Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sotiris, στις 18 Οκτωβρίου 2010.

  1. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    συμφωνώ σε αυτό που ανέφερες πιο πριν ότι : ο μόνος τρόπος να έρθεις κοντά στο να γνωρίσεις μία πτυχή των ανθρώπων είναι το σεξ.
    τώρα όσο για μένα δίνω μεγαλύτερη βάση στο πως να γίνω - γινουμε εγώ και η κοπελιά μου πιο επιδέξιος-οι στα δάχτυλα ,στην γλώσσα και γενικά σε ολα τα μέρη του σώματος που έχουν λόγο στην ευχαρίστηση μας-ολοκλήρωση στο σέξ (οργασμός )απο το να δουλεύω τα δαχτυλάκια μου πάνω στο πληκτρολόγιο ενος Mac για να συγκρίνω εμπειρικά αν ο 10.5 είναι πιο γαματος απο τον 10.3
    υ.σ : λες να πάσχω απο τελειομανία !!!!!!!  
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Ίσως επειδή δεν είσαι επαγγελματίας που να χρειάζεται τα Μακ. Καλή αυτού του είδους η τελειομανία. Νομίζω ότι η διαφορά μας εστιάζεται στην φάση που βρισκόμαστε. Το να μην συγκρίνεις τις εμπειρίες δεν συνεπάγεται ότι δεν σε ενδιαφέρει η ανακάλυψη σεξουαλικών τεχνικών και πειραμάτων. Απλά δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να εφαρμόσει την ίδια τεχνική 2 φορές.
     
  3. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    δεν συμφωνώ slaverose μου , ό οργασμός είτε είναι κολπικός είτε κλειτοριδικός είναι υπόθεση 2 ανθρώπων, μπορεί ο αντρας να ασχολείται σε κάποια περίπτωση και η συντροφος του να μην ασχολείται με το άθλημα , όπως επίσης μπορεί να υπάρχουν και βανίλλα άντρες που μπορουν να φέρουν σε ολοκλήρωση μια γυναίκα πιο έυκολα απο εναν bsm  

    ---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:45 ----------

    μεγάλη συζήτηση ειναι αυτά τα 2 : α) η φάση που βρισκόμαστε και β) η ίδια τεχνική 2 φορές
    σε κάποια συναντησή μας θα το αναλύσουμε..  
     
  4. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Γιατί είναι το ευγενέστερο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς όταν του διατίθενται μόλις 5 λεπτά πριν ακούσει το θριαμβευτικο "χύνω καύλα μου, χύνωωωω".
     
  5. voluptas

    voluptas Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Ο λόγος που προσποιείστε οργασμό είναι επειδή νομίζετε πως μας νοιάζει .. !!
     
  6. Blackheart

    Blackheart Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Γιατι μπορειτε ... 
     
  7. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Ήταν το έτος 1950, όταν ο Γερμανός γιατρός (μαιευτήρας-γυναικολόγος) Ερνστ Γκρέφενμπεργκ (Ernst Gräfenberg), δημοσίευσε την μελέτη του «Ο ρόλος της ουρήθρας στον γυναικείο οργασμό». Ο Γκρέφενμπεργκ, σ’ αυτήν την μελέτη, ανέφερε την ύπαρξη μιας ερωτογενούς περιοχής κοντά στην ουρήθρα, στο εμπρόσθιο κολπικό τοίχωμα, 5-7 εκατοστά περίπου από την είσοδο του κόλπου, και περιέγραφε την έκχυση υγρών, που προκαλούσε ο ερωτικός ερεθισμός του σημείου αυτού. Το «Σημείο G» είναι ένα πλέγμα σαν «σφουγγαράκι» από απολήξεις νεύρων, αδένων και αιμοφόρων αγγείων, που όταν ερεθιστεί έχει το μέγεθος ενός μικρού φασολιού. Το σημείο αυτό, που το 1981, ονομάστηκε από τους σεξολόγους Τζον Πέρι και Μπέβερλι Γουίπλ, προς τιμήν του Γκρέφενμπεργκ, «Σημείο G» («Gräfenberg spot» ή «G-Spot», από το αρχικό γράμμα του επωνύμου του), έμελλε να προκαλέσει διάσταση απόψεων στην επιστημονική κοινότητα. Πολλοί συμφώνησαν με την μελέτη του Γκρέφενμπεργκ, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για γυναικολογικό…ούφο.

    Οι περισσότερες απόψεις συγκλίνουν στην άποψη πως το περιβόητο «Σημείο G», δεν είναι μύθος, αν και δεν είναι βέβαιο πως το διαθέτουν όλες οι γυναίκες, παρ’ ότι υπάρχουν μελέτες που υποστηρίζουν ότι το «Σημείο G» είναι οι ρίζες των νεύρων της κλειτορίδας. Σύμφωνα με ιταλική έρευνα (Εμμανουέλε Τζανίνι, Πανεπιστήμιο της Ακουίλα), ο κολπικός οργασμός (που είναι πιο έντονος από τον κλειτοριδικό) οφείλεται ακριβώς στην ύπαρξη του «Σημείου G». Σύμφωνα με άλλες απόψεις, το «Σημείο G», το έχουν όλες οι γυναίκες, αλλά δεν αντιδρά σε όλες με τον ίδιο τρόπο ή ένταση. Από την άλλη, η κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά στον ερεθισμό του σημείου αυτού. Άλλες υποστηρίζουν ότι η καλύτερη στάση για την διέγερση του «Σημείου G», είναι να βρίσκεται η γυναίκα από πάνω, ενώ άλλες ότι η διείσδυση από πίσω (στα τέσσερα), είναι ο καλύτερος τρόπος για την «αφύπνιση» του «Σημείου G». Όταν ερεθίζεται το «Σημείο G», δημιουργεί στην γυναίκα το αίσθημα της ανάγκης για ούρηση, λόγο του ότι, όταν διεγείρεται, πιέζει την ουροδόχο κύστη .

    πηγή : Σημείο G (G-Spot) - Που βρίσκεται και πως θα το ανακαλύψετε (video) | Πάρε-Δώσε


    Σημείο G | Πάρε-Δώσε
     
  8. Arcane

    Arcane Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;

    Άμα η γυναίκα προσποιηθεί τον οργασμό της, είναι χαζή. Άμα ο άντρας νοιώσει λιγότερο άντρας, επείδη δεν έφερε την γυναίκα σε οργασμό, και στεναχωρηθεί είναι επίσης χαζός.
     
  9. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;



    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=235985

    "Το βιβλίο «69 Μαθήματα Sex» απευθύνεται στον άνδρα player. Στον άνδρα που αγαπά τις γυναίκες και λατρεύει να τις φέρνει σε πολλαπλούς οργασμούς.Γιατί ο άντρας player λατρεύει το σεξ"
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. θάλασσα

    θάλασσα Regular Member

    Για μενα είναι μύθος οτι οι γυναικες προσποιουνται οργασμους...

    Και αν οντως υπαρχουν, αυτες ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις της μειοψηφιας

    πόσο άσχετος μπορεί να είναι ένας άνδρας με την γυναικεία σεξουαλικότητα για να βασίζεται στις κραυγές μια γυναίκας ως θεόσταλτο σημάδι οτι έχει φτάσει σε οργασμό??
     
    Last edited: 1 Μαρτίου 2012
  11. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες προσποιούμαστε οργασμό;



    Eίσαι σίγουρη ?
     
  12. θάλασσα

    θάλασσα Regular Member

    Πόσο πιο ξενερωμένος θα ήμουν ως άνδρας με μια γυναίκα που προσποιήθηκε οτι της προσέφερα ικανοποίηση, αντί να μου πει "οχι ρε πούστη δεν έχυσα! πρέπει να με μάθεις για να με κάνεις να χύσω"