Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

1. G_E

G_E Contributor

RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

Δεν ηταν επαναληψη. Σε δυο ομοειδή ερωτηματα (για Mistersess και Masters)εδωσα ομoειδεις απαντήσεις. Συνειδητά και επι τουτου

2. G_E

G_E Contributor

Τιποτα δεν ειναι ταυτοσημο. Ευτυχως.

3. G_E

G_E Contributor

¨

rolfo please.....

Μιλησα για ομοειδή ερωτηματα και οχι για ομοειδή φύση Mistress και Master.

Τη γνωμη μου, την εγραψα στο "ομοειδες thread" για τους Masters- δε θα την
    επαναλαβω εδω.

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=1529&pid=15055#pid15055

4. LadyMargi

LadyMargi New Member

θα συμφωνησω και Εγω με τη σειρα Μου.τι σημασια εχει το γιατι και το πώς?με την ιδια λογικη θα επρεπε να ρωτησω γιατι ενας αντρας γινεται Μaster?το θεμα ειναι 2 ανθρωποι να αποδεχονται τους ρολους τους και να το απολαμβανουν .....γιατι ειτε σκλαβος/α ειτε Mistress/Master ειναι καποιος αν δεν απολαμβανει αυτο που κανει τοτε δεν εχει νοημα να το κανει.

5. Mannia

Mannia Regular Member

Απάντηση: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

Συγνωμη για την εκφραση αλλα εισαι βαθια νυχτωμενος αν πραγματικα τα πιστευεις αυτα που γραφεις!
    Χωρις καμια προθεση να σε προσβαλω.

6. blindfold

blindfold Contributor

ίσως αν διαφοροποιούσατε την ερώτηση ;
    γιατί μία γυναίκα αρέσκετε στο να ελέγχει τη σχέση; γιατί της αρέσκετε στο να έχει το πάνω χέρι ; (για το γιατί είναι σαδίστρια αυτό είναι μέρος άλλου νήματος.)

δεν είναι ανάγκη να Την δούμε ως Mistress που τόσο έχετε συνίθισει να Τη βλέπετε μέσω διαδικτίου αλλά αποτελεί ένα μικρό μόνο μέρος των πραγματικά αυριαρχικών ατόμων, γιατί άλλο "είμαι κυρίαρχος" και άλλο είμαι φετιχιστής/σαδιστής/κερδοσκόπος(μίας και Σ/σας Α/απασχολεί και αυτό!)

7. blindfold

blindfold Contributor

κόλλησε και βγήκε διπλό post...

8. Miss_Kirlian

Miss_Kirlian Regular Member

Ω....μεγάλο το θέμα.Είναι η επεξήγηση του φαινομένου bdsm.Επιφυλάσσομαι όμως να απαντήσω αναλυτικά από προσωπική άποψη όμως,λείαν συντόμως.

9. hugger

hugger Regular Member

Αφου διάβασα τα μηνυματα του ενδιαφεροντος αυτου thread, νιωθω πιο συναφη τη γνωμη μου με αυτη του potty65, επειδη ισως τυχαινει και για μενα οι συνεχεις συμπτωσεις να με οδηγουν σε ιδια συμπερασματα.
    Μια εξηγηση που δινω, ισως μια απο τις πολλές, στο γιατι πολλες που δηλωνουν κυριαρχικες δεν ειναι στην πραγματικοτητα, μοιαζει με αυτο που ισχυει στη συγχρονη φυσικη, δηλαδη ο παρατηρητης επηρεαζει το πειραμα. Εδω βεβαια δεν ειναι απλα παρατηρητης.

Πιθανοτατα μια γυναικα περα απο την βασικη της ιδεοληψια για τη θεση της στη σχεση, αδυνατει να αντισταθει να αναπροσαρμοσει το ρολο της οταν συναντα τον υποψηφιο συντροφο που ανταποκρινεται σε προτυπα πολυ βαθυτερα ενσωματωμενα στον ψυχισμο της, απο οτι και η ιδια πιστευει.
    Η γλωσσα του σωματος, η γενικοτερη αυρα του καθε ατομου δεν μπορει παρα να συμμετεχει στην αντιδραση που πραγματοποιειται μεταξυ δυο ανθρωπων, και καθοριζει την πορεια και τον χαρακτηρα της σχεσης.

Η μονοδιαστατη αντιμετωπιση του εαυτου μας με βαση τις επιλογες που μας δινει -οσον αφορα τους πεπερασμενους ρολους- μια οποιαδηποτε ιδιαιτερη εκφραση του ερωτισμου μας, οπως ειναι και το BDSM, μονο να μας στερησει τη δυνατοτητα να βελτιωθουμε εχει σαν αποτελεσμα, μια και η βελτιωση προυποθετει συνεχεις αλλαγες, και η δυνατοτητα προσαρμογης μας σε αυτες καθοριζει το βαθμο εξοικειωσης μας με την αποσυμπλεγμενη προσφορα και απολαυση ευχαριστησης.

10. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

Άραγε ένας Master ή μια Mistress είναι πιο fan του humiliation?

11. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

Απάντηση 1. γιατι έτσι την βρίσκει...
    Απάντηση 2. γιατι ΚΑΙ έτσι την βρίσκει..

12. mmm

mmm

Σιγουρα έχει συζητηθεί άπειρες φορές, αλλα ελπίζω να μου το συγχωρέσετε επειδή ειμαι νέος και άπειρος...Πιστεύω πώς η απάντηση στο ερώτημα του thread είναι κοινό για όλες τις κατηγορίες εδω μέσα...βασίζεται σε προσωπικές φαντασιώσεις απο την παιδική ηλικεία και αυτές διαφέρουν απο άτομο σε άτομο...κοινό σημείο είναι η διέγερση των αισθήσεων.