Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 8 Μαϊου 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Re: Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    και εγω την ίδια απορία έχω. το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι απλά αρέσει να φαντασιώνονται έντονες καταστάσεις, αλλά εκ του ασφαλούς. άλλο φαντασίωση δηλ και άλλο πραγματικότητα (sic!).
    φαντασιώσεις με βιασμούς, σεξ με ζώα κλπ αλλα μόνο και μόνο για να νιώσουν την δύναμη της καύλας χωρίς να θέλουν να συμβεί στην πραγματικότητα.
     
  2. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    Δηλ. ειχες φαντασιωσεις μονο με τον Τουιτη.....;;;;; 
     
  3. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    και εγω επισης !

    Σαν να εχει πεσει πολυ μεγαλη παρανοηση εδω μεσα τελευταια !

    Αυτά που γράφεται τα σκέφτεστε πρώτα η έτσι τα γράφεται αναρωτιέμαι ….  

    βαστα λιγο Ride !

    εχεις παρει πολυ φορα ....
     
    Last edited: 8 Μαϊου 2008
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Προσωπικά θα πρότεινα οι μη έχοντες τα ανάλογα σωματικά προσόντα για να αμυνθούν, να είναι προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους.
    Όπως επίσης να μην συμπεριφέρονται προκλητικά σε άγνωστους. Θα είναι πολύ αργά έπειτα ώστε να ονομάσουν αυτήν τους τη συμπεριφορά "κοινωνικότητα".

    Τα παραπάνω, διότι δεν πρόκειται να σταματήσουν να υπάρχουν ούτε οι βιαστές, ούτε και οι βιασμοί.

    Δεν είμαστε κοινωνία αγγέλων, υπάρχουν αυτοί που παίζουν με δικούς τους κανόνες. Ας έχουμε μυαλό λοιπόν και ας προσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας, ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    Ουτε εγω είχα ποτε αυτη την φαντασιωση..
     
  6. Eri

    Eri

    Παρομοιως.....

    Αληθεια αυτο εχει αποδειχτει επιστημονικα?????
     
  7. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    Αυτα που γραφουμε τα σκεφτομαστε πολυ καλα και δεν ειμαστε υποχρεωμενοι για κανενα λογο να δεχτουμε ως αληθινες τις απαντησεις που μας δινουν καποιες κυριες....οπως εσυ που απαντας........(οχι....και εγω επισης....)!!!!!!
    Και οπωσδηποτε αυτον τον απολυτα προσβλητικο,καθολα υποτιμητικο και ειρωνικο τροπο απαντησης οπου ολοι οι αλλοι ειναι α-λογοι και γραφουν παρανοησεις και η μονη εξυπνη εισαι εσυ που γραφεις τα σωστα.....εγω προσωπικα στον επιστρεφω........ χαρισμα σου......!!!!!!!!

    Οσο αφορα την ''φορα''......εχεις δικιο κυρια μου,πηρα φορα και μπηκα στο προσωπικο σου τσιφλικι και εχεις καθε δικαιωμα να μου την κοψεις.........!!!!!!!
    Πριν ξανα αυτοδιοριστεις αυτοκλητα ως ''φρενο'' να σου θυμισω οτι πηρες κοπια απο δικο μου post στο οποιο απαντησες με αυτο τον απαξιωτικο τροπο(και ζητας και τα ρεστα περι φορας)υποβαθμιζοντας ετσι ολο το υπολοιπο κειμενο. Και ενω φαινεται ολοκαθαρα πιο πανω να δηλωνεις για παρανοημενους............ μετα ξανα πηρες αλλο κομματι παλι απο δικο μου post με το οποιο ατειευομουν σε αλλο μελος και ποτε απεναντι σου για να ξαναζητησεις τα ρεστα........!!!!!!!
    Αυτοκλητα υπερασπιστης κατα το δοκουν............δεν ξερω ποια νομιζεις οτι εισαι ωστε να εχεις το δικαιωμα να κοβεις την φορα σε οσους κατα τα δικα σου στανταρ την εχουν παρει,αλλα εγω ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι σου ακομα και αν μου απευθυνεις το λογο........!!!!!


    Υ.Γ........Ισως να μην καταφερα να γινω κατανοητος.......ποτε δεν υποστηριξα οτι ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ολες οι γυναικες εχουν αυτη την φαντασιωση.Ζηταω επιστημονικη απαντηση γιατι την εχουν οσες την εχουν(κατα τη γνωμη μου ολες)!!!!!!!!!
    Ακριβως για αυτο εβαλα και την διατυπωση....<<ας βρεθει καμια να πει οτι δεν την ειχε....>>ωστε να προκαλεσω μια οσο το δυνατον πιο ορθολογικα διαλεχτικη απαντηση στην απορια μου.Απαντηση δεν περνω.......γιατι για την αρνηση ειμαι απολυτα συμφωνος μαζι σας.....καμια γυναικα δεν την εχει και την εβγαλα απο το μυαλο μου αυτη τη φαντασιωση.......!!!!!!!!

    Υ.Γ.2....Ο λογος που αργησα να απαντησω ειναι οτι σαν μελος ενος φορουμ 2 ταχυτητων μια και δεν ειμαι gold πρεπει να περασει χρονος για να εχω το δικαιωμα να ξαναγραψω.
    Και θα επιστρεψω με στοιχεια απο μελετες των καταλληλων να μας απαντησουν ποιο ειναι το ποσοστο των γυναικων που εχει αυτη τη φανατσιωση....!!!!!!
     
    Last edited: 9 Μαϊου 2008
  8. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    Εφιστώ την προσοχή!
    Παραμένει αναπάντητο το κεφαλαιώδες ερώτημα:
    Αν η παρενοχληθείσα διαθέτει παρά φύσιν έδρα, ποιός από τους κώλους της τα θέλει;
     
  9. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    εγω τα εκανα ολα αυτα ? μπραβο μου , τι αλλο να πω !!!!  
     
    Last edited: 9 Μαϊου 2008
  10. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'



    Είναι κοινή, αλλά απολύτως λανθασμένη άποψη πως οι γυναίκες που φαντασιώνονται βιασμό τον επιθυμούν κιόλας.

    Κατ' αρχήν θα συμφωνήσω πως σαφώς ΔΕΝ είναι η φαντασιωσίωση όλων των γυναικών, κάθε άλλο! Δεν έχω τέτοιες φαντασιώσεις, και ξέρω πολλές γυναίκες που δεν έχουν. Θα αποτολμήσω μια ερμηνεία.

    Η απόλαυση του σεξ για τη γυναίκα, η σεξουαλική επιθυμία, η καύλα και ο οργασμός έχει στο παρελθόν αλλά και στο παρόν ταυτιστεί με την ανηθικότητα και έχει καταδισκαστεί απολύτως. Η κλειτοριδεκτομή που υπάρχει ακόμα σε Αραβικές και Μουσουλμανικές χώρες επιδιώκει την απόλυτη εξαφάνιση της σεξουαλικής επιθυμίας και απόλαυσης στη γυναίκα και ο χριστιανισμός επίσης θεωρεί τις ερωτικές σκέψεις και επιθυμίες "βρώμικες". Η γυναίκα χωρίς σεξουαλικές επιθυμίες θεωρείτο η γυναίκα που θα έμενε πιστή και υπάκουη. Δεν θα πήγαινε να γκαστρωθεί με το γείτονα και να φέρει το μούλικό του να το μεγαλώνει ο κερατάς σύζυγος. Ακόμα και με το σύζυγο, συχνά διδασκόταν να σφίγγει τα δόντια και να μην δείχνει ίχνη απόλαυσης ως ένδειξη της ηθικής και της πίστης της.

    Πολλοί αιώνες απαγόρευσης ηδονής κληροδοτήθηκαν στη γυναίκα μέχρι σήμερα. Ακόμα και σήμερα, η "καυλιάρα", η παθιασμένη γυναίκα στο σεξ περιγράφεται και με τη λέξη "πουτάνα". Για τη γυναίκα που έχει υποστεί και πιεστεί από όλες αυτές τις ηθικές καταδίκες της απόλαυσής της, η καύλα της φέρει αβάσταχτες ενοχές. Η καύλα της είναι απαγορευμένη. Κι όμως, θέλει να την απολαύσει. Πως να γίνει αυτό; Πως να αφεθεί στις ηθικά καταδικαστικές απολαύσεις; Μπορεί να διαλέξει ένα απλό σενάριο "βιασμού" που τη βγάζει από το αδιέξοδο -- αποποιείται, στο σενάριο της φαντασιώσης την ευθύνη της απόφασης. "Δεν το θέλω εγώ, δεν είναι δική μου απόφαση, δεν έχω ίχνος ευθύνης για τη σεξουαλική πράξη, ο άλλος με ...αναγκάζει", είναι ο μηχανισμός που την απελευθερώνει από το ανυπέρβλητο εμπόδιο της ευνουχιστικής ηθικής. Κατά συνέπεια, είναι πλέον, στο μυαλό της, ηθικά ελεύθερη να απολαύσει και να αφεθεί, χωρίς τις επαχθείς ενοχές, στο απαγορευμένο αγαθό της καύλας της.

    Ο βιασμός μόνο στη φαντασίωση λειτουργεί κατ' αυτό τον τρόπο. Στην πράξη καμία μα καμία απ' όλες τις γυναίκες που φαντασιώνεται βιασμό δεν θα απολαύσει το βιασμό της από άγνωστο. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Όχι, μια γυναίκα που οργάζεται με φαντασιώσεις βιασμού της ΔΕΝ τα "θέλει ο κώλος της". Αυτό είναι πια ένας μηχανισμός αποποίησης αντρικών ενοχών και ευθυνών, φορτώνοντας τα όλα στη γυναίκα : "Τα 'θελε ο κώλος της", "σερσέ λα φαμ", "η Εύα μου έδωσε το μήλο", "για όλα φταιν' οι γκόμενες, οι πρώην κι οι επόμενες", "όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες".

    Βαρύ το φορτίο της ανάληψης ευθυνών και αποφάσεων σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και της ίδιας μας της καύλας, αλλά με άλλους μηχανισμούς αντίδρασης για τα φύλα.





     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    Εγώ που δεν ντύνομαι προκλητικά γιατί με παρενοχλούν σεξουαλικά? Δεν πρέπει το φόρουμ να πάρει θέση και να με προστατέψει απ’ τις λυσσάρες? Θα πρέπει να ξοδέψω μια περιουσία στο καθαριστήριο για να καθαρίζω τα κραγιόν πριν ευαισθητοποιηθείτε?

    Έλεος.
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

    Θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά με την φεμ ..
    Μπορει να μην είχα την συγκεκριμενη φαντασιώση ποτε μου, είχα ή εχω άλλες που ως φαντασιωσεις εξυπηρετούν απόλυτα τον σκοπό τους.. αλλά ως πράξη δεν θα τις έκανα ποτέ.
    Ή φαντασιώσεις που ενω πραγματοποιηθηκαν ήταν απογοητευτικότατες..

    Ασχέτως των παραπανω, καθώς το συγκεκριμενο θεμα κ σημαντικό είναι και ιδιαιτέρως ευαίσθητο, χρησιμο κ θετικό θα ηταν, όποιος θέλει να το πραγματευτει ακαδημαικα, να ειναι προσεχτικός κ όχι απολυτος..
    Καμια επιστημονική έρευνα κ κανενα ποσοστο δεν ενδιαφερει καμια γυναικα που έπεσε θυμα βιασμού..


    την καλημερα μου
    Ψέμματα
     
Thread Status:
Not open for further replies.