Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Salamander

Salamander Dance into the fire

Δεν ξέρω τι λέτε για μάστορες και εργαλεία αλλά το σίγουρο να είναι ότι τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα και μάστορας είναι της κατσίκας ο κώλος που τα κάνει στρόγγυλα... 

2. Salamander

Και για να σοβαρευτούμε... αν η γυναίκα ταυτίζεται με το εκάστοτε βοήθημα ( το στραπον στην περίπτωση μας) και καταφέρει να το κάνει προέκταση του εαυτού της,τότε ναι προσφέρει και λαμβάνει ηδονή στον υπερθετικό.

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

4. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Υπερτιμημένο είναι το στράπ...σαν την παλάμη δεν έχει! 

5. espimain

espimain Contributor

Δεν μπορούμε να λάβουμε σοβαρά τις δηλώσεις σας, γιατί έγινε σαφές ότι δεν έχετε δει σκατά κατσίκας.

6. Salamander

Και από που το συμπεραίνεις αυτό φιλτατε... Μάλλον εσύ δεν έχεις δει ποτέ κοπριά κατσικίσια...??? Γκουγκλαρε και θα δεις....

7. Dimonius

Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

Με φτιαχνει η ιδεα να παιρνει με στραπον την σκλαβα μου καποια αλλη.

8. Brt

Brt #ολαπολυ

Σελίδες 76-82 του θέματος...Κοπανιέμαι από τα γέλια. Μοναδικό βιτριολικο χιούμορ το φόρουμ στα κέφια του.

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Οι λόγοι ποιοι είναι;

10. zaratoustras

zaratoustras Regular Member

Γυναίκες με strap-ons;
    Με τιποτα! ασχημη εικονα δεν μου αρεσει καθολου

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Περίμενε τώρα να πρέπει να δώσεις επιστημονική ανάλυση του γιατί δεν σ αρέσει όπως και να αποδείξεις ότι δεν είσαι σεξιστής και μισογύνης.
    Μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα

12. zaratoustras

zaratoustras Regular Member

Μπα δε νομιζω  
    Ε γουστα ειναι αυτα δεν ηταν σεξιστικο