Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 8 Μαϊου 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Heinrich, δεν εννοώ άρρωστος με γρίπη... ψυχικά εννοώ κ σαφέστατα πέρα από φυλακή οι βιαστές θέλουν κ έναν καλό ψυχίατρο...
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Βρε κοκόνα μου ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα και μην βιάζεσαι.
     
  3. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    γιατί έχετε σταθεί στην προκλητική εμφάνιση? δηλαδή εκείνη η μάνα που την βίασε ένας και μετά βίασε το κοριτσάκη της είχε ντυθεί προκλητικά?μήπως είχε ντύσει έτσι και το 10 χρονο? ή ο άλλος που βίαζε την κόρη του για 24 χρόνια, και της είχε κάνει παιδιά?( και η μάνα της λέει δεν είχε καταλάβει τπτ..με 6 γέννες και 6 παιδιά στο υπόγειο.) από όσες περιπτώσεις βιασμού έχω διαβάσει,ελάχιστες ήταν ντυμένες προκλητικά.και στο κάτω κάτω, και ας είμαι ντυμένη προκλητικά,και ας ψάχνω για "πέος", και ας βρω και ας πάω μαζί του στο κρεββάτι. αν αλλάξω γνώμη και το μετανιώσω, αλλά αυτός συνεχίσει,δεν είναι βιασμός?ή αν είμαι παντρεμένη και δεν θέλω να κάνω σεξ με τον άντρα μου και αυτός με υποχρεώσει σε αυτό με την βία,δεν είναι βιασμός?
    ή πήγαινα γυρεύοντας?
    και γυμνή να βγω στον δρόμο, ποιός δίνει το δικαίωμα σε ποιόν να με υποχρεώσει σε κάτι χωρίς την θέλησή μου?
    τέτοιες απόψεις έχει η γενιά της γιαγιάς μου και είναι λυπηρό να ακούγονται και από νέους ανθρώπους.

    ο βιαστής καυλώνει με το να βιάζει. οι πουτάνες δεν του λένε κάτι. θέλει να βλέπει την γυναίκα να υποφέρει,να ταπεινώνεται,να αηδιάζει,να θέλει να πεθάνει.

    ο βιαστής είναι ενα άτομο που νοσεί ψυχικά και πνευματικά. πολύ λίγο τον ενδιαφέρει αν φοράω μίνι ή κελεμπία. και ακόμα λιγότερο θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον νομοθέτη, τον δικαστή,την κοινή γνώμη.
     
  4. Emma

    Emma Contributor

    Βλέπω όλους να μιλάτε περί πέους κ.λ.π. και ναι μεν συμφωνώ ότι συμβαίνει κάποιες φορές, υπάρχουν όμως και τα εξής τινά:

    1. Το "ιδιαίτερο" (προκλητικό ή άλλο) ντύσιμο από μια γυναίκα είναι πολλές φορές για να κάνει την ίδια να νιώσει καλύτερα κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέφτη (λόγω ίσως χαμηλής αυτοεκτίμησης ή ψυχολογίας).
    "Πειρασμοί" (ακόμη κι αν θέλουμε να δεχτούμε ότι είναι αυτό και μόνο αυτό) υπάρχουν παντού γύρω μας. Από καλοστολισμένες βιτρίνες έως τράπεζες. Η διαφορά μεταξύ των κακοποιών και των υπολοίπων είναι ότι οι δεύτεροι δεν σπάνε βιτρίνες για να αρπάξουν πράγματα αλλά μπαίνουν στο μαγαζί και ρωτάνε/ζητάνε. Δεν ληστεύουν τράπεζες αλλά αναγνωρίζουν ότι τα χρήματα που είναι εκεί, όσο δελεαστικά και να είναι, δεν μπορούν/πρέπει να τα πάρουν με το ζόρι.
    2. Αν η κοπέλα είναι λεσβία, τότε κυνηγάει το... ομοίωμα; Θα πρέπει να "ευχαριστεί την τύχη της" που αν τη βιάσουν της έκατσε το real thing ε;

    Ήθελα να ήξερα οι άντρες πώς αισθάνονται σε ανάλογες περιπτώσεις. Όταν δηλαδή είναι αυτοί τα θύματα τέτοιας κακοποίησης (πιο σπάνιο μεν, συμβαίνει δε). Δεν μιλάμε για την φάση που (στα ονειρά τους) θα τους βάλει κάτω η θεά, μουνάρα, μοντέλο γκόμενα αλλά για την περίπτωση που γίνει από κάποια που τους είναι σχεδόν απωθητική ή ακόμη χειρότερα από κάποιον άλλο άντρα (και μη μου πείτε το ένα at least είναι "φυσιολογικό" ενώ το άλλο όχι, μιας και σίγουρα το θύμα -και όχι μόνο- θα έχει διαφορετική γνώμη -ειδικά σε περίπτωση που ήταν παρθένα κ.τ.λ.-).
     
  5. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    κατά την γνώμη μου ο βιαστής εκτός απο ψυχίατρο πρέπει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. και ισόβια να πάει, ποιά η ηθική δικαίωση του θύματος? αν όμως υποφέρει ο θύτης, το θύμα ,μέσα απο την εκδίκηση, ικανοποιείται.
    και χαίρομαι όταν ακούω το πόσο καλά περνάνε οι βιαστές στις φυλακές. γιατί ακόμα και τα άλλα άτομα,που έχουν κλέψει, σκοτώσει κλπ, είναι σε θέση να αντιληφθούν τι είναι ο βιασμός για μια γυναίκα..
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    σε γενικες γραμμες συμφωνω με τις αποψεις ολων .... τουλαχιστο στα σημεια που συγκλινουν ... διαφωνω οτι το ντυσιμο οριζει την σεξουαλικη διαθεση ...
    θελω ομως να τονισω ενα σημειο που για μενα κανει την μεγαλη διαφορα .. πρεπει να υπαρχει και μια προσεκτικοτητα απο την μερια της γυναικας , για την οποιοα ευθυνεται η ιδια και μονο ....
    Δεν μπορει μια 15χρονη να καβαλησει την μηχανη ενος αλητη και παιρνουνε τους δρομους μαχι με τους κολητους του .. καποια στιγμη θα βρεθει βιασμενη και θα φταιει μονο η ιδια .... οχι γιατι προκαλεσε ... αλλα γιατι δεν φροντισε να προστατευτει ....
    Στην Μυτιληνη , δεν υπαρχει 12 χρονη που να γυριζει τα βραδυα εξω και να μην εχει πηδηχτει .... με τετοια παιδεια και ανατροφη , κανεις δεν θα παραξενευτει αν καποια στιγμη τα πραγματα για την καθε πιτσιρικα γινουν ανεξελεκτα ...
    Ωραιες οι Μαλβιδες αλλα εχουν και καρχαριες ... ή θα εισαι σε θεση να τους αντιμετωπισεις ή αλλιως καλυτερα να μεινεις στον ΕΟΤ της Βουλας ....
    πανε σε παρτυ πινουν , χαπακονοντε και μετα απορουν που συμμετειχαν εν αγνοια τους σε παρτουζα που κυκλοφορει στο νετ .... ε οχι ....
     
  7. Astarty

    Astarty Contributor

    Τι μας λες τώρα; Αν αυτή που θα με παρενοχλήσει σεξουαλικά είναι μουνάρα ή θεά ή μοντέλο πρέπει να νοιώθω και τυχερός; Κάτι τέτοιες ανοησίες σας ξεφεύγουν και δεν διαφέρετε σε τίποτε από αυτούς που λένε «τα ήθελε ο κώλος της»


    Το σχόλιο έρχεται από τον Χάινριχ και όχι από μένα
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητή SMiss_angel, μία προσεκτικότερη ανάγνωση θα σε πείσει πως διευκρίνισα με σαφήνεια ότι ασφαλείς μέθοδοι αποκωδικοποίησης της εμφάνισής μας δεν υφίστανται. Απλούστερα: σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο άλλοτε αποφασίζεις να φοράς ζιβάγκο και άλλοτε decollete, πλην όμως δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουρία πως decollete = αναζήτηση ερωτικού συντρόφου.

    (Η διαφοροποίηση μεταξύ αισθησιακού και πρόστυχου δεν αντιλαμβάνομαι πως αφορά στο σχόλιό μου. Όχι πως δεν είναι ενδιαφέρον θέμα ή πως δεν έχει συνάφεια με το νήμα εν γένει, αλλά δεν καταλαβαίνω υπέρ ποιας θέσης καλούμαι να επιχειρηματολογήσω. Η μόνη παρατήρηση που μπορώ να κάνω, για να μην θεωρηθεί ότι σε αγνοώ, είναι πως ακόμη και αν μία αμφίεση αξίζει τον χαρακτηρισμό "πρόστυχη" δεν δικαιολογεί βιασμό. Ο βιαστής (μπορεί να αισθάνεται αλλά) δεν στέκει να είναι ο τιμωρός της γυναικείας προστυχιάς. Πέρα από το ότι είναι γεγονός πως πολλές γυναίκες ντύνονται επιεικώς απρεπώς λόγω έλλειψης αισθητικού κριτηρίου ενώ είναι αξιοπρεπέστατες.)

    Το ότι ο βιαστής βρίσκεται σε στύση όταν βιάζει, δεν συνεπάγεται πως βιάζει μία γυναίκα επειδή την ποθεί πάρα πολύ και εκείνη δεν ενδίδει. Δεν είναι απαραίτητα έγκλημα πάθους. Τουναντίον αν εκείνη δείχνει να ανταποκρίνεται ενδεχομένως ο ίδιος να δυσαρεστηθεί καθώς μία τέτοια αντίδραση κατακρημνίζει το συμβολικό υπόβαθρο, στο οποίο τοποθετεί την πράξη του. Δεν αμφιβάλλω ότι στο παρελθόν ενδεχομένως να γίνονταν βιασμοί για αμιγώς τεχνικούς λόγους, αλλά φρονώ πως η σημερινή υπερπροσφορά αιδοίων καταρρίπτει αυτό το συλλογισμό. Επίσης δεν αμφιβάλλω ότι ο βιασμός μπορεί να συγκαταλέγεται ΚΑΙ στα εγκλήματα πάθους. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο serial βιαστής, βιάζει επειδή θέλει να βιάσει και όχι επειδή θέλει να συνουσιαστεί και δεν μπορεί να το επιτύχει πιο πολιτισμένα. Δες αν θέλεις και το post No15 της Georgia επ αυτού.

    Η αντιμετώπισή μου δεν θα έπρεπε να σε εκπλήσσει, πιστεύω έχει καταστεί σαφές εδώ και ενάμιση χρόνο που συμμετέχω εδώ πως οι υστερικοί αφορισμοί δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου. Είμαι ψύχραιμος άνθρωπος, εκ φύσεως και εκ πεποιθήσεως, όσο εκεί που δεν πέρνει άλλο.  

    ΥΓ. Συμφωνώ με τον Heinrich von Kleist: οι ψυχοπαθείς έχουν δικαίωμα σε περιθαλψη και αποκατάσταση.
     
  9. Emma

    Emma Contributor

    Απεναντίας.

    'Εβαλα την συγκεκριμένη "διευκρίνηση" για τους μερικούς εκείνους που θα το έπαιρναν ως "κολακεία" και τόνωση του εγωϊσμού τους ότι τους "την έπεσε" η θεά γκόμενα και οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ συναίνεσης και μη, προσπαθώντας να δώσουν χίλια μύρια (ανόητα) "ελαφρυντικά" για την έλλειψη της (εξού και το "στα όνειρά τους" - φαντασίωση/call it what you will).
     
  10. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    Ωραια λογικη.....για την δεκαετια του '60 ομως.........Στις μερες μας θεωρω οτι ειναι τετοιο το κοινωνικο ''γιγνεσθαι''που ο βιασμος δεν διαχωριζει φυλο.Ειναι τοσο μεγαλος ο κορεσμος του ''προιοντος'' και τοσο φτηνος και τεραστιος ο αγοραιος ερωτας που στο συνολο του σχεδον ο αντρικος πληθυσμος(ακομα και στο πιο απομακρισμενο χωριο)εχει λυσει πια τον ''μαρασμο'' της τσουτσουνας του και δεν εχει το κινητρο της ''πεινας'' που θα μπορουσε να σπρωξει καποιον στον βιασμο πριν 30 χρονια..........αν εχεται στοιχεια για στατιστικη αυξηση των βιασμενων γυναικων περιμενω..............γιατι αυτα που ξερω εγω μιλουν για αρκετα μεγαλη μειωση.Αντιθετα η εποχη μας οπως ειναι φυσικο εχει τα δικα της ''συγχρονα'' χαρακτηριστικα.Και ειλικρινα περιμενω μια απαντηση στην εξης απορια μου........πρεπει να απεχθανομαι και να εξαγριωνομαι μονο με το βιασμο του θηλυν;;;;....βιασμοι απο την αλλη ''οψη του νομισματος''δεν υπαρχουν....οταν δηλ.βλεπω βιασμενα τοσα αγορακια στα αμερικανικα σχολεια απο τις δασκαλες τους,κατα καιρους ακουγονται και στην Ελλαδα,οταν στην Λαρισα οι Κυριες(κερια και λιβανια)των καθως πρεπει Κυριων βιαζαν ασυστολα ανηλικα αγορια πριν 2-3 χρονια,τοτε δεν πρεπει να σκεφτομαι οτι παραφυλαει ο κινδυνος το επομενο θυμα να ειναι ο γιος μου,ο αδελφος μου κ.τ.λ.......(το τραγελαφικο ειναι οτι ολοι και ολες θα τον θεωρουν και τυχερακια....!!!!!)
    Οταν οι καθως πρεπει κυριες(και οποιος ενδιαφερεται μπορει να μαθει και για επωνυμες ελληνιδες)μπορουν και πεταγονται μεχρι την Ταυλανδη και την Καμποτζη και να αγοραζουν νομιμα μικρα αγορακια και κοριτσακια τοτε δεν πρεπει να αγανακτω...;;;;;
    Δυστυχως στις μερες μας αντιμετωπιζουμε μια πιο χειροτερη μαστιγα την παιδεραστια(που ακομα και στα λεξικα καταγραφεται με τα μυαλα του 1920 δηλ.σαν ομοφυλοφιλικη σχεση αναμεσα σε αντρα και αγορι.....!!!!!!!!)και η οποια εχει ταχυτερους ρυθμους αυξησης απο οποιαδηποτε αλλη εγκληματικη πραξη και δυστυχως αντιμετωπιζει και τεραστια νομικα κολληματα(στο φορουμ υπαρχει ολοκληρο νημα για το κομμα των παιδεραστων στην Ολλανδια).........μαστιγα που μας αφορα ολους(τους παιδεραστες γονεις ή συγγενεις στις φυλακες τους σκοτωνουν οι ιδιοι οι κρατουμενοι).....κατασυνεπεια καθοριζω και ιεραρχω την σταση μου πρωτα και κυρια απο τα προβληματα της εποχης μου.....!!!!!!Και δυστυχως η ειρωνεια και το αποκορυφωμα της υποκρισιας στους καιρους μας ειναι οτι οι Αμερικανοι και οι λοιποι συμμαχοι προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ενας απο τους λογους που μπηκαν στο Αφγανισταν ηταν για να γλυτωσουν τις γυναικες απο τα αθλια καταπιεστικα δεσμα τους......!!!!!!
    Αγαπητη SM art lady η εποχη του χασματος των γενεων οπως επισης και του χασματος αναμεσα στα 2 φυλα περασε ανεπιστρεπτή.
    Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι εισαι παραπανω ευαισθητη συγκριτικα με οτιδηποτε αλλο οταν απεναντι σου εχεις να κανεις με μια μικρη και αθωα ψυχουλα..... ανεξαρτητου φυλου..........και ειμαι επισης απολυτα σιγουρος οτι ξερεις οτι σε καθε σου αντιδραση εναντια σε αυτο δεν εισαι μονη.....!!!!!!

    Υ.Γ......Επειδη η φιλοσοφια ειναι μητερα ολων των επιστημων.........θελω μια επιστημονικη απαντηση στην συνεχη απορια μου............πως γινεται αυτο που καταδικαζεται και αποστρεφεσται εσεις οι γυναικες να ειναι η πρωτη και εντονοτερη φαντασιωση σας απο την παιδικη σας ηλικια.......δηλ. ο βιασμος σας απο τον αγνωστο.......και ας βρεθει μια να μας πει οτι δεν την ειχε......!!!!!!!!
    Και μην ακουσω εξυπναδες οτι νομιμοποιω το βιασμο......ρωταω τι το γενναει αυτο στο μυαλο σας....σαν αναγκη....σαν ποθο....και τιποτα παραπανω.....!!!!!!!
     
  11. latexduck

    latexduck Contributor

    Άλλο το αντρικό σώμα και άλλο το Γυναικείο, σας έχουν γεμίσει το κεφάλι οι παγκόσμιοι ηγέτες για ισότητα κ.τ.λ ενώ ουσιαστικά δεν υφίσταται παντού αυτή η "ισότητα"επειδή για άλλα πράγματα κατασκευάστηκε το αντρικό σώμα και για άλλα πράγματα το Γυναικείο, όπως και εδώ ένα αντρικό ενήλικο σώμα αν δεν έχει στύση δεν μπορεί να βιαστεί απο Γυναίκα εκτός αν έρθει η άλλη με το strap on αλλά και πάλι στην περίπτωση που θα υπάρξει στύση και γίνει η πράξη-βιασμός από την Γυναίκα θα είναι επειδή δεν μπορούμε να εμποδίσουμε το σώμα μας να έχει στύση, είναι κάτι έμφυτο ανεξαρτήτος αν μας αρέσει η όχι η παρτενερ, όσον αφορά τον βιασμό απο άντρα είναι κάτι που μπορεί να δημιουργούσε ψυχολογικά προβλήματα και σιχαμάρα για το σεξ αλλά νομίζω ότι δεν είναι του παρόντος να μιλάμε για βιασμό από άντρα σε άντρα, είναι κάτι άλλο.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    Εγώ.
     
Thread Status:
Not open for further replies.