένα παράδειγμα με μάρκες ρούχων,μια και βλέπω ότι στις φωτογραφίες σου φοράς φιρμάτη ζώνη;   )

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Aγαπητή μου, με παρεξήγησες, αλλά μάλλον δεν φταις εσύ αλλά το κλίμα που υπάρχει σχεδόν σε ολα τα φόρα, που ολα τα παίρνουν τοις μετρητοίς και πανσόβαρα χωρίς να μπορούν να διακρίνουν το χιούμορ απο τα γραπτά του άλλου, ας είναι ομως δεν πειράζει, αυτοί/ές που με ξέρουν ξέρουν τι άτομο είμαι.

Δεν με ξέρεις και έχεις δίκιο, ποτέ δεν κρίνω τους ανθρώπους με γνώμονα τα σεξουαλικά τους, για εμένα είναι ολοι/ες ιδιοι/ες χωρίς κάποιοι να είναι ανώτεροι απο κάποιους/ες αλλους/ες γιατί εχουν διαφορετικά σεξουαλικά γούστα.

Και κάτι ακόμα, οι θηλυκές vanilla είναι το μενού μου...,γιατί παίρνω κάτι ακατέργαστο και με την δική τους συναίνεση και θέληση φτιάχνω κάτι φανταστικό για τα δικά μου γούστα... 

Θα πήγαινα άνετα να κάνω vanilla sex χωρίς bdsm με εμφανίσιμα vanilla θηλυκά, (εχω ενα πρόβλημα με την εμφάνιση...) απλα δεν θα έκανα εύκολα σοβαρή σχέση μαζί τους γιατί δεν θα είχα ολα αυτά που θέλω από ενα θηλυκό, (υποταγή, μαζοχισμό κ.λ.π.).

Υγ. Η ζώνη στην φώτο μου είναι από κινέζικο και κάνει τρία ευρώ.... 

Φιλιά!!!! 

Last edited: 15 Απριλίου 2013
  5. Black Butterfly

Δεν σε παρεξήγησα,γιατί τόνισα ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά,απλά αφορμή για να τα γράψω ήταν το δικό σου ποστ.
    Κατά τα άλλα σε βρίσκω σωστό.Και όσον αφορά την ζώνη,ακόμα σωστότερο.    

6. Alexkat

Alexkat Contributor

Πέρρη πάρε το ρεπ από εδώ καθόσον αφ' ενός δεν μου επιτρέπει το σύστημα, και αφετέρου, μπας και τα δει και τα διαβάσει αυτά κάποιος καραμαστεράς, που τις προάλλες μιλούσε για κάτι γλυκά ....βανίλλα υποβρύχιο, και κάτι ...τέτοια περίεργα, ....στην προσπάθειά του να μου αποδείξει, ότι .....την ...έχει μεγαλύτερη ...  

Last edited: 16 Απριλίου 2013
  7. Alexkat

Alexkat Contributor

Είδες Aquarius ...?
    Τάλεγα εγώ ότι θα "ξαναπέσει" ..... 

Last edited: 16 Απριλίου 2013
  8. Black Butterfly

Και πού να δεις πώς θα πάει το καλοκαίρι,το φθινόπωρο και ο χειμώνας...    

9. Alexkat

Alexkat Contributor

Να, τέτοια μου λες, και μου παίρνεις τα μυαλά ...απ' τα κεφάλια ... 

10. Black Butterfly

Επειδή θα μου βγει πολύ αισχρό αυτό που θέλω να πω,θα κάτσω εδώ φρόνιμα στην θέση μου,να παίξω με τα άλλα παιδάκια.  

11. Alexkat

Alexkat Contributor

Χα χα χα χα ...!!! ...ε ναι, είναι ωραίο να γινόμαστε πότε πότε παιδιά.  

12. Alexkat

Alexkat Contributor

Θέμα 2ον

Πως μπορούμε να καταλάβουμε άν μία γυναίκα είναι καυλωμένη.