Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί λεφτα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Γοργόνα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2020.

1. footslave4

footslave4 Premium Member

Προσωπικά πιστεύω πώς κανένας δεν δίνει χρήματα επειδή το απαιτεί ο άλλος.Θέλεις και τα δίνεις.Και μιλάω στο αρχικό στάδιο μίας γνωριμίας που δεν ξέρεις πού θα φτάσει και πώς θα εξελιχθεί.Για μία Κυρία που δηλώνει Pro ξέρεις από την αρχή ότι θα πληρώσεις είναι ξεκάθαρο.Τώρα αν αναπτυχθεί μία οικειότητα με το πέρας του χρόνου μπορεί και να μην παίρνει χρήματα πλέον είναι το πώς θα εξελιχθεί η κάθε γνωριμία.

2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Χρησιμοποιώ την τοποθέτηση του @espimain οχι για να απαντήσω σε αυτόν άλλα σαν βάση για να γράψω τις σκέψεις μου.
    Συμφωνώ με αυτά που έγραψε, φαντάζομαι ότι δεν αποτελώ εξαίρεση.

Το θέμα ειναι ότι εγώ κατάλαβα και κάτι άλλο. Ότι δεν απευθύνονται σε γυναίκες που δηλώνουν επαγγελματίες άλλα σε γυναίκες που δηλώνουν Κ. Δεν εξετάζω αν πράττουν σωστά, ότι θέλουν ας κάνουν.

Ο αρχικός προβληματισμός, υποθέτω, υπάρχει γατί η @Γοργόνα ,ίσως και οι συνομιλητές της συγχέουν την Κ με τη γυναίκα που δηλώνει Κ για να βγάλει λεφτά.

Το να υπάρχουν ένα, δύο, εκατό, τέτοια άτομα είναι το μόνο εύκολο και αδύνατο να ελέγχει.
    Υποθέτω, ξανά, ότι αυτό δε γίνεται σε σάιτ αγγελιών άλλα σε χώρους όπως, ίσως, αυτό το φόρουμ, ή το φετ ή όποιος άλλος παρόμοιος χώρος μπορεί να υπάρχει.

Το ότι δεν έχει βγει κάποιος να γράψει ότι, ναι, εμένα μου έτυχε αυτό κι αυτό, με έχει προβληματίσει...

3. Nickname

Ναι, θέλεις και τα δίνεις, αλλιώς είναι ληστεία.
    Αν δεν δηλώνει pro evolution soccer , θεωρείς ότι είναι θεμιτό και λογικό να ζητήσει λεφτά;
    Από τη στιγμή που δεν δηλώνει pro, τι χαρακτηρισμό θα έδινες;

4. Γοργόνα

Γοργόνα Regular Member

Πέσατε πολύ μέσα, και γω πιστεύω ότι με έμμεσο τρόπο προσπαθούν κάποιοι να με επηρεάσουν για "κανένα στραποναρισμα". Ευτυχώς είχα τέτοια εμπειρία πριν καταλάβω τις υποτακτικές τάσεις μου και δε θα με επηρεάσει κανένας, καθώς δεν μου άρεσε.
    Γενικά να επισημάνω ότι δεν μιλάω με υ από το φόρουμ. Απλά υπάρχει γενικά μια τάση χρόνια τώρα να με προσεγγίζουν bottom και υ άντρες στα προσωπικά μου σοσιαλ και στην καθημερινότητα μου irl. Οπότε @Nickname πολύ πιθανόν να υπάρχει σύγχυση μεταξύ "γυναίκας Κ και δηλώνω Κ για λεφτά". Ναι πιο πολύ έχω ακούσει για το φετ.

5. Nickname

Facebook, αυτή η μάστιγα...
    Έχω ολόκληρη συλλογή από αντρικούς κώλους.    
    Καλό θα ήταν να ειπωθεί από την αρχή αυτό.

6. Γοργόνα

Γοργόνα Regular Member

Να ξεκαθαρίσω ότι οι απορίες μου ,όπως και είπα στην αρχή , αναφέρονται σε γνωριμίες μεταξύ ανδρών υ και γυναικών Κ. Είτε είναι είτε απλά το δηλώνουν εγώ δε μπορώ να το ξέρω. Και όχι απαραίτητα για άτομα από το φόρουμ. Καμία πληροφορία δεν έχω για το τι κάνουν τα άτομα του φόρουμ με άλλους εκτός από εμένα. Οπότε να ζητήσω συγνώμη από τις Κύριες του φόρουμ, που ίσως υπονοηθηκε, οτι κάποια από εσάς ζήτησε η ζητάει λεφτά. Δεν έχω ιδέα τι κάνουν οι Κυριες του φόρουμ καθώς δεν έχω μιλήσει με καμία. Έφερα μια απορία από την προσωπική μου ζωή εκτός του φόρουμ και τη έθεσα εδώ καθώς πίστευα ότι εδώ θα βρω απαντήσεις να μου πουν από το ότι "αυτό το πράγμα σπάνια συμβαίνει, μην τους ακούς που κλαίγονται" μέχρι το "ναι εγώ το κάνω για αυτό και εκείνο το λόγο γτ έτσι μου αρέσει" και οτιδήποτε στο ενδιάμεσο. Κυρίως λόγω του ανοιχτού διαλόγου και της ανωνυμίας.
    Πάντως ευχαριστώ όσους μου απάντησαν σοβαρά . Θα προσπαθήσω αν ξανανοιξω κάποιο νήμα στο μέλλον να μαι πολύ πιο ξεκάθαρη από την αρχή και ίσως να αναφέρομαι μόνο σε προσωπικές εμπειρίες και απόψεις

7. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Χαίρομαι να διαβάζω τη συγκροτημένη σκέψη σου και το νηφάλιο λόγο σου. Μπορεί να είμαι λιγάκι εκτός θέματος αλλά οφείλω να το καταθέσω.
    Να είσαι καλά.

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ναι, έτσι είναι.
    Αρκετοί άνδρες, όμως, εκτιμούν ότι μπορούν να αγοράζουν το οτιδήποτε. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές να με προσεγγίζουν προσφέροντάς μου χρήματα διότι έχουν την ψευδαίσθηση ότι με αυτό τον τρόπο θα εκτελέσω το καυλόλιστό τους.

9. Galatée

Galatée Regular Member

Η αλήθεια είναι πως γνωρίζω λίγες από τις Κυριαρχικές γυναίκες του φόρουμ. Καμία από αυτές δεν είναι επαγγελματίας και καμιά δεν έχει ζητήσει χρήματα για να συναντήσει κάποιον. Οι περισσότερες, όμως, αν όχι όλες, έχουμε δεχθεί μηνύματα από επίδοξους "υποτακτικούς" που δηλώνουν πως προσφέρονται (και πολλοί αρέσκονται) να πληρώσουν για τις ...υπηρεσίες μας, με το σκεπτικό που ανέφερε ήδη η @Dark_Explorer.

10. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Ξερετε ποσες καριολες μου εχουν φαει μια περιουσια (εμεσα) και τελικα δεν μου εκατσαν, απο την αλλη πολλες απο αυτες που μου εκατσαν δεν προλαβα να τις κερασω ουτε μαλλι της γριας... λυσσαρες!!!

11. HooF

HooF πεισματικά ακοινώνητος

Ουσιαστικά απαντάς η ίδια στον εαυτό σου, οι γυναίκες που ζητάνε κάποιο χρηματικό ποσό συνήθως αυτοπροσδιορίζονται ως "επαγγελματίες", δε είμαι ο κατάλληλος για να κρίνω κατά πόσο είναι κιόλας, πάντως πάλι καλά που υπάρχουν γιατί διαφορετικά κάποιοι δε θα είχανε καμία τύχη.

Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν είναι επαγγελματίας και που ζητάει χρήματα. .-

12. Nickname

Για να καταλάβω δηλαδίς, ο αντρας πληρωνει σε κάθε περίπτωση ; Είτε Κ είτε υ; Άδικο

P.S.: Πόσες περιουσίες είχες;;;