Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γίνεται δυο άτομα να ερωτευτούν μέσα από την Greek BDSM Community

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος conner, στις 30 Δεκεμβρίου 2015.

  1. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

    Όχι βρε γιατί το λες αυτό. Δεν υπάρχει υποκρισία εδώ μέσα. Μην το ξαναπείς. Είσαι ότι δηλώνεις και αυτό ΠΡΕΠΕΙ να είναι και η αλήθεια.  
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Δεν θα διαφωνήσω. Έχω αυτήν την κακή συνήθεια να κρίνω εξ΄ιδίων τα αλλότρια, το ομολογώ...
     
  3. open_mind

    open_mind Regular Member

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αν όλα αυτά που ένιωσες μπροστά σε μια χαζό οθόνη δε σφραγιστούν στην άμεση επαφή στην πραγματική ζωή, έρωτα δεν το λες. Και κακά τα ψέματα, τον πιο υπέροχο ψυχικά-συναισθηματικά άνθρωπο να έχεις απέναντί σου, αν δεν ελκυστείς-γοητευτείς και από την εξωτερική του εικόνα, δεν τραβάει η ομάδα..    
     
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Καλημεραααααα......

    @conner χωρις να ξερω αν σε εκφραζει το ερωτημα σου στο νημα ... αλλα αν οντως εισαι ερωτευμενος μεσο του διαδικτυου μην μασας πολλοι απο εμας το εχουμε περασει

    ερωτευσου ελευθερα αγορινα
     
  5. Προσωπική μου άποψη, που ενισχύεται με το πέρασμα του χρόνου, είναι οτι στα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα, ανεξαρτήτως θεματολογίας, ο έρωτας πάντα είναι το μεγάλο ζητούμενο. Τα υπόλοιπα είναι σεναριακές προφάσεις. Ακόμα και το σεξ είναι μια υπέροχη επικάλυψη με γλάσσο της βαθύτερης επιθυμίας μας να μας προσέξουν, να μας ερωτευτούν. Μάλιστα, εκείνοι που αρνούνται ή δαιμονοποιούν τον έρωτα, είναι που τον αναζητούν περισσότερο, ακόμα και αν τον βαφτίζουν πάθος, καύλα, ανάγκη για εξουσία ή υποταγή. Ο λόγος είναι προφανής: τίποτα δεν είναι τόσο ζωογόνο όσο ο έρωτας. Τίποτα από όσα ζούμε δεν έχουν ενδιαφέρον αν δεν είμαστε ερωτευμένοι με αυτά.

    Αν το σεξ ήταν το ζητούμενο εδώ, όλοι θα βολευόμασταν με προ-ντόμες, προ-σάμπ, προ-οτιδήποτε.

    Όμως, είναι αφελές να πιστεύω ότι μπορεί να ερωτευτώ πίσω από μία οθόνη. Το μόνο που ερωτεύομαι είναι το παραμύθι που φτιάχνω για τον άλλο και πέφτω ο ίδιος μέσα. Δεν ερωτεύομαι ότι δε μπορώ να αγγίξω, να γευτώ, να μυρίσω, να κατασπαράξω και να με κατασπαράξει. Η μόνη ρεαλιστική προσδοκία είναι εκείνη μιάς πρώτης συνάντησης. Μετά τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους...
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Θεωρητικά ναι. (Όλα γίνονται)
    Πρακτικά όχι. ( Είναι παραμύθιασμα)
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    twice

    και πολλες πολλες φορες την Κιμ Καρντάσιαν!
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Το θέμα είναι ότι ο κόσμος αλλάζει, οι τρόποι επικοινωνίας αλλάζουν, επίσης είμαστε αρκετά φλύαρος λαός οπότε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε περισσότερο.
    Μιλάτε για μάσκες και οτιδήποτε, αλήθεια πόσοι τολμήσατε στις εκτός διαδικτύου σχέσεις/γνωριμίες σας να πείτε γουστάρω το bdsm από την αρχή; Ενώ στο διαδίκτυο και ανεξάρτητα του φόρουμ τέτοιου περιεχομένου ή άλλου το κάνατε από τις πρώτες επαφές και όπως εξελίχθηκε, εξελίχθηκε;

    Ίσως δεν είναι και τόσο αρνητικό όλο αυτό που πολλοί το πιστεύουν. Ίσως μπορείς να είσαι πολύ περισσότερο εσύ και πιο γρήγορα από ότι θα ήσουν με μία άλλη μορφή επικοινωνίας.
     
  9. Το Greek bdsm Community σου ανοίγει πόρτες που δύσκολα θα σου ανοίγονταν διαφορετικά. Σε αυτό νομίζω πως όλοι συμφωνούμε. Για να ερωτευτείς όμως χρειάζεται να απεκδυθείς την οθόνη. Τις μάσκες σου τις κουβαλάς παντού έτσι κι αλλιώς...
     
  10. folha

    folha deja vu

    γάμοι με γνωριμίες μέσω αλληλογραφίας στο παρελθόν

     
  11. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Ο έρωτας τρυπώνει παντού. Είναι απρόβλεπτος και συχνά έρχεται χωρίς να τον περιμένουμε.

    Στη λογική αυτή κινούμενος λοιπόν θα πω ότι σαφώς και μπορεί να ερωτευθούν 2 άνθρωποι μέσα από μία τέτοια κοινότητα και ένα τέτοιο φόρουμ.

    Με μία σημαντική διευκρίνιση όμως. Ότι τα άτομα αυτά θα γνωριστούν και από κοντά. Θα περάσουν ατελείωτες ίσως ώρες συνομιλίας, θα μοιραστούν σκέψεις, ανησυχίες και επιθυμίες αλλά θα έρθουν και κοντά το άλλο στο άλλο.

    Ας μη λησμονούμε ότι κάθε ζευγάρι έχει το δικό του ξεχωριστό και απίθανο τρόπο γνωριμίας. Τα δικά του γεγονότα, που έφεραν τον έναν στο δρόμο του άλλου και κατάφεραν να μονιάσουν και να αγαπηθούν.
     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Επειδή εγώ μίλησα για μάσκες, θεωρώ ότι έγινε κατανοητό το γεγονός ότι δεν αφορίζω την διαδικτυακή επικοινωνία, απλά δεν μπορεί ποτέ να υπερβεί ή να υποκαταστήσει την δια ζώσης επαφή, πως να το κάνουμε τώρα?
    Όλοι συμβιβαζόμαστε με το καλύτερο διαθέσιμο είδος επικοινωνίας, δεδομένων των συνθηκών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μία πλήρως διαδικτυακή επαφή θα μας καλύψει όλες μας τις ανάγκες.
    Θεωρώ τις εξ΄ολοκλήρου διαδικτυακές σχέσεις φενάκη, γιατί τους λείπουν κάποια βασικά στοιχεία, πάντα κατά την ταπεινή, προσωπική μου άποψη...
    Καλή χρονιά σε όλους, με περισσότερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία , με όποιον τρόπο τελικά θεωρεί ο καθένας από μας ότι αυτή επιτυγχάνεται... 

    ΥΓ Σε ότι αφορά την τόλμη μας εκτός διαδικτύου, έχεις δίκιο ενδεχομένως, γι αυτό και οι πρώτες μας προσεγγίσεις πολλές φορές γίνονται σε ''χώρους'' που θεωρούμε ευκολότερο να εκφραστούμε απροκάλυπτα ως προς είδος του σχετίζεσθαι που έχουμε επιλέξει...