Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΒDSM . Τρόπος ζωής ή ανάγκη εποχής...?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Lousifer, στις 13 Νοεμβρίου 2014.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Είναι τρόπος ζωής.

Τα αρχικά BDSM αντιστοιχούν στις λέξεις Δέσιμο, Κυριαρχία/Υποταγή, Σαδισμός, Μαζοχισμός. Έχουν να κάνουν με την εξουσία. Με την άσκηση απόλυτης κυριαρχίας πάνω στον άλλο ή αντίστοιχα την ολοκληρωτική παράδοση και την απώλεια κάθε ελέγχου.

Είναι το βδσμ το νέο σέξ;

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ειλικρινά για μένα συμπαθής @Alpha Noir αν θέλεις με πιστεύεις, αλλά την παρέμβαση/απάντηση σε μένα σε αυτό το νήμα, την είδα μόλις σήμερα.
    Και αν δεν "ξέθαβε" κάποιος το παρόν νήμα, σίγουρα δεν θα την έβλεπα ποτέ.
    Το λοιπόν, θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος.
    Πρώτον, δεν έχω τίποτε κατά των gay. Ο καθένας και η καθεμία πηδιέται με όποιον/α γουστάρει και καλά κάνει.
    Αν ρίξεις μια ματιά στο φόρουμ και σε όσα έχω γράψει, μόνο σαν ομοφοβικό δεν θα με κρίνεις.
    Μαλάκα ναι, μπάσταρδο ναι, ομοφοβικό με τίποτε.
    Δεύτερον, το αν οι άνδρες "ζελεδοποιήθηκαν" η όχι, δεν είμαι εγώ να το κρίνω.
    Αλλά μου φαίνεται ότι η ηλίθια φράση "Δεν υπάρχουν άντρες"...την λένε άπειρες γυναίκες - και σίγουρα δεν σε βάζω ανάμεσα τους. Ειδάλλως, δεν θα έγραφες, εκείνα που είχες γράψει σε αυτό το νήμα -
    Καλώς η κακώς, είχα πάρει το έναυσμα από την αρχική τοποθέτηση του νηματοθέτη.
    Τρίτον, αν ενοχλεί η όχι τις γυναίκες και σε τι ποσοστό, δεν μπορώ να το ξέρω. Η αρχή της περασμένης μου παρέμβασης ήταν καθαρά "προβοκατόρικη".
    Τέταρτον, "αυθεντικός" άντρας δεν είμαι και σίγουρα δεν έχω "ζόρια", ούτε πιστεύω ότι καμία γυναίκα, θ' απειλούταν από κανέναν gay.
    Θα ήμουν παντελώς ηλίθιος. Δηλαδή, εγώ που γουστάρω να φοράω και φούστες και τακούνια, όσο και να μου "πήγαιναν".
    Υπάρχει μια περίπτωση στο εκατομμύριο να ήμουν πιο θελκτικός από μια γυναίκα που θα ήταν ντυμένη με τον ίδιο τρόπο?
    Η θα άλλαζα σεξουαλικό προσανατολισμό?
    Η κάποια γυναίκα που θα ήταν δίπλα μου, θα κινδύνευε από την "παρουσία" μου?

Αν το πίστευα εκτός από γελοίος, θα ήμουν και παντελώς μωρός...

Υ.Γ Ως προς το στο που στηρίζω ότι οι γυναίκες κατακρημνίζουν τον ερωτισμό τους...
    Το στηρίζω στις δικές μου εμπειρίες ζωής και τις γυναίκες που γνώρισα σαν ερωτικές συντρόφους, σαν φίλες και καλώς η κακώς, το νούμερο δεν είναι αμελητέο...
    Εννοείται ότι δεν μπορώ να γνωρίζω όλες τις γυναίκες του πλανήτη...
    Ελάχιστες ζούσαν την σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό τους σε καθεστώς πλήρους απενοχοποίησης, δίχως στερεότυπα, με πλήρη συνείδηση του εαυτού και των θέλω τους...
    Αλλά θέλω να πιστεύω ότι η πρότερη απάντηση μου...Δηλαδή αυτή... #6 ... ήταν ξεκάθαρη...και την οποία, εύχομαι να μην ξαναδιαμελίσει κανείς, για να αφαιρέσει το σημείο που θα πίστευε "λειψό", για να μου την "πει"...

Που και που διαβάζετε και το "θέμα" του νήματος πρώτα.
    Γράψτε την άποψη σας αυτόνομα. Και μετά ασχοληθείτε με τα λόγια των άλλων.(Και δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα, αλλά σε πάρα πολλούς/ες που έχουν αυτή την για μένα κακή συνήθεια.)
    Ταπεινή γνώμη, τίποτε άλλο...

Υ.Γ. 2. Τώρα βγήκα εγώ εκτός θέματος, αλλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω, έστω και αργοπορημένα..

Last edited: 21 Ιανουαρίου 2015