Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Μαϊου 2011.

1. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Ενίοτε το κουταβάκι εξελισσεται σε κουτσαβάκι. Το νου σου.  

2. Ασχολίαστο

3. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Την εξαπάτησα επειδή τότε με είχε για κακό παιδι.. Όταν την τύλιξα της εμφάνισα τον καλό μου εαυτό  

4. Δεν την εξαπάτησες. Έβλεπε μπροστά η λατρεμένη βασίλισσα !

5. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Τα βαθέως "μετανοημένα" καλά παιδιά, που βαρέθηκαν το ρολο κομπάρσου, τη χρησιμοποίηση και τη χλαπάτσα, και αλλαξοπίστησαν, γίνονται εξαιρετικής κλάσης ρεμάλια, όπως καποτε οι γενίτσαροι γίνονταν οι χειρότεροι διώκτες των πρώην ομοεθνών και ομοθρήσκων τους.
    Όσοι δεν υιοθετουν το στυλ του "ξεγνοιαστου γαμιά" των σοσιαλ μηδια, ούτε καμια καρικατουρα του λούμπεν ψιλοπαράνομου ή του καραφλοκοτσίδα παλιού ροκά, αλλά το δουλευουν προς classy bad boy στυλ, έχουν μεγαλη ζητηση.

6. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

για το ιδιο λογο που ο κοσμος γουσταρει τα ανθυγιεινα φαγητα
    ενω ξερει πως κανουν κακο νομιζει πως θα αντεχει παντα!
    μεχρι που ανεβαινουν τα τριγλυκεριδια και οι χοληστερινες στα υψη τρωει τη σφαλιαρα και το γυρναει στα υγιεινα
    ειμαστε αυτοκαταστροφικοι τι να κανουμε 

Last edited: 14 Αυγούστου 2018
  7. periandros_

periandros_ Regular Member

Προσωπικά , ευθαρσώς και υπερηφάνως , διατείνομαι πως είμαι ¨κακός ¨ .

Διατρανώνω ωσαύτως , πως βδελύσσομαι τους ¨καλούς ¨ .

Τους ¨καλούς ¨ , από αδυναμία να είναι ¨κακοί ¨.

Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον , τους υστερόβουλα , ωφελιμιστικά και επιτηδευμένα ¨καλούς ¨ .

Εισηγούμαι την επαναξιολόγηση του διπόλου ( καλός - κακός ) στο αξιακό σύστημα, ενός εκάστου , καθώς και την μετακίνηση από το Τι ? στο Γιατί ?

Όχι μονάχα διερώτηση για το , τι είναι ο άλλος , αλλά γιατί είναι ό,τι είναι . Ποια τα κίνητρα της συμπεριφοράς του, πως αυτή μορφοποιήθηκε και τέλος πως διαμορφώθηκε και που σκοποθετεί ο δικός μας αξιολογικός κώδικας .

Σε όσους πάνε τον ανωτέρω συλλογισμό μου , ένα ή και πολλά βήματα παραπέρα και ανακαλύψουν πως ...

Θα τους κλείσω , υπομειδιώντας , πονηρά το μάτι . Αγχίθυρος καλού και κακού !

8. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Συμφωνω...

Η πλευση της ψυχολογιας μας μερικές φορες καθοριζει και τις επιλογες μας που σε καποιον αλλον ανύποπτο χρονο και χωρις το παράγοντα "πιεσης" να λειτουργουσαμε διαφορετικα...

Ευγε κοριτσακι 

9. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Όσες φορές πάντως έχω ακούσει κάποια αποκαλεί κάποιον ως: ῾῾καλό παιδί῾᾽, το εκλαμβάνω ως βρισιά ..
    Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι κάνουν την αντιστοίχιση:

α) ῾῾καλό παιδί῾῾ = προβλέψιμο (άρα και διαχειρίσιμο).
    β) ῾κακό παιδί῾῾ = απρόβλεπτο [δύσκολα (έως ακατόρθωτα) διαχειρίσιμο].

Επί προσωπικού, Διαλέγω να είμαι το β).

Ps: κι όπως λέει ο θυμόσοφος λαός: Αν είναι καλό παιδί, να το κεράσουμε μια πάστα.

Last edited: 14 Αυγούστου 2018
  10. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Αν σε παιρνει κανε αλλιως      

11. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Εξέθρεψα ένα τέρας        

12. Δεν θα ξαναπω καλη κουβεντα για σενα...! Τα παιρνω πισω οοολα! Χαχα