Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Μαϊου 2011.

1. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Γιατί μας γοητεύουν “τα κακά παιδιά”;

εσύ κόλλησες στο σεξ
    εγώ μιλάω γενικότερα
    αν ο άλλος δε μπορεί να "παίξει" με το μυαλό, δε μπορεί να προκαλέσει, εμένα δε μου κάνει
    άσε που εγώ τα χειρότερα τα έχω πάθει από καλά παιδιά
    με τα κακά δεν είχα ποτέ πρόβλημα

---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:36 ----------

δε μιλούσες λοιπόν για έρωτα, αλλά για σεξ!
    μάθε να τα ξεχωρίζεις καλέ μου....

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

ισως εχεις δικιο εδω .... αλλα ειναι dead end
    οσο διατηρουσα σχεση με την fucκ budy μου , συνεχως την ρωτουσα γιατι το κανει αυτο με εμενα , δηλαδη μια στο τοσο να την παρω τηλεφωνο για σεξ ή για μπανιο στην θαλασσα ή για καποια φαγητο εξω ...οταν απο την πρωτη στιγμη ξεκοψα πως δεν νιωθω τιποτα που να με κανει να θελω κατι περισσοτερο απο αυτο .
    και μου ειπε οτι ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις τι εχεις και πως μεχρι σημερα την ειχαν φλομωσει στους ερωτες και ποσο δεν μπορουσαν να ζησουν διχως εκεινη και ολα αυτα αποδειχθησαν ακυρα και ενιωθε εως και σιχαμα για τα μεγαλα λογια ...
    της ειπα
    "ωραια ολα αυτα...αλλα ΔΕΝ θα γινει τιποτα με εμας οσο και να ελπιζεις οτι κατι θα αλαξει ...διοτι δεν εχεις την εμφανηση που εχω ονειρευτει για την γυναικα που θα εχω διπλα μου και θα αγαπησω ..."

κρατησε 2 χρονια .. αλλα οπως απο την αρχη ειχα ξεκαθαρισει , καποια στιγμη τελειωσε ....και ο λογος οτι παρα τον εκπληκτικο συνδοισμο των χαρακτηρων μας ειδικα στο σεξ ... ποτε δεν ξεκλιδωσα την συναισθηματικη πορτα επειδη η εμφανιση της ηταν πολυ κατωτερη απο την δικη μου ...

με το "κακο" παιδι δεν θα προχωρησει ποτε ....

παντως οφειλω να της αναγνωρησω ενα .. ολοι μου ελεγαν οτι ποτε δεν θα με αφησει να φυγω και θα με καταστρεψει διοτι αργα η γρηγορα θα με τυλιξει ..... αποδειχθηκε μια εξαιρετη Κυρια ... καποια στιγμη απλα ποτε δεν την ξαναπηρα τηλεφωνο και ποτε δεν με πηρε εκεινη , πριν 2 μηνες μαλιστα συνατηθηκαμε στον δρομο ολο χαρες και φιλια και μπορει μεν να με αρπαξε απο ταρχιδια ρωτοντας αν ειχα χρονο εκεινη την στιγμη , αλλα και παλι δεν το χρησιμοποιησε για να με ξαναδει ... Κυρια απο τις λιγες που εχω γνωρισει ....και πραγματικα της αξιζουν τα παντα ....

3. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

H zouzou σε ρόλο κοινωνικού λειτουργού. Ενδιαφέρον δε λέω, αλλά όπως ο φίλος μας παραπάνω, θα προτιμούσα να σε δώ στα γόνατα να κατουριέσαι. Αυτό θα ήταν πολύ πιο συναρπαστικό.....

4. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

...όσο ζει κανείς ελπίζει...

5. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Δεν λέω, κολακευτικό το σχόλιό σου,
    όμως για να σοβαρευτούμε λίγο, θα ήθελα να σε ενημερώσω
    πως δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δημιουργούν αυθαίρετα εντυπώσεις
    και ειδικά χωρίς καν να τους έχει δωθεί το δικαίωμα.

ΥΓ. Ζητώ συγνώμη για το offtopic από τη νηματοθέτρια. MasterAndreas μη συνεχίζεις εδώ ερωταπαντήσεις που δεν έχουν σχέση με το θέμα.

6. Alexkat

Alexkat Contributor

Αρχικό μήνυμα απο Alexkat
    Mετά από όλα αυτά είναι σίγουρο ότι θα γεννηθεί ένας όμορφος έρωτας.

το ενδεχόμενο τα κακά κορίτσια ν ασιχαίνονται τους έρωτες, το έχεις σκεφτεί ?____________

μια ωραία πεταλούουδααα....
    ΝΤΟΥΒΖ!
    η πεταλούδα τσακίστηκε στον τοίχο!  

Υ.Γ. ποιός έφαγε το δαβολάκι από την υπογραφή μου, να του φάω τα συκώτια.....

Μου φαίνεται ότι κάπου τάχεις μπλέξει......................................................
    Δίαβασε επάνω να δείς τι μου γράφεις.......................................................
    Διάβασε και παραπίσω να δείς τι γράφω...................................................

Μίλησα και για sex και για έρωτα.............................................................

Το μόνο που δεν σκέφτηκα να γράψω είναι ότι μιλάω και "ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ" για την σχέση
    μεταξύ "κακών παιδιών"..................ε λοιπόν .................έ λ ε ο ς............................
    την επόμενη φορά.............. δεν θα το ξανακάνω το ίδιο................................... λάθος!
    ( Ω Ι Μ Ε ! )

Μετά εγώ σου "είπα" παραπάνω ότι "έγραψες".....................και εσύ κοιτάς πώς θα με
    αμφισβητήσεις με αυτά που γράφω.......τι να πω δεν νομίζω ότι αξίζει να πω τίποτα περαιτέρω.......

7. Alexkat

Alexkat Contributor

Kαλά .......πρόσεξε μόνο μην σε βάλουν .....εκείνα......στον "κακό" δρόμο:rollinglaugh:    

8. striggla

striggla Regular Member

---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:04 ----------

και γιατί ρε isno είχε κατώτερη εμφάνιση από τη δική σου? επειδή είχε μουνί αντί γι' αρχίδια?
    δεν κοιτάς πώς σε τάπωσε με τη συμπεριφορά της.....

9. Alexkat

Alexkat Contributor

Aυτά τα εικονίδια είναι η απάντησή σου?

Last edited: 1 Ιουνίου 2011
  10. striggla

striggla Regular Member

προφανώς κρινεις εξ΄ιδίων τα αλλότρια...

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δεν υπαρχει γιατι ... ετσι ενιωσα ... εσυ δηλαδη οποιον δεις μπροστα σου , θελεις να του δωθεις και να τον ερωτευτεις ? .... για ολους μας υπαρχουν καποιοι λογοι που μας κανουν να μην θελουμε , ή να θελουμε μονο συγκεκριμενα πραγματα ...
    οσο για την δικη μου περιπτωση , ειμαι 1,90 και ηταν 1,55 ... αφου μια φορα περπατουσα μαζι της και κατι σαν σταγονες νερου μου ηρθαν στο προσωπο και ενιωσα οτι μας εφτυνε ο Θεος .. 35 ποντοι διαφορά υψους ειναι αυτοι ...
    και επειτα γιατι με ταπωσε εμενα ? ... εγω ποτε δεν αμφεβαλα για τον χαρακτηρα της ..

12. Alexkat

Alexkat Contributor

Λάθος κατάλαβες.