Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. energizer7

energizer7 Regular Member

Από τις πιο ωραίες/σωστες προσεγγίσεις που έχω διαβάσει!!!

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

πιο γλύφτης πεθαίνεις...

3. tithon

tithon Contributor

και ψεύτης

4. Μακάρι να έβρισκα κάποια να το γουσταρει

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

και αντιπρόσωπος!!!

6. thessalos1989

thessalos1989 New Member

Λες γιαυτοοο χαχαχα

7. energizer7

energizer7 Regular Member

Το ότι δεν σας αρέσει δεν σας δίνει το δικαίωμα να προβάλετε!!!!!!!

8. Miss_Jojo

Miss_Jojo My head is a very dark place

Δεν έχω παρακολουθήσει το νήμα αλλά θα ήθελα να πω ότι με φτιάχνει αρκετά η ιδέα γιατί δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει. Εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που βγαίνει στη κάθε γυναίκα..δεν ξέρω αν νιώθουν κυρίαρχες όταν το φοράνε. Εμενα προσωπικά μου άρεσε πριν ψάξω για το bdsm. Απλά με φτιάχνει όπως θα με έφτιαχνε το οτιδήποτε άλλο.

9. hijra

hijra Regular Member

Γυναίκα με strap-on, πονηρό χαμόγελο και να γυαλίζει το μάτι της!   Αυτή κι αν είναι φαντασιωσάρα!!!  

10. micky30

micky30 Regular Member

Δεν ξερω κατα πόσο έχει να κάνει με το BDSM ή όχι , αλλά λατρευω γυναίκα με στραπον και να με βαζει στα 4!!!!!!!!!
    Το κακό είναι οτι δυσκολεύομαι αρκετά να γνωρίσω μια γυναίκα που να θέλει να το κάνει!!!!

11. lotus

lotus Silence

Κι εκπρόσωπος  

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

lizard_ doesn't live here anymore...