Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γουστάρω να στην πέφτουν άλλες/οι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 18 Ιουλίου 2015.

1. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

αχχ αυτα τα γουστα σου
    ειναι σκετη ... εκπληξη !  

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Ζηλεια εχω νιωσει και μπορεί να νιώσω για διάφορους λόγους, αλλά ταυτίζομαι απόλυτα με τα παραπάνω. Με τον τρόπο, δηλαδή, αντιμετωπισης της ζήλειας.

Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κατι τέτοιο σιγουρα πάντως δεν θα με τρέλαινε, μάλλον αδιάφορη θα με άφηνε.

Μπα.Αμα εχω εγώ τους λόγους μου να τον θαυμάζω, αν μου δινει αυτό που είναι πραγματα να θαυμάσω ειτε το βλεπουν αλλοι, ειτε οχι εμενα δεν με επηρεάζει. Οπως και το αντίστροφο...αν εμενα δεν..! Δε παει να είναι ο ποθος και όλης της Ελλαδας..; εμενα δεν!

Αυτο!
    Καθε βράδυ να ακούω αυτό το " αυριο.." και να το αξίζω.
    Αυριο! *-*

3. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

φτανει να ξερεις να την ελεγχεις.γιατι αλλιως απο μια απλη ιωση μπορει να εξελιχθει σε εμπολα!

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ναι αλλά κάποια στιγμή θα μάθουμε και τότε δεν θα μας πληγώσει ίσως τόσο αυτό που θα μάθουμε αλλά το ψέμμα, η υποκρισία και η προδοσία. Οπότε καλύτερα να ξέρουμε λέω εγώ. Είναι και το πιο τίμιο απέναντι στους άλλους. What you see is what you get και αν δεν θες να get πρέπει να μπορείς να το αποφασίσεις ελεύθερα.

5. Σ' ενα εναλλακτικό σύμπαν, η @elfcat, κάνα 2 συντρόφια ΚΙ ΕΓΩ, έχουμε πάρει από ένα μασίν γκαν ανά χείρας και παίρνουμε αμπάριζα:
    Σοκολατένια λαγουδάκια, άντρες αντικείμενα (αχυρένια σκυλιά), γουτσιάρες και γουτσιάρηδες, αγαπουλίτσες, κινητά με selfies,
    σκλάβες του ΣΚ, αιώνιους όρκους αγάπης, καρδούλες, συννεφάκια, αγγελάκια και, γενικά, όλη την μούργα....

Το κοπρόσκυλο ρίχνει θυμοσοφίες / τσιτάτα με background τα πτώματα και τον χαμό.

Μετά... πάμε σπίτια μας!

Last edited: 20 Ιουλίου 2015
  6. episkeptis

episkeptis New Member

Όσο περισσότερο ζηλεύεις την σύντροφο σου τόσο περισσότερο νομίζεις ότι όλοι της την πέφτουν, ειδικά αν είναι και λίγο κοινωνική και από την φύση της με έντονη θυληκοτητα.
    Είναι λίγο μπερδεμένο, άλλωτε καυλωτικο ότι την γουστάρουν και άλλοτε πολύ ενοχλητικό

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Λολ,

Μελέτες επιστημόνων που έγιναν πάνω σε αυτό το θέμα συμπέραναν ότι οι γυναίκες τείνουν να πιστεύουν ότι αφού μια άλλη γυναίκα επέλεξε να δεσμευτεί με τον εν λόγο άντρα , τότε αυτός θα είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό το οποίο αξίζει να κυνηγήσουν και να διεκδικήσουν για να της το πάρουν και να επωφεληθούν.

Θα το έχετε παρατηρήσει στις καθημερινές σας επαφές. Όταν ένας άντρας δεν συνοδεύεται , καμία γυναίκα δεν τον φλερτάρει ή δεν τον προσεγγίζει. Αν ο ίδιος άνθρωπος εμφανιστεί στον ίδιο χώρο με μια γυναικεία παρουσία , είτε αυτή είναι η κοπέλα του ή κάποια φίλη του , τότε η στάση των γυναικών απέναντι του αλλάζει. Του δίνουν περισσότερη προσοχή και ίσως να επιχειρήσουν και να τον φλερτάρουν οπτικά ή λεκτικά. Όσο πιο όμορφη και εντυπωσιακή είναι η γυναίκα που συνοδεύει ο εν λόγω κύριος , τόσο πιο μεγάλη απήχηση έχει στο γυναικείο φύλο. Γιατί ; Μα φυσικά , οι γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές από την φύση τους , έχουν την εντύπωση πως αν καταφέρουν να κλέψουν τον συνοδό μιας πολύ όμορφης γυναίκας τότε αυτομάτως θεωρούνται ομορφότερες και καλύτερες από αυτήν.

Αισθάνονται ότι κάνοντας κάτι το απαγορευμένο τότε η ζωή τους γίνεται πιο συναρπαστική , χωρίς απαραίτητα το αντικείμενο του πόθου τους να είναι συναρπαστικό.

8. Απλά η "ηλιθιότητα" και η "κουτοπονηριά" της γυναίκας μαζί στο παραπάνω.
    Θα πρόσθετα, όσο περισσότερο φήμη (διασημότητα / δημοφιλία) έχει κάποιος άντρας, τόσο μεγαλύτερες
    πιθανότητες έχει να καβαντζάρει κι άλλες (για τον άντρα δεν συμβαίνει το ίδιο δεν τον απασχολεί η δημοφιλία μιας γυναίκας). Οι γυναίκες κολλάνε σαν τις μύγες στο σκατό στα κάτωθι:
    φήμη/διασημότητα/δημοφιλία - χρήμα / δύναμη και φυσικά ρώμη / ομορφία (δεν κολλάνε και τόσο στο ομορφιά όσο στο ρώμη μιας και το ομορφιά καλύπτει τις ίδιες όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη)

Last edited: 29 Ιουλίου 2015
  9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

...συμβαίνει πολύ ( τώρα ), λολίτες, τσου-λολίτες παντού .

10. Ποσώς με απασχολεί ποιοί και αν της την πέφτουν. Η γυναίκα που έχω δίπλα μου αρέσει σε εμένα κι αυτό μου φτάνει.
    Στα πλαίσια του παιχνιδιού μπορεί να της αναθέσω να τρελάνει κόσμο, αλλά για να καυλώσω, όχι για να επιβεβαιωθώ.