Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατρέ μου θα ζήσω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 26 Φεβρουαρίου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ναι βρε Μιρέλα μου, δίκιο έχεις εν μέρει, αλλά την φούσκα την πλένεις, την ελέγχεις πολύ καλύτερα (λες να είμαι cotnrol freak; ) από το βρωμιάρικο καλώδιο όπου κυκλοφορούν ένα σωρό ΚΩΛΟβακτηρίδια, χαχα, τέλος πάντων, ξέρω επειδή τυχαίνει να έχω υδρομασσάζ στο σπίτι ότι πρέπει συχνά να απολυμαίνω το σύστημα γιατί μαζεύονται βακτηρίδια, μου αρέσει να προφυλάσσω την υγεία μου, εκτός αυτού η φούσκα έχει ένα μικρό σωληνάκι στην άκρη, πολύ πιο σίγουρο από το βρωμοκαλώδιο του ντους που δεν ξέρουμε που ακούμπησε πριν, έτσι δεν κινδυνεύεις να πληγώσεις και τα τοιχώματα του πρωκτού. Νομίζω είναι λογικό.

    Όσον αφορά τον τυπά με την τηλεόραση, το ζητούμενο είναι να καυλώσει, όχι να κάνει την πάπια βλέποντας τηλεόραση. Θα την ξεσκίσει όμως λες ε; Μπορεί να έχεις και δίκιο. 
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Δεν είναι αναγκαίο να ακουμπήσει/μπει το καλώδιο στην περιοχή. Από μικρή απόσταση, με λίγη παραπάνω πίεση, το νερό μια χαρά μπορεί να μπει μέσα. Απλά, υγιεινά πράγματα.
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Ατιμο βρωμοκαλωδιο!!!! Που ήσουν χθες το βραδυ? Και που ακουμπουσες? Αλλα αυτα κανεις μολις γυρισω την πλατη μου. Παιρνεις τους δρομους και ακουμπας οπου βρεις. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Και μπορει να μπηκες και σε κανενα ξενο κωλαρινο. (σορρυ αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω. μου ήρθε αυτοματα μολις το διαβασα κι επρεπε να το πω!!! )
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Βρε μωρα μου, οριστε, ας παρει υποθετα η κλυσματακια γλυκερινης, οποτε και ασφαλης θα ειναι και το θεμα εληξε.
    Οσο για το σπιραλ του ντους, ναι οκ, υποτιθεται πως το πλενουμε καλα με αντισηπτικο σαπουνι πριν την χρηση του!
    Παλιοπαιδα παλι με αναψατε, θα σας μαλωσω! 
     
  5. Lady in Black, ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει άρρηκτο δεσμό με τον έλεγχο του σώματος (εκτός βέβαια όπως είπες αν έχεις πιει τίποτα). Εκτός από δεσμό, έχει και τρομακτική επιρροή. Αν το μυαλό σου είναι πεπεισμένο ότι έχεις αρρωστήσει, τότε το σώμα σου αναπόφευκτα θα ακολουθήσει αυτό που το λέει το μυαλό.

    Αντίστοιχα λοιπόν, αν το μυαλό σου διακατέχεται από το φόβο ότι θα πονέσεις, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην πονέσεις. Πέραν λοιπόν από τις πολύ χρήσιμες συμβουλές που έχουν προειπωθεί, την επόμενη φορά που θα το επιχειρήσεις, θα πρέπει να είσαι αποφασιμένη ότι θα το κάνεις και ότι ΔΕΝ θα πονέσεις. Ίσως ακούγεται δύσκολο έως και οξύμωρο.. αλλά είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πολύ καλά τι μπορείς να καταφέρεις με το μυαλό σου και μόνο.
     
  6. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Για να μην πονεσετε οσον αφορα πρωκτικο σεξ...

    1. Να το θελετε (αμα δεν θες... γάματο καλυτερα...)
    2. Να εχεις κανει τις καταλληλες προετοιμασιες (δεν χρειαζεται να τα πω τα απο πανω ποστ με καλυψαν) παντως το να εχεις "αδιασει" βοηθαει...
    3. Να ξερει το αλλο μερος να το δουλευει το θεματακι... παντως αμα μπαινουν 2 δαχτυλα μετα το περασεις στο "κυριος πιατο" ειναι πιο ευκολο..
    4. αμα εχουμε ζορια... ΚΥ, σαλιο, βαζελινη, ελαιολαδο... οτι θελει κ βολευει τον καθενα τελος παντων
     
  7. Geisha

    Geisha Regular Member

    Απάντηση: Γιατρέ μου θα ζήσω?

    Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω και με λίγη καλή διάθεση (δηλαδή όχι ->   ) θα γίνει..

    (εγώ τη πρώτη φορά είχα πιεί 1-2 ποτηράκια Κατώγι Αβέρωφ)
    και ήρθε φυσικά.. πόνεσε αλλά στα όρια του υποφερτού,
    μετά έμαθα τα -τι και πως- και όλα καλά..
     
     
  8. Vicky

    Vicky Regular Member

    Νομίζω πως είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας.
    Πόνεσες την πρώτη φορά και τώρα έχεις φάει κόλλημα
    οτι θα πονέσεις και δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελευθερο.
    Προσπαθησε να χαλαρώσεις και σαφώς χρησιμοποίησε τα
    κατάλληλα λιπαντικα κτλ.
     
  9. M_DIM

    M_DIM Regular Member

    Καταρχήν πρίν την διείσδυση, θα πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία είτε με λιπαντικό είτε με σάλιο.
    Κατα δεύτερον ξεκίνα με μικρά sizes κάτω των 10 πόντων
     
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    μια φορά που είναι χρήσιμοι οι μικροτσούτσουνοι ..!



    Υ.Γ. extreme32 σε αυτό το νήμα με έχεις κάνει και έχω λιώσει από το γέλιο !
     
  11. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Γιατρέ μου θα ζήσω?

    Αγαπητή Lady_in_Black,
    πιστεύω ότι μπορώ να απαντήσω στο θέμα σου κατάλληλα όχι λόγω επιστημονικής πείρας αλλά λόγω εμπειρικής. Είμαι 38 χρονών και από τα 19 χρησιμοποιώ την "πίσω πόρτα". Από τα 16 μέχρι τα 19 προσπαθούσα αλλά πονούσα, υπέφερα, δεν άντεχα με τίποτε. Κλάματα, πόνος, φόβος, τρέλλα!!!!
    Σε καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα.
    Το πρόβλημα για μένα (και επιμένω) όπως σου είπαν και ορισμένοι προηγουμένως είναι καθαρά και μόνο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ. Φοβάσαι ότι θα πονέσεις και πονάς. Έτσι ήμουν κι εγώ. Τι κρέμες, τι αλοιφές, τι προσπάθειες με τα δάκτυλα. Αν δεν χαλαρώσεις δεν γίνεται τίποτε.
    Πρόσεχε λοιπόν τι θα κάνεις.
    Ξέχνα το!
    Ναι καλά άκουσες. Βγάλτο από το μυαλό σου. Πες στο σύντροφο σου ότι το γουστάρεις και ότι θα γίνει αλλά δεν ξέρεις το πότε.
    Όλες αυτές οι συμβουλές που σου είπαν για dildo, δάκτυλα και πρακτικές "ανοίγματος" για μένα είναι λάθος. Έχεις ακούσει την έκφραση "του κόλου τα 9μερα". Οι σφυκτήρες του πρωκτού επανέρχονται πολυ γρήγορα στην αρχική τους κατάσταση. Είναι δυνατόν βρε παιδιά να πιστεύουμε ότι ανοίγεις από πίσω με τη συχνή επαφή? Τότε τί θα γινόταν αυτοί που πέρνουν χέρια? Θα φοράγαν πάμπερς από τα 30 τους.
    Οι συμβουλές Lady_in_black δεν πρέπει να δωθούν σε σένα αλλά στο σύντροφο σου. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το βγάλεις από το μυαλό σου, να μην το βλέπεις σαν μια διαδικασία που πονάει και να πιστέψεις ότι θα γίνει από μόνο του.
    Για να σου ολοκληρώσω το σκεπτικό μου. Εγώ όπως προανέφερα υπέφερα. Ήμουν και παιδάκι ε? Στα 19 μου πλέον είχα πιστεί ότι δεν γίνεται. Χρησιμοποιούσα λοιπόν μόνο το στόμα για να ικανοποιήσω τους εραστές μου και διάφορα ερωτικά παιχνίδια. Ήμουν βλέπεις τότε και πάνω στο άνθος της ηλικίας μου.
    Χωρίς να το περιμένω βρέθηκε ένας που με χαλάρωσε τόσο πολύ που ούτε κατάλαβα πως έγινε. Ήταν και τεράστιος ε? Όταν κατάλαβα ότι είχε πρόθεση να εισβάλει του κράτησα τα χέρια και σφύχτηκα. Χαλάρωσε μου είπε . Δεν θα το καταλάβεις. Μου έβαλε τα πόδια στους ώμους (πιστεύω ότι είναι η πιο κατάλληλη στάση για πρώτη φορά), λίγη κρέμα και μπήκε σιγά σιγά σιγά. Δεν πόνεσα καθόλου. Μπήκε με αργές κινήσεις , πόντο πόντο και στεκόταν σαν να ήθελε να συνηθίσω. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει να είσαι πολύ καβλωμένη. Αν είσαι ξενερωμένη δεν γίνεται τίποτε. Στο τέλος το πιστεύεις ότι εγώ τον τράβηξα μέσα μου?
    Μην ακούς λοιπόν τίποτε καλή μου. Απλώς αφού το θες θα το κάνεις και δεν θα πονέσεις και θα ευχαριστηθείς και πολύ και θα πάθεις και πλάκα!!! Το θέμα είναι να βοηθήσει ο σύντροφος σου. Εσύ ξέχνα τα πάντα!
    Όσο για τα κλίσματα και τους δονητές και τα άλλα θα τα πούμε σιγά σιγά. Για πρώτη φορά το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να κοιτάξεις να έχεις άδειο στομάχι και άδειο έντερο γιατί αλλιώς θα χαλαστείς.
    Το κλίσμα είναι απαραίτητο και εγώ δίνω μεγάλη σημασία στην καθαριότητα. Είναι όμως μεγάλο κεφάλαιο και εσύ δεν πρέπει να μπεις σ' αυτό πριν ξεκινήσεις.
    Κάποιες συμβουλές που άκουσα για να μπει το νερό με πίεση μην τολμήσεις να τις κάνεις. Το νερό δεν πρέπει να μπαίνει με πίεση σε καμία περίπτωση. Την έχω πατήσει έτσι. Είναι όμως μεγάλο κεφάλαιο αυτό και θα το συζητήσουμε όταν ανακαλύψεις τη χαρά της πίσω πόρτας. Τώρα αν αρχίσουμε τέτοιες συζητήσεις το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να "κλείσεις" περισσότερο.
    Ξέχνα λοιπόν τεχνικές και ασκήσεις χαλαρώματος και χαλάρωσε το μυαλό σου και αφέσου στην ανάγκη σου και στην ανάγκη του συντρόφου σου. Θα γίνει και δεν θα το καταλάβεις.
    Σου εύχομαι το γρηγορότερο.
    Χάνεις!!!!
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Με καποιον που το εχει σε μεγεθος μπαμιας δηλαδη?????
    Με ενα στρουμφακι σαν να λεμε!