Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι lifestyle Dommes δεν κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 9 Ιουλίου 2006.

1. anasia

anasia Contributor

αχ!! Dolmance σωστε με παρακαλω !!!

πεστε σε αυτο το μωρο πως ειμαι μια μικρη φτωχτια slave και οχι Κυρια στο lifesyle ...

ναι στην ζωη !!!!

Κυρ τροχονόμε, τι σφυράς
    στοιχεία τώρα τι ζητάς
    κι αν έκανα παρεκτροπή
    μου γέλασε μία μικρή

Κυρ τροχονόμε, κυρ τροχονόμε
    κι αν έκανα παράβαση
    Κυρ τροχονόμε, κυρ τροχονόμε
    φταίει η μικρή στη διάβαση

Κυρ τροχονόμε, μη σφυράς
    τώρα γιατί μου τη χαλάς
    πάνω που τσίμπησε η μικρή
    με σταματάς μες στη βροχή

Κυρ τροχονόμε, κυρ τροχονόμε...

2. G_E

G_E Contributor

Dolmance ιδού η απάντηση

Τίποτα το μεμπτό γιατί ο νόμος δεν ορίζει ρητά πως συνιστά παράπτωμα αιμομιξίας η διείσδυση από υποτακτικό δευτέρου βαθμού. Πρόκειται πιθανώς περί νομικού κενού το οποίο εκμεταλλεύεται η Κυριαρχική που έχεις γνωρίσει.

Σύμφωνα με τις δικές μου όμως πληροφορίες ο κ. Κούλης (ή Κουλής) διείσδυε συστηματικώς στον υποτακτικό της Αφέντρας της Κυριαρχικής που έχεις γνωρίσει. Το γεγονός αυτό συνιστά εξ αγχιστείας διείσδυση από μη υποτακτικό, οπότε πάλι καλύπτεται η Κυριαρχική που έχεις γνωρίσει.

Το μοιραίο θα ήταν αν ο κ. Κουλής (ή Κούλης – για τον ίδιο μιλάμε - τον υδραυλικό απ’ το Μαρούσι) γίνει sub της Κυριαρχικής που έχεις γνωρίσει. Έχει τέτοιες τάσεις. Τότε θα είχαμε την περίπτωση της εξ αγχιστείας διείσδυσης από υποτακτικό πρώτου βαθμού i.e fatal error. (ο κ. Κουλης, υποτακτικός ων της Κυριαρχικής που έχεις γνωρίσει, διεισδύει στον υποτακτικό της Αφέντρας της Κυριαρχικής που έχεις γνωρίσει και ο υποτακτικός της Αφέντρας της Κυριαρχικής που έχεις γνωρίσει διεισδύει στην Κυριαρχική που έχεις γνωρίσει)

Νομίζω πως υποχρεούσαι να προειδοποιήσεις για τους κινδύνους αν όχι την Κυριαρχική που έχεις γνωρίσει η τουλάχιστον την πυροσβεστική ή εν πάσει περιπτώσει κάποιον να με μαζέψει.

Last edited: 12 Ιουλίου 2006
  3. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Αγαπητέ KyriosG,
    η απόλυτη λογική αυστηρότητα των συνεπαγωγών αμφοτέρων μας, με ώθησε σε παρακινδυνευμένο διάβημα:
    Ζητώ από την Anasia μας, να συμμετάσχει στην από κοινού απαγγελία του ποιήματος:
    "Κυρ τροχονόμε μη βαράς
    αφού καλά το ξέρεις...."!
    Το λοιπόν στιχούργημα, παρακαλώ να μας το παραθέσει η αγαπημένη μας tender, προτού ως moderator βγάλει σουγιά ίνα περιμαζέψει ημάς τα κουζουλά γερόντια.

Πάκης Ποποβάρδουλας,
    συνταξιούχος χωροφύλαξ,
    ΤΕΙ - ΚΑΠΗ Ορεστιάδος.

ΥΓ. Εγώ που είμαι εξαιρετικά κυριαρχικός υποτακτικός πρέπει ή δεν πρέπει, όσον καιρό μου μένει, να κουτουπώνω έστω και εκ λάθους;

4. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

Βασικά πιστεύω ότι το θέμα είναι απλό. Γιατί οι παντρεμένοι δε κάνουν sex εκτός από σπάνιες περιπτώσεις;

Από την μεριά των γυναικών, όταν βλέπουν αδυναμίες σε ένα άνδρα αυτός χάνει το status του δυναμικού αρσενικού. Έτσι θα δεχθούν πολύ δύσκολα αληθινό sex από κάποιον χωρίς την γοητεία του αρσενικού.

Φανταστείτε τώρα sex με έναν υποταγμένο. Είναι από την φύση αδύνατον.

Το σεξ είναι παράδοση και κυριαρχία εκτός αν μιλάμε για μαλακία με κάποιον άλλον στο ίδιο δωμάτιο

5. G_E

G_E Contributor

Dolmance, με την χαλαρότητα των ελεγκτικών μηχανισμών, κουτούπωνε εσύ και μέχρι να κινηθούν οι διαδικασίες θα έχει παραγραφεί.

Οι τροχονόμοι έχουν κουραστεί. Μέχρι και η είσοδος από το αντίθετο ρεύμα είναι εφικτή

ΥΓ. Τουλάχιστον οι συνεπαγωγές μας έχουν λογική αυστηρότητα.

Last edited: 12 Ιουλίου 2006
  6. anasia

anasia Contributor

Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι lifestyle Dommes δεν κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους;

μ' αρέσεις !

Kiss !

7. DreamMaster

DreamMaster Regular Member

Αυτό που με μπέρδεψε στο αρχικό κείμενο είναι, όπως εντοπίζει και η anasia, ότι αναφέρεται σε lifestyle Dominas.

Δηλ. άλλοι τις "τρώνε" (as in "eat me"), άλλοι τις "πίνουν" (as in "golden rain") και αλλού παν' και το δίνουν;

Δεν με χαλάει από άποψη "δικαίου", καθότι δεν πιστεύω σε έναν δίκαιο κόσμο (είτε εκτός, είτε πολύ περισσότερο εντός BDSM).

Πλην όμως, αν μιλούσαμε για pro Dominas το καταλαβαίνω (πού να κάθεσαι να βάζεις μέσα το λιλί του κάθε Λαλάκη και μετά να πλένεσαι μιαν ώρα). Ομοίως και αν μιλούσαμε για περιστασιακές Dominas που κάνουν το "βίτσιο" τους (χίλια μπράβο!) και επιστρέφουν στο χρηματοδότη και πατέρα των παιδιών τους.

Αλλά, lifestylers????

Εξόν βέβαια και έχουν αυτό το βίτσιο: θεωρούν τη lifestyle ζωή τους με τα "αντικείμενά" τους ρουτίνα και "ξεδίνουν" πού και πού με κανάν άλλον... Αβυσσος..

Dream

--"Τα κωλομέρια δεν ψεύδονται" - Shakira

8. gaby

gaby Guest

Βρίσκω τις αυστηρές συνεπαγωγές απολύτως συμβατές με την αισθητική μου αγαπητοί φίλοι λιμπερτίνοι και συνεπώς μπορείτε να νιώθετε ήσυχοι... δεν είχα καταλάβει ότι σας είχα δημιουργήσει πρόβλημα, με συγχωρείτε πολύ γι αυτό, νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ.

Επουδενί δε λόγω δεν είστε αναγκασμένοι να ξυπνάτε νωρίς το πρωί για να γράφετε λογικές συνεπαγωγές, την ώρα που και εγώ ασχολούμαι με άλλες λογικές και μη συνεπαγωγές, εκτός φόρουμ. Όλες οι ώρες καλές είναι για ένα καλό ποστ.

Σχετικά με το υστερόγραφο ερώτημα Ντολμανσέ, νομίζω ότι οφείλετε να συνεχίσετε να κουτουπώνετε αγαπητέ... ο λιμπερτίνος δεν είναι Κυρίαρχος να έχει ως εργαλείο διαφεντέματος και την sexual frustration της femsub Του, ούτε και FemDom που δεν εγκρίνει την σεξουαλική διείσδυση, ο λιμπερτίνος τα δίνει όλα και απόψε... κάνω λαθος επ αυτού;

Πέραν όλων αυτών, το τί είναι το διεισδυτικό σεξ στο BDSM ρεπερτόριο και το τί συμβολίζει για τον Κ/καθένα και την Κ/καθεμία είναι μία μεγάλη συζήτηση με πολλές αποχρώσεις. Το έχουμε δει ακροθιγώς στο φόρουμ κατά καιρούς, συνήθως καλοκαιρινές εποχές, έχω την εντύπωση. Νομίζω δηλαδή, μη με κατσαδιάσει η anasia[L G] και γι αυτό...

9. FLASH

FLASH New Member

Απάντηση: Γιατί οι lifestyle Dommes δεν κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους;

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με την SM ART LADY.
    Η σεξουαλικη εκτονωση του υποτακτικου ειναι καθαρα θεμα του Κυριαρχου.Το παιχνιδι που παιζουμε ειναι καθαρα εγκεφαλικο!Η σεξουαλικη εκτονωση-ικανοποιηση εχει πολυ μικρη βαρυτητα στον χωρο μας,ειδικα αν εισαι υποτακτικος!
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να απαιτησω,αν ειναι δυνατον,απο την Κυριαρχη το SΕΧ? Ακομα πιο πολυ δεν καταλαβαινω γιατι η Κυριαρχη θα πρεπει να παει μαζι μου?Γι αυτο την λεμε και Κυριαρχη.Διοτι θεωρει την ολη πραξη απαραδεκτη να γινει απο εναν σκλαβο!Διοτι.....τελος παντων δεν γουσταρει!
    Μια κυριαρχη μπορει να γεμισει τον εγκεφαλο σου με φοβερες παραστασεις,σε σημειο να εκραγει.Αν θελω SEX ξερω που πρεπει να παω!Οπως επισης ξερει και εκεινη.Απο τις απαντησεις ομως που διαβασα εχω την αισθηση οτι καποιοι δεν εχουν καταλαβει καποια πραγματα.
    Αλλα ετσι εναι ο Εληνας.Αντι να κατσει να εργαστει και να προσφερει προτιμα να ψαχνει τροπους να γαμησει την ΕΞΟΥΣΙΑ!

10. sklava_epi8ymiwn

sklava_epi8ymiwn Regular Member

Re: Απάντηση: Γιατί οι lifestyle Dommes δεν κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους;

Επειδή αυτό το νήμα μου προξένησε έντονα ερώτηματα και απορίες, θα ήθελα να πω τι κατάλαβα εώς εδω, και αν είμαι κάπου λάθος παρακαλώ πολύ να μου το πείτε.... <χ>

Λοιπόν, η lifestyler Domme σπανίως εως και καθόλου σε κάποιες περιπτώσεις έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τον σκλάβο της.

Γενικά κατάλαβα οτι και η Κυρία και ο σκλάβος έχουν ξέχωρους εραστές για την σεξουαλική τους εκτόνωση - καλοπέραση. Δεν κατάλαβα όμως αν πρόκειται για βανίλια ή του χώρου....

Και τέλος η Κυρίαρχη που έχει σεξουαλική ή/και ρομαντική σχέση με τον σκλάβο της - όπως και εκείνη που μπορεί να είναι και παντρεμένη μαζί του ή/και να έχει παιδί/α μαζί του μάλλον δεν θεωρείται lifestyler.

Ουδεμία διάθεση ειρωνείας έχω, ειλικρινά. Απλά θέλω να έχω μια ξεκάθαρη εικόνα των σχέσεων μεταξύ Κυριαρχικών Γυναικών και αντρών σκλάβων, καθώς διακρίνω διαφορές απο αυτό που ζω....

11. G_E

G_E Contributor

Re: Απάντηση: Γιατί οι lifestyle Dommes δεν κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους;

Καλως μας ηρθες FLASH. Τωρα αυτό πως να το πάρω? να ρίξω κουτουλιά? να το προσπεράσω?

Ας το δεχτώ απλώς ως δείγμα γραφής.

Last edited: 14 Ιουλίου 2006
  12. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

KyriosG,
    ρίξτε κεφαλιά - έτσι κι αλλιώς θα αποκρουσθεί...

Buffon, τερματοφύλαξ.