Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. kinkyk69

kinkyk69 S-experi-mentalist

Τα ξέρω μια χαρά. Both ways. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ξεκαθάρισα εξαρχής ότι είμαι λεσβία άρα για εμένα dicks are defective by nature. Και δεν τίθεται θέμα κριτικής στην άποψή μου που βασίζεται στην εμπειρία.

2. estarian

estarian New Member

Καλησπέρα!!

Βλέποντας τους κυλίνδρους απο τα χαρτιά υγείας θυμήθηκα κάποια στιγμή στην εφηβεια που είχαμε ακούσει πως για να είναι κάποιου χοντρός δεν θα έπρεπε να περνά απο τον κυλινδρο... ειχαμε καμια βρομάδα μετριόμασταν...

Στο θέμα μας, μιας και εχω δοκιμάσει αμφότερα τα φαλλοειδή (πλαστικά και πραγματικά) την ηδονή που νποιωθει ο παθών πιο πολύ την συσχετίζω με τον χειριστή....
    Συνήθως οι γυναίκες επειδή είναι ενα "εξάρτημα" ξένο δεν το χειρίζονται τόσο καλά... αμφιβάλλω και αν το ευχαριστιούνται. Με τους αντρες είναι διαφορετικά. Οπότε τα πάντα είναι θεμα χειρισμού θα έλεγα...
    Όσο για το στοματικο προτιμώ το φυσικό προιον γιατι μου βγάζει μια αίσθηση "υποραγής".

Παντως όπως έλεγε και μια παλιά συμπαίκτρια "δεν γινεται να απαιτείς να πάρεις κάποια απο την πίσω τρυπα, αν δεν έχεις δοκιμάσει ο ίδιος πως είναι να σου ανοίγουν το κωλαράκι"...
    Τίμιο μου φαίνεται...

3. espimain

espimain Contributor

Η άποψη σας σεβαστή αλλά για την "κολοκυθόπιτα ".
    Μην εκφράζετε και άποψη για την "τυρόπιτα" που δεν την δοκιμάσατε και έτσι κι αλλιώς δεν σας αρέσει.
    Το «δεν ξέρετε» πάντως αφορούσε την δήλωση σας, ότι το σημείο G στις γυναίκες είναι η κλειτορίδα.
    Αυτό και μόνο προκαλεί την σκέψη, πως κάτι παράξενο υπάρχει στο προφίλ, που θέλετε να παρουσιάσετε.

4. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Ως Λεσβία λοιπόν οφείλετε να γνωρίζετε πως η επίτευξη πολλαπλού οργασμού δεν οφείλεται στο strap on ούτε και είναι το μοναδικό όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε..
    Ως Λεσβία οφείλετε να γνωρίζετε επίσης ότι το σημείο G δεν βρίσκεται στην κλειτορίδα αλλά αλλού ...
    Τουλάχιστον το δικό μου τελευταία φορά που τσεκαρα πρό ημερών δεν ήταν εκεί .
    Εκτός και αν μετακινήθηκε ...

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αγαπητές ακροάτριες και ακροατές, συνεχίζουμε την αναμετάδοσή μας για το σημείο G...
    Aνακεφαλαιώνοντας, ως τώρα οι ερευνητές έχουν καταλήξει οριστικά πως το σημείο G, ως απτό και διακεκριμένο σημείο της γυναικείας ανατομίας, δεν υπάρχει.
    Ωστόσο οι καταγεγραμμένες περιγραφές της γυναικείας ερωτικής απόλαυσης, προς το παρόν καταλήγουν πως υπεύθυνο για αυτήν την αίσθηση είναι το CUV ή σύμπλεγμα CUV (clitourethrovaginal complex), δηλαδή το σύμπλεγμα κλειτορίδας, ουρήθρας και πρόσθιου κολπικού τοιχώματος, το λεγόμενο κλειτοριδουρηθροκολπικό σύμπλεγμα, μια ευρύτερη περιοχή του γυναικείου σώματος που όταν κατά τη διείσδυση διεγείρεται σωστά, επιτυγχάνεται η οργασμική αντίδραση.

Last edited: 23 Οκτωβρίου 2019
  6. kinkyk69

όχι αλλά με αυτό που είναι 23x 5 μπορώ να βουλώσω πολλούς "κυλίνδρους" και στόματα που μιλάνε χωρίς να έχουν την εμπειρία. Και με KY. Τα λάδια και βαζελίνες είναι για τους ξερόλες. Προσέξτε μη γλιστρήσετε σαν εκείνη που έχασε την παρθενιά της από καρεκλοπόδαρο.

7. kinkyk69

@blonde mermaid Μπερδεύεις λίγο το σημείο G με το πως τελειώνεις.Οπως είμαι σίγουρη ότι μπερδεύεις το μαστίγιο με το σωσίβιο η την Π... τσα με τη Β.... τσα. Μου αρέσει και το public humiliation.I reciprocate.

8. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

εχει γινει η ανοιχτη προσκληση, περιμενουμε τις προσφορες σας :Ρ

9. blonde mermaid

Αγάπη μόνο !!

10. tithon

tithon Contributor

is nature defective by dick?

πολύ πολύ ευρύτερη.

11. blonde mermaid

Το δικό μου αιδοίο συστήματα συμφωνεί με αυτή εδώ την έρευνα .
    Η δική σας έρευνα συμπίπτει και με προσωπική εμπειρία ;  

https://www.google.com/url?sa=t&sou...6wkjYw7NHgLeIXTXy&ampcf=1&cshid=1571843137692.

12. kinkyk69

ΟΚ. Peace and love.