Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για άτομα νέα στον χώρο (και όχι μόνο).

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 8 Μαϊου 2009.

1. cd_tsoulaki

cd_tsoulaki New Member

Απάντηση: Για άτομα νέα στον χώρο (και όχι μόνο).

πολυ σημαντικο θεμα αλλα με πολυ λιγες λυσεις.....

2. Allexis

Allexis Regular Member

Πολύ καλές πληροφορίες μπορώ να πω, πολλά από αυτά δεν τα υποψιαζόμουνα καν, απλά θέλω να προσθέσω πως αν είναι να δόσει κάποιος το κινητό του είναι πλέον σαν να δίνει και το όνομα του.

3. Απάντηση: Για άτομα νέα στον χώρο (και όχι μόνο).

Να κάνεις ό,τι σου γουστάρει εσένα. Μόνο.

4. topinpatra

topinpatra SMILE & MAKE EM WORRY Premium Member

Υπαρχουν διαφορες στο ιντερνετ και σε μια κανονικη γνωριμια? Σε μια κανονικη βλεπεις τον αλλο..Ναι, τον ξερεις ΦΑΤΣΙΚΑ αλλα οχι τι γινεται μεσα...Χρειαζεται προσοχη ΟΠΩΣ και ναναι μια νεα γνωριμια..Απλα..μην το παρακανουμε...

5. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

"Vanilla Domme".  'Ενα σουρεαλιστικό status που λείπει από την κοινότητα. Είναι οι περισσότερες και οι πιο αυθεντικές Αφέντρες. Οι πιο αυταρχικές, οι πιο κτητικές, οι πιο ειλικρινείς, οι πιο σαδίστριες, οι πιο απαιτητικές, οι πιο εγκεφαλικές, οι πιο όμορφες, οι πιο μορφωμένες, οι λιγότερο needy και ταυτόχρονα αυτές που έχουν τα περισσότερα συναισθήματα για τους υποτακτικούς άντρες τους. Aυτές που δεν παίζουν θέατρο. Είναι αυτές που γνωρίζουν καλά και στην πράξη, ότι η υποταγή ενός άντρα δεν είναι κυρίως το σώμα, αλλά το μυαλό, η καρδιά και το πνεύμα και ότι η υποτακτικότητα δεν μετριέται στο κρεββάτι. Είναι αυτές που θεωρούν τα φετίχ όμορφα, αλλά όχι αναγκαία, είναι αυτές που έχουν τον μικρότερο εξοπλισμό (ένα μαστίγιο αρκεί) και που ερεθίζονται και μόνο στη σκέψη ότι ένας άντρας γονατίζει μπροστά τους και τους φιλάει το χέρι. Είναι αυτές που τους αρέσει να λέει ένας υποτακτικός "ό,τι θες εσύ αγάπη μου, νοιώθω σκλάβος σου". Είναι τέλος αυτές που έχουν κάποια πράγματα από το πρωτόκολλο χε@@@να, όπως τον πληθυντικό. Είναι αυτές που απεχθάνονται τους brutal άντρες και αγαπούν τους άντρες με τα καλοξυρισμένα προσωπα και με κάποια φυσική συστολή. Είναι πολλές...άπειρες

συνεχίζεται...

Last edited: 29 Ιανουαρίου 2012
  6. PhoenixN

PhoenixN New Member

Πολύ σωστό και πολύ ωραίο ποστ για αρχάριους και πρωτάρηδες, με βοήθησε πολύ.

7. Armida

Armida Regular Member

Δυστυχώς είναι πολλοί αυτοι που κρύβονται καλά. Προσοχή γιατί ο ενθουσιασμός μπορεί να μας παρασύρει σε άσχημες καταστάσεις. Άσχημες και σωματικά αλλά κυρίως συναισθηματικά..

8. Marbledragon

Marbledragon Regular Member

Λοιπόν να πω κι εγώ την άποψη μου... Πιστεύω ότι όταν προσεγγίζεις κάποιον για BDSM γνςριμία πρέπει εκτός από την καυλοσυζήτηση να προσπαθήσεις να ανοιχτείς και να κάνεις και τον άλλον να ανοιχτεί. Ποτέ μα ποτέ μην επιχειρήσεις να βρεθείς με κάποιον ο οποίος δεν σου δείχνει σημάδια για να τον εμπιστευθείς ή σου μιλάει μόνο και μόνο για το session σας. Πρέπει ο άλλος να μιλάει καθαρά, ειλικρινά, και να σε βλέπει ως ίσο προς ίσο. Προσωπικά εμένα δεν μου έχει τύχει να γνωρίσω τέτοια άτομα γιατί τα καταλαβαίνω αμέσως από την πρώτη τους κουβέντα. Πάντως θέλει προσοχή στο να δείς αν ο άλλος σου ανοίγεται και είναι χαλαρός. Αυτό δηλώνει εμπειρία και σωστό χαρακτήρα.

9. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Απάντηση: Re: Για άτομα νέα στον χώρο (και όχι μόνο).

Να προσθέσω, οι πιο αμόρφωτες, οι πιο καβατζόπουστες, οι πιο τεμπέλες, οι πιο κακοαναθρεμμένες και γενικά οτι πιο σάπιο και ελεεινό κατάφερε να δημιουργήσει/εντρυφήσει στα θηλυκά της τέκνα, η, πλέον καταρρέουσα, μεσοαστική Ελληνική οικογένεια την τελευταία 25ετία.

Τελειώσανε όμως τα ψωμιά τους και αυτών και των μπαμπαδομαμάδων τους. Η κρίση ήρθε και πάνω απ' όλα ευτυχώς αποδεικνύεται κρίση των σάπιων αξιών που τόσα χρόνια δημιουργούσαν τις βάσεις για εκμετάλλευση, ώστε να έχουν οι μεγαλομπεμπέκες τη βολή τους, πατώντας επί σειρά συναισθηματικών πτωμάτων, μέχρι να μείνουν τελικά στο ράφι, μέρος που τους αρμόζει.

Άντε ουστ τώρα, να πάρει θέση και καμιά γυναίκα με δουλειά και αξιοπρέπεια που διαθέτει τον ίδιο σεβασμό για τον σύντροφό της όσο και για την ίδια και δε σκέφτεται συνέχεια πως θα επωφεληθεί των καταστάσεων, εξυπηρετώντας πάντα το γαμημένο εγώ της. Και δεν είναι και λίγες, απλά δεν τους αρέσει τόσο η αυτοπροβολή που προσφέρει το εκάστοτε ηλιθιοδέστατο μέσο (βλ. τηλεόραση, περιοδικά και τελευταία internet media).

10. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Στο παρελθόν έχω κάνει εντελώς παρορμητικά κάποιες γνωριμίες μέσω ιντερνετ χωρίς να το πολυσκεφτώ...

Παρ'όλο που δεν θα το ξαναέκανα σήμερα, δε το μετάνιωσα. ίσως γιατί δεν προέκυψε κάποια αρνητική κατάσταση

ίσως γιατί όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω υπάρχουν άνθρωποι εκτος χώρου που τους ξέρεις χρόνια και έρχεται η μέρα που σου σε βάζουν στο αυτοκίνητο τους και σε πηγαίνουν κάπου που δεν φαντάζεσαι και θέλεις

11. Arki

Arki New Member

Vohthise polu auto to post! Euxaristw!

12. capthowdy83

capthowdy83 New Member

Καλησπέρα σας. Είναι το πρώτο μου ποστ στο φορουμ αν και ειχα γραφτεί αρκετό καιρό
    Το ονομα μου ειναι Τονυ και ειμαι 29
    Αν θελετε τσεκάρετε το προφιλ μου σε περιπτωση που σας φανεί ενδιαφέρον θα ηθελα πολυ επικοινωνια με μια αυταρχικη γυναικα μια και δεν ειχα ποτε κατι τετοιο αν και παντα ειχα ταση υποταγης. Ομως δεν ετυχε οσο και αν ηθελα να νιωσω την γυναικεια πυγμη και να προσφερω απολυτη υποταγη σε αυτην.
    Με εκτιμηση
    Τονυ