Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ 50 ΛΕΠΤΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Natasa, στις 20 Φεβρουαρίου 2010.

1. danos

danos Regular Member

Απάντηση: ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ 50 ΛΕΠΤΑ

[/QUOTE]

2. MySelf

MySelf Regular Member

Με ταξιδεψε...
    Λατρευω τις μηχανες, μισω ομως την ταχυτητα  

3. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

Re: Απάντηση: Re: ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ 50 ΛΕΠΤΑ

την πρώτη φορά ήμουν μόνος σε ένα χιουντάι κουπε με 127 άλογα. η ΝΕΟ ΑΘ ΘΕΣ ήταν υπό κατασκευή. έφυγα από τα τρένα στις επτά και δέκα παρά δέκα ήμουν ελευσίνα.
    η δεύτερη φορά ήταν με ένα μερσέντες με 143 άλογα ντίζελ (το γνωστό κρέιζι τάξι μου) και ήταν από το αεροδρόμιο προς το χαγιάτ της θεσσαλονίκης.
    επτά με δέκα παρά δύο. και τις δύο φορές ήταν βράδυ.
    λίγο να ξέρεις τι κάνεις βγαίνει εύκολα αυτό.
    ελπίζω να μη είναι ο Μακρής (της ένωσης πεζών) μέλος του φόρουμ μας και μου κάνει κι εμένα αγωγή όπως του γιούρκα. χιχιιχιχχ

4. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ 50 ΛΕΠΤΑ

Όταν λες κινέζο κάτι τέτοιο φαντάζομαι θα εννοείς
    Έχουν πολύ τρέλα αυτοί οι κινέζοι:crazy:
    Μήπως είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι; Funny photos made in China 2/2

5. thaleia

thaleia Contributor

[/QUOTE]
    μωρε βολτες με μηχανες εχω παει ...
    με 290 βολο - θεσσαλονικη δεν εχω παει ....

Υ.Γ. ουτε προκειτε τωρα πια!!!
    κυκλοφορουν εμφραγματα  

6. danos

danos Regular Member

μωρε βολτες με μηχανες εχω παει ...
    με 290 βολο - θεσσαλονικη δεν εχω παει ....

Υ.Γ. ουτε προκειτε τωρα πια!!!
    κυκλοφορουν εμφραγματα  [/QUOTE]

Θεσσαλονίκη βόλος με 290 ε ? καλός ,εγώ αύριο θα γράψω το Θεσσαλονίκη βόλος επιστροφή με 100 .
    Για το εμφράγματα υπάρχουν και σκουτερακια  

7. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

H δυναμική συμπεριφορά των μοτοσυκλετών καθορίζεται κυρίως από τις ιδιομορφές wobble και weave. Αμφότερες έχουν ιδιοσυχνότητες που σε γρήγορες μοτοσυκλέτες ξεπερνούν τα 5Hz, το κατ' ουσίαν άνω όριο του control bandwidth για έναν ικανό χειριστή. Διέγερση της δεύτερης ιδιομορφής συνεπάγεται το φαινόμενο που λέγεται στην μοτοαργκό tank slapping με τα παρακάτω αποτελέσματα εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων   Rossi στο βρεγμένο Spa)
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=RmtoOmq3ppw"]YouTube- motorbike speed wobble ending in extreme crash[/ame]
    Το αυτό συμβαίνει συχνά και στις περιπτώσεις διέγερσης της πρώτης ιδιομορφής καθώς δεν είναι πλήρως αποσυμπλεγμένες, με συνέπεια οι υψήσυχνες ταλαντώσεις στο τιμόνι (>8Hz) να διεγείρουν και τη δεύτερη ιδιομορφή οπότε η αρχική διέγερση εξελίσεται σε tank slapping. Δεδομένου πως αμφότερες ξεπερνούν της δυνατότητες ελέγχου των πλέον ικανών αναβατών και πως ο μέγας Βαλεντίνο δε γράφει στο φορουμ, καλό θα ήταν να μη γράφονται ανέρειστοι κομπασμοί.

8. Animator

Animator Regular Member

Re: Απάντηση: ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ 50 ΛΕΠΤΑ

Κριμα που δεν μπορω ακομα να δωσω rep.  
    Λειπει αλλη μια συντομη αναλυση για τα τραυματα που συμβαινουν στο σωμα(σε ατυχηματα με τετοιες ταχυτητες) για να μαθουν να φορανε και το κρανος στην κεφαλα τους και οχι στον αγκωνα.

Στην βρετανια εχουν ωραιες διαφημισεις επι αυτου, οχι οπως εδω που πετυχαινα και τον Tσαλικη να διαφημιζει κρανος στην μηχανη. No wonder nobody wore it.  

και το γνωστο:
    υ.γ. για να μην παρεξηγηθω, δεν ειναι οτι ειμαι εναντια στο να βγει καποιος με την μηχανη και να οδηγησει οσο γρηγορα γουσταρει. Απλα ειναι ψιλοαναποφευκτο σε αυτην την χωρα να μην εχει αλλα θυματα περα απο τον εαυτο του. Εχω δει μαλακισμενα να προσπερνανε με 100+ σε δρομο που δεν υποστηριζει τετοιες ταχυτητες λογω κυκλοφοριας + ποιοτητας οδοστρωματος και σε 2-3 φαναρια τους εβλεπα κατω με ματωμενο κεφαλι, σπασμενα πλευρα/ακρα κτλ. I'd rather go skydiving if i wanted to get such a rush.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ 50 ΛΕΠΤΑ

Αυτό περίπου συνοψίζει την άποψή μου επί του θέματος. Η οδήγηση στα όρια ευστάθειας ενός οχήματος (ασχέτως αριθμού τροχών) δέον όπως γίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον   πίστα) όπου οι συνθήκες είναι κατάλληλα διαμορφωμένες για τον αυτό λόγο. Η οριακή οδήγησης εκτός είναι από ανώριμη (σε απομωνομένους Δ.Χ. δρόμους) ως μαλακισμένα ανεύθυνη (σε μη απομωνομένους).

10. Re: Απάντηση: ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ 50 ΛΕΠΤΑ

Ο Γιούρκας, η κόντρα και η δίμετρη ουκρανέζα

του Αντώνη Πανούτσου

Γιούρκας Σειταριδης
    «Έπιασα 358 km/h γυρνώντας από τη Θεσσαλονίκη πριν από μερικές εβδομάδες. Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου αποθηκεύει τη μέγιστη ταχύτητα. Δεν κατάλαβα με πόσα πήγαινα, ούτε και πρόλαβα να κοιτάξω το κοντέρ. Ξεκίνησε για πλάκα, όταν ένας τύπος με προσπέρασε με τη μηχανή του κάνοντας σούζα, ενώ πήγαινα με 265 χιλιόμετρα! Εκεί άρχισε μια άτυπη «κόντρα», που με έκανε να ξεχαστώ …Τρομερή αδρεναλίνη… Έκανα Αθήνα – Θεσσαλονίκη ακριβώς σε τρείς ώρες». Απόσπασμα από συνέντευξη του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο Maxim

Επειδή πολλά φρυδάκια σηκώθηκαν σε αμφιβολία μπορώ να διαβεβαιώσω ότι συνέβη. Την στιγμή που ο Γιούρκας πέρναγε με δίπλα την μοτοσικλέτα ήμουνα σε ένα ξενοδοχείο στον Λεβέντη και το κάναμε τέταρτη φορά με μία δίμετρη ουκρανέζα. Αν θέλετε και μάρτυρα ρωτήστε τον φίλο μου από τον στρατό τον Μιχάλη, που βρισκόταν στο διπλανό κρεβάτι με μια άλλη ουκρανέζα. Τον οποίο ξέρω από την εποχή της τούρκικης απόβασης στην Κύπρο όταν είμαστε μαζί στους βατραχάνθρωπους και τινάξαμε τον αντιτορπιλικό. Παρακαλώ όποιος αμφιβάλλει να το κρατήσει για τον εαυτό του, αφού οι άνδρες κατακτήσαμε με αγώνες το δικαίωμα στις ιστορίες με γκόμενες, τον στρατό και πόσο κάναμε το Αθήνα – Θεσσαλονίκη να λέμε ότι θέλουμε.

11. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

επειδή πρόσφατα (πριν τις γιορτές και πριν το κλείσιμο των Τεμπών) ανέβηκα Θεσσαλονίκη και χαλαρά με 140 χιλ/την ώρα (λοκαρισμένα στο κρούιζ κοντρόλ) έκανα 4 ωρίτσες με το ταξί μου (μερσεντές c220 πετρελαιοκίνητη με 800.000 xιλ στο μοτέρ και στο αμάξωμα) φανταστείτε στα 200 πόση ώρα θέλεις δυόμιση ωρίτσες στο ανετότατο. και επειδή το πρόβλημα ήταν στα Τέμπη και στον Πλαταμώνα όπου ακόμα και εκεί τα 100 ειδικά το βράδυ είναι πανεύκολα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προξενεί εντύπωση και γιατί θεωρείται ψέμα όταν κάποιος λέει ότι κάνει τρεις ώρες απο αθήνα για σαλονίκη. ειδικά το γιούρκας με την μουρελάνο των 600+ ιππών θα το έκανε αν ήθελε και σε λιγότερο.
    και αυτά τα περί στρατού και γυναικών και όλα αυτά τα συναφή σαφώς και ισχύουν αλλα περνάμε στην αντίθετη όχθη και το νομίζουμε και ακατόρθωτο άρα και μούσι κάτι τέτοιο. σιγά τα ωά τα δίκορκα θα ήλεγον.

12. Alexandros77

Alexandros77 New Member

Ωραιο κειμενο..
    Συγχαρητηρια στον συγγραφεα του!
    Ως μηχανοβιος,,εχω να πω οτι το γκαζι ειναι πολυ γλυκο..αλλα πρεπει να ξερεις που το πατας...!