Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Μην ανησυχείς madlene, έχω μάθει στην μαλακία να φοράω ομπρέλα.  
    Eυχαριστώ  

sklabosgiorgo Μπράβο που παίζεις το πουλί σου και μπορείς να το κάνεις για οποιονδήποτε λόγο και σε οποιοδήποτε σημείο, σε τουαλέτες internet cafe, σε όποιο επίπεδο ή και στο δάπεδο. Πρωτότυπη πράξη και ίσως κανένας άλλος να μην το κάνει τόσο καλά, όσο το κάνεις εσύ. Μαλάκας με Περικεφαλαία που λένε, ίσως και Αρχιμαλάκας. Συγχαρητήρια!
    Δεν πιστεύω να σε θίγουν ή να σε κάνουν να ντρέπεσαι τα κoπλιμέντα μου… Αντίθετα έχω την πεποίθηση ότι σε φτιάχνουν και με τον δικό μου τρόπο (πάντα κατά τον Ηλία) θέλησα και εγώ να πω, πόσο πολύ θαύμασα την μαλακία σου. Πάντα ήμουν άλλωστε, αυτή που έλεγα ότι η μαλακία είναι υγεία.

Ο μόνος λόγος που θα διαμαρτυρηθώ, είναι ότι εξέφρασες το θαυμασμό σου για μενα δημόσια και με ενα ιδιαιτερα μοναδικο τροπο. Φυσικά αφού δεν ενοχλούν τον Ηλία (?) και αφού τα θεωρεί έκφραση θαυμασμού (!) ενός σκλάβου (που δεν γνωρίζω) σε μια Κυρία, έχει καλώς !! Θεωρώ όμως ότι θα μπορούσες να μου τα στείλεις σε prive μήνυμα.

Έτσι θα μπορούσα και εγώ να σου απαντήσω πιο άνετα και χωρίς να ντρέπομαι, να ανταποκριθώ στο μήνυμα σου αναλόγως. Δηλαδή θα μπορούσα να πέσω ανάσκελα με τα πόδια ψηλά... ή να σε μπινελικώσω και να σε διαολοστείλω ατελείωτα...
    Τώρα δυστυχώς έχασες την ευκαιρία να μάθεις πως θα αντιδρούσα...!
    Δεν φταίει όμως τίποτε άλλο …παρά μόνο η υπέρμετρη και παχιά παχιά μαλάκια σου!  

Last edited: 11 Μαρτίου 2009
  2. fivos

fivos Regular Member

3. sklabosgiorgos

sklabosgiorgos Regular Member

ενταξει εβα ελενχω απολητα τα θελω μου και προφανως δεν με ενδιεφερε η συγκεκριμενη απαντηση σου στο πως θα αντιδρουσες φησικα ευχαριστω για το κοπλιμαν μαλακας με περικεφαλαια με τιμα ιδιαιτερος καλητερα μαλακας και ανεξαρτητος παρα σκλαβωμενος σε ενα μουνι που θα με σερνει απο την μητη αντιθετως η μαλακια που εκτελω καθημερινως καμια δεκαρια φορες με κανει καθαρο πνευματικα στο να βλεπω τις γυναικες εγκεφαλικα και οχι σαρκικα και εγκεφαλικα με διεγυρεις απιστευτα χυνω πανω απο ολα για το μυαλο σου και μετα για το κορμι σου και ειμαι ερωτευμενοσς με το πνευμα σου εγω ειμαι ο στρατος και εση ο στρατηγος 30αρισα και ακομα ειμαι μαλακας συντομα λεω να το γυρισω στο σεξ με γυναικες να δω και τον ανωμαλο ερωτα περα απο τον φυσιολογικο μεταξη ανδρων δηλαδη τον τελοιο ερωτα

4. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

sklabosgiorgos άσε καλέ μου την πολύ μαλακία και άρχισε γρήγορα το στραπόνιασμα. Θα ισιώσεις!
    Μην απαντήσεις...ξέρω, ξέρω έχεις δουλειά!  

5. sklabosgiorgos

λοιπον εβα μου για στραπονιασμα ξερεις πια ειναι η αδηναμια μου ξερεις πρωτη φορα βλεπω κηρια που ειναι τοσο καθετη στο θεμα κηριαρχια οσο η madame florans και πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο και για μενα εχει τεραστιο ενδιαφερον ανηκει στην σχολη λατρεβω και αγαπαω το bdsm οπως και εση αλλωστε σορρυ για τον εννικο αφεντρα εβα

6. Y13

Y13 Regular Member

Επειδη ξεφυγε το θεμα , δεν συνεχιζετε με ΠΜ ?

7. sklabosgiorgos

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

δεν συνεχιζεται με πμ δηλαδη ζητας να μην συνεχιστει σε πμ επρεπε να πεις συνεχιζεται σε πμ με το δεν συμπερενεις οτι δεν συνεχιζεται σε πμ οπως επιτελους δεν θα γινο ποτε πλουσιος αρα δεν θα γινεις οι λεξεις εχουν τεραστια σημασια σορρυ για το spam

8. johnnys

johnnys Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

ΟΚ Κυρία Ευα! Αλλά υπάρχουν Γυναίκες που τους αρέσουν να το κάνουν με ΜΕΓΑΛΑ strapon (απο μισό μέτρο και άνω, και πολύ χοντρά)       στους άντρες.

9. alpapado

alpapado New Member

καμια σχεση ο ανδρισμος με το strap-on
    γενικα καμια σχεση ο ανδρισμοσ ή η θυληκοτητα με το σεξ...
    αυτα ειναι απλα ανασφαλειες

10. johnvi

johnvi New Member

Τελικά οι απόψεις είναι σαν τις κολοτρυπίδες όλοι έχουν και απο μία...   Πολύ μπουρδολογία για το τίποτα... είσαι? δεν είσαι? σου αρέσει? πλαστικό γυάλινο ή αληθινό?
    Νόμιζα ότι ο τίτλος είναι "Γυναίκες με strap-ons" όλα τα άλλα είναι περιτά.

Και με την ευκαιρία όσες έχετε εμπειρία! Πιο στραπ είναι πιο ικανοποιητικό για μια γυναίκα? Αυτά που έχουν δόνηση στην κλειτορίδα, αυτά που είναι στο ύψος της κλειτορίδας, αυτά που έχουν εξογκόματα για την κλειτορίδα ή αυτά που έχουν σφήνα για τον κόλπο?

Φαντασιώνεστε ποτέ ότι γαμάτε το κωλαράκι κάποιου που σας αρέσει? Γενικά αισθάνεστε τέτοιες ορμές ή το κάνετε απλά επειδή το θέλει ο συντροφος? Σας καυλώνει η ιδέα να γαμάτε ή είναι η έλξη της περιέργειας?

11. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Δεν είναι πολύ όμορφη...η κοπέλα;  

12. bossybetty

bossybetty New Member

Θεά!!