Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 22 Σεπτεμβρίου 2010.

?

Γιατί βρίσκεστε εδώ;

1. Επειδή δεν μπορώ να φύγω.

5 vote(s)
    8,6%
  2. Επειδή περνώ ευχάριστα.

16 vote(s)
    27,6%
  3. Επειδή συναναστρέφομαι τους διαδικτυακούς μου φίλους.

7 vote(s)
    12,1%
  4. Επειδή πλήττω.

6 vote(s)
    10,3%
  5. Επειδή με ενδιαφέρει η θεματολογία.

39 vote(s)
    67,2%
  6. Επειδή ενδέχεται εδώ να βρω ερωτικό/ή σύντροφο.

14 vote(s)
    24,1%
  7. Για κάποιο άλλο λόγο.

9 vote(s)
    15,5%
Multiple votes are allowed.
  1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Re: Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Εσύ ήσουν που έπαιζες πιάνο και τραγουδούσες στα Γαλλικά και ακουγόσουν μέχρι την Κάνηθο? ααααααα........δεν το ξερα:rollinglaugh: 

2. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Re: Απάντηση: Re: Γιατί βρίσκεστε εδώ;

χαχαχαχα, αμ τι νομιζες!!!
    να'σαι καλα    

3. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Γιατί βρίσκεστε εδώ;

Είμαι εδώ γιατί έτσι μου αρέσει. Δεν κατάλαβα, λογαριασμό θα σας δώσω για το που γουστάρω να είμαι;.... 

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Ντς...ντς...ντς....τι νεύρα και κακό είναι αυτά σήμερα?

5. extreme32

extreme32 Regular Member

Μπηκα γιατι ειμαι ενα ανομαλο πλασμα. Και ηθελα να βρω ανομαλες να με βαλουν κατω και να βγαλουν το αχτι τους με αυτα που αρεσουν σε μενα. Στη συνεχεια κολλησα γιατι αρχισα να γουσταρω ανταλλασοντας αποψεις και γνωριζοντας φιλους. Στη συνεχεια ερωτευθηκα και δεν μπορω να φυγω τωρα πια. Το αγαπησα αυτο το φορουμ. Και πεντε εξι ατομα επισης τα αγαπησα γιατι τα νοιωθω φιλους πραγματικους και ας μην εχουμε συχνη επαφη. Μπορει να ειναι της φαντασιας μου και να με εχουν κλασμενο αλλα χεστηκα. Μου αρεσει. Εχω να πω κι αλλα αλλα βαριεμαι. Να αρχισω να ευχαριστω κι εγω ατομα? οχι. το ξερουν οτι τα αγαπαω. αν θελουν να μου το ζητησουν.

6. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Νοιώθω κάποια ασφάλεια μέσα σε κάποιες ομάδες με κοινά "θέματα". Διακρίνω και αρκετή διαννόηση. Μερικές γραφίδες μου θυμίζουν Μαρκήσιο ντε Σαντ περισσότερο παρά Στάλιν ή Γκουσγκούνη...Αποσπάστηκα για ένα διάστημα από κάποιες ομάδες κι από τον κοινωνισμό λόγω συμβίωσης. Γενικά συμμετέχω σε ομάδες - ταμπού.

7. ae1969

ae1969 Regular Member

Και εμείς σε αγαπάμε και ας χάθηκες κάπως από το φόρουμ τον τελευταίο καιρό. Μήπως "βανίλεψες;" 

8. scarface

scarface New Member

μου αρεσει η θεματολογια πολυ.μαθαινω νεα πραγματα κι αυτο δεν ειναι κατι το αρνητικο.
    επισης ποτε κανεις δεν ξερει αν βρει ακομα και το ταιρι του μεσα απο ενα φορουμ.
    τα παντα παντως εχουν μαγεια και ειναι θεμα χημειας.

9. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

είδα φώς και μπήκα
    λογαριασμό θα σας δώσω
    τι master είμαι
    την καλημέρα μου

10. mairaincollar

mairaincollar Regular Member

Απλά γιατί μου αρέσει....
    Ειμαι εδώ ισως γιατί εδώ είναι ο χώρος μου...
    Ισως να μην φαίνεται αυτό στην πράξη....
    αλλά έτσι ειναι...