Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι lifestyle Dommes δεν κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 9 Ιουλίου 2006.

  1. mfbw

    mfbw New Member

    Η ελπίδα οτι κάποια στιγμή, κάποτε, έστω και για λίγο, το κυριαρχικό άτομο θα δώσει ερωτική μια ματια στο υποτακτικό, η ελπίδα οτι κάποια στιγμή θα κάνει έρωτα μαζί του, αυτή η ελπίδα είναι που του δίνει ζωή..

    Αυτή η ελπίδα μπορεί να κρατήσει μια ζωή..

    SM_Art_Lady Είστε θεά.. Μακάρι να είμουν υποτακτικός σας, μακάρι να σας έβλεπα να κάνετε σεξ με άλλους άντρες και άλλες γυναίκες, μακάρι να ήμουν δίπλα σας και ας μη σας "είχα" ποτέ τελικά..



    ...

    "Is there not promise of rain?" Ling Tan asked suddenly out
    of the darkness. There had been need of rain for many days.
    "Only a promise," Lao Er said.
    Pearl S. Buck - Dragon Seed
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    είναι απλό ,το θέμα έχει να κάνει με τη λογική που χρησημοποιεί ο καθένας μας ...
    στην δικία μου λογική ο άνδρας στη δειάρκεια του οργασμού είναι αυτός που εκτείθετε(εκτείθοντας το πίο αδύναμο σημείο του ) ,είναι αυτός που ελέγχετε ...
    πόσο μάλλον όταν αυτό το αδύναμο σημείο του το αφήνει προς ευχαρίστησει Μίας Κυριαρχικής , μίας σαδίστριας ...

    αυτά ..

    Υ.Γ. τα γραπτά Σ/σας ειλικρίνα κουραστικά ,αλλά θα κρατήσω το ακροθιγώς απο την αγαπητή tender_lily  
     
    Last edited: 17 Ιουλίου 2006
  3. G_E

    G_E Contributor

    πω πω... χιλια συγνωμη.
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor


    Οι lifestyle Mistress φυσικά και δεν είναι ανέραστες Γυναίκες. Ικανοποιούν την σεξουαλικότητα τους με άλλους τρόπους, χρησιμοποιόντας τους υποτακτικούς τους και ως δονητές η ακόμα και με άλλον σύντροφο.
    Αυτό που σίγουρα δεν κάνουν (οι πραγματικές Domina) είναι να χρησιμοποιούν τους υποτακτικούς για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις. Περιορίζονται σε εγκεφαλικά παιχνίδια. Ευτυχώς στο ΒDSM υπάρχουν απεριόρπιστα...αν υπάρχει δημιουργικότητα και φαντασία.

    Μιλώντας προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ να μου κάνει sex o υποτακτικός μου.
    Και μόνο στην ιδέα ότι κάνοντας έρωτα μαζί του και ανοίγοντας τα μάτια μου να τον τον δω πάνω από το κεφάλι μου να Κυριαρχεί στο κορμί Μου Mου σηκώνετε η τρίχα.
    Πως μπορώ λοιπόν να συμπράξω στην ίδια Μου την υποδούλωση?
     
    Last edited: 17 Ιουλίου 2006
  5. Guest05

    Guest05 Guest


    Δεν έλεγα να κερδίσω το joker!!!!
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Με απογοητεύουν τα λόγια σου Sm_Art_Lady , δεν πίστευα ποτέ ότι θα θεωρούσες το να κάνεις έρωτα με κάποιον άντρα , σαν πράξη κυριαρχίας πάνω στο κορμί σου .
    Την θεωρώ το λιγότερο φαλλοκρατική αυτήν την άποψη...
     
  7. adelina

    adelina Regular Member

    το τι προσωπικα αρέσει στην κάθε ένα δεν αφορα κανενα.
    αν στη θεση του Lifestyle Αφεντρα εγραφε Pro, δεν θα ειχα καμια αντιρρηση. Γιατι είναι γνωστο πως οι Pro συνηθως δεν κανουν σεξ με τους πελατες τους.
    αλλα νομιζω ειναι ακραιος παραλογισμος να δημιουργουμε ορισμους γενικους βασισμενοι στις προσωπικες μας επιλογες ή τις επιλογες μιας ομαδας ατομων με παρομοιες αποψεις. Το τι κάνουν και τι δεν κάνουν οι πραγματικές Dommes, δεν εχει καμια σχεση με το αν χρησιμοποιουν ως σεξουαλικο αντικειμενο τους δουλους τους.
    οι πραγματικες Αφεντρες ειναι εκεινες που γνωριζουν πως είναι ελευθερες να κανουν οτι επιλεξουν, χωρις τιποτα και κανεις να μην μπορει να μειωσει με οποιοδηποτε τροπο την κυριαρχικοτητα τους, τιποτα και κανεις δεν μπορει να υποδουλωσει την πραγματικη κυριαρχικοτητα, γιατι δεν είναι ένα φορεμα που βαζουν αναλογα με την περισταση, ειναι αυτό που ειναι. Και πως μπορει να είναι ικανο οτιδηποτε να καταργησει αυτό που ειμαστε, αν βεβαια αυτο που ειμαστε είναι αυθεντικο?
    απο ποτε το καθε μεμονωμενο ατομο θεωρειτε τετοια αυθεντια ωστε να οριζει τι μπορουν και τι οχι να κανουν εκατονταδες χιλιαδες αλλοι κυριαρχοι για να θεωρουνται "πραγματικοι"?
    γενικα θεωρω λυπηρη και υποδεεστερη ατομου αυθεντικου την προσπαθεια να οριστει το «πραγματικο» βαση των προσωπικων του επιλογων για να δωσει μεγαλυτερη βαρυτητα σ΄ αυτο που δεν είναι παρα προσωπικο οριο του. Δεν νομιζω να εχει θεση η αμφισβητηση και προσπαθεια διαγραφης της υπαρξης πολλων σεβαστων lifestyle Αφεντρων, που χρησιμοποιουν όπως γουσταρουν συμπεριλαμβανομενου και σεξουαλικα τις ιδιοκτησιες τους.
    ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, εχει διαφορετικες αναγκες και διαφορετικες ανασφαλειες, κολληματα και ορια, αλιμονο αν ο καθενας προσπαθουσε να ορισει το καθε δικο του κολλημα και οριο, σαν αρχη βαση της οποιας διαχωριζονται οι "πραγματικοι" απο τους "ψευτικους"!
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αν στα άτομα που μέμφεσαι Adelina είμαι και εγώ , μάλλον με παρεξήγησες . Δεν θεωρώ την Sm_Art_Lady ψεύτικη , αλλά τα συγκεκριμένα λόγια . Δεν μπορεί μια Γυναίκα που έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι να νιώθει ότι το να κάνει έρωτα , είναι μια στάση υποταγής . Νομίζω ότι οι Αρχαίοι μας πρόγονοι το είχαν τονίσει αποκρυσταλλωμένα με το σύμβολο της Θεάς Αφροδίτης .
    Και για να κάνω και λίγο χιούμορ , λέτε να θεωρούσαν ότι ο Ήφαιστος είχε υποτάξει την Αφροδίτη ;  
     
  9. mfbw

    mfbw New Member

    οχι Ηλία είσαι ΛΑΘΟΣ. Η Sm_Art_Lady εχει απόλυτο δικιο. Εγώ σαν υποτακτικός βλέπω τον εαυτό μου μονο σαν αντικείμενο που το χρησιμοποιεί η αφέντρα. Πχ σαν δονητή, ή καλύτερα σαν χειριστή δονητη, ή να της πηγαίνω πρωινό στο κρεβάτι που είναι ξαπλωμένη με τον εραστή της, να της κανω μασαζ και άλλα τετοια.
    Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ να κάνω έρωτα στην αφέντρα μου. Θα πέσει στα μάτια μου χαμηλα. Πως να το πω,, θα ξενερώσω ρε γαμώτο!! ΑΦΕΝΤΡΑ θέλω και μαλιστα ΣΚΛΗΡΗ, οχι γκομενακι ακατοικητο που λεει και ο Χάινριχ_φον_Κλάιστ..



    ----------------
    "με βοριά ή με νοτιά.."
     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2006
  10. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Ευχαριστώ SM_Art_Lady - καλύφθηκα.

    Ας μην παρερμηνευτούν αυτά που έγραψα (και γω και άλλοι).

    Είναι σαφέστατο ότι οι υποτακτικοί άνδρες καλύπτονται πλήρως από αυτά που περιγράφει η SM_Art_Lady, δεν νομίζω να αμφισβητήθηκε αυτό. Αλοίμονο, αν τους φανταζόμασταν με το (ακόμη και σήμερα, σημάδι Κυριαρχίας) λογχίζων πέος ως φετίχ τους. Δεν μπορώ, και γω, να φανταστώ άνδρα υποτακτικό με απαίτηση διείσδυσης.

    Αλλα νήματα ασχολήθηκαν με το αν αυτό συνιστά ολική ακύρωση της αρρενωπότητας / του ανδρισμού τους ή απλώς απάρνηση της (κοινωνικά αποδεκτής) Κυριαρχίας του Α/άνδρα. Είναι ανοικτά αν κάποιος ενδιαφέρεται.

    Αυτό που ρώτησα εγώ -και νομίζω εκτός από γνήσια απορία ήταν και σοβαρή- είναι για τις Κυρίαρχες γυναίκες, αν καλύπτονται με μια ζωή χωρίς κολπικό σεξ. Και ρώτησα την SM_Art_Lady, γιατί, αν μη τί άλλο, είναι μια έμπειρη Γυναίκα. Ακόμη κι αν είναι προσωπική η άποψή της, είναι αξιοπρόσεκτη. Ελπίζω πως, γενικότερα, δεν χρησιμοποιείται η γυναικεία Κυριαρχία για την "αποφυγή" του κολπικού σεξ.

    Ας είμαι ειλικρινής: είμαι ιδιοτελής. Επειδή τον τελευταίο καιρό αυξάνονται ταχύτατα οι Κυριαρχικές γυναίκες, επειδή οι υποτακτικές που γνώρισα εγώ, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είχαν καθηλωθεί με μανία στην (εύκολη) κλειτοριδική λύση, φοβάμαι πως, στο μέλλον, θα ξυπνήσω ένα πρωί και δεν θα μπορώ πια να γεμίζω κόλπους - θα πρέπει να περιοριστώ σε ψευδο-κόλπους (δηλ. παχιά έντερα) ανδρών και γυναικών.

    Ο χειρότερος εφιάλτης μου....

    Dream
     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2006
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Προσωπικά θεωρώ πως ο καθένας επιλέγει βάση των αναγκών και των ορίων του αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο.
    Από κει και πέρα, σίγουρα δεν θεωρώ πως ορισμός της πραγματικής lifestyle Αφέντρας είναι αυτός που βγαίνει μέσα από τις προσωπικές ανάγκες και τα όρια που θέτει για τις προσωπικές της θέσεις η Sm_Art_Lady. Η παραπάνω δεν είναι παρά η προσωπική υποκειμενική της άποψη και ως τέτοια είναι σεβαστή.

    Η προσπάθεια να περάσει κάτι τέτοιο σαν ορισμός πραγματικής ή lifestyle Αφέντρας, τη στιγμή που υπάρχουν Αφέντρες που ζουν κι αναπνέουν το BDSM, αλλά οι επιλογές για τη χρήση του σκλάβου τους είναι από ελαφρώς διαφορετικές μέχρι και εκ διαμέτρου αντίθετες από αυτή της Sm_Art_Lady, είναι κατά την ταπεινή μου άποψη απλά ατυχής.
     
  12. mfbw

    mfbw New Member

    σαν υποτακτικός που είμαι, λέω να σου απαντήσω.. Και οι δύο μας εχουμε το ιδιο πρόβλημα φιλε, το οποιο συνοψίζεται στο ακόλουθο:

    "
    εεεεεε
    με διαβατάρικα πουλιά έρωτα να μη πιάνεις
    έρωτα να μη πιάνεις
    γιατί 'ναι διαβατάρικα και γρήγορα τα χάνεις
    και σου κουρσεύουν τη λαλιά
    κι ανασα πια δεν έχεις
    κι ανασα πια δεν έχεις..."



    σαν υποτακτικός που είμαι και που φυσικά και δεν γαμω, λέω να σου απαντήσω..


    ...
    "
    εεεεεε
    της παπαρουνας τον ανθο να μη τον εμυρίζεις
    να μη τον εμυρίζεις
    γιατί απ' την τρέλα μάτια μου, ποτέ σου δεν γυρίζεις
    ποτέ σου δεν γυρίζεις..."




    -----------
    με βοριά ή με νοτιά..
     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2006