Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικείος αυνανισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 26 Οκτωβρίου 2015.

1. LuvBdsm

LuvBdsm New Member

Eγω το βρισκω αδιανοητο στην εποχη μαςς να μην αυνανιζονται αμφοτεροι ενας αντρας και μια γυναικα! Ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο που δε θα πρεπει να ντρεπεται κανεις να το λεει και να το κανει..αντε ισωςς και να το δειχνειι  

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Τα χιτατσι εχουν λιμιτ απ πωλησεων, οι μαλακισμενες εχουν αυξηθει επικινδυνα κ συζηταμε εαν ο αυνανισμος ειναι ταμπου??

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Τα αγορακια απο παλια τις βγαζανε ολα μαζι παρεα με τα φιλαρακια τους και τις παιζανε ... για αυτο και δεν ειναι ταμπου ....

Αντιθετα τα κοριτσακια επειδη δεν εχουν πραγματικες φιλες αλλα ολες ειναι κατινες και φοβουνται να πουν η να κανουν κατι τετοιο μαζι με την κολλητη τους <<αφου δεν την εμπιστευονται >>
    Δεν το λενε για αυτο ισως θεωρειται και ταμπου

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Μεσα επεσες!

5. MυρΤώ

MυρΤώ Guest

άλλα λέει ο/η ειδικός περι ιδιωτικότητας όμως...

Last edited by a moderator: 26 Οκτωβρίου 2015
  6. thief

Ο/η ειδικος οταν δεν ξερουν απο πραξεις καταφευγουν στις θεωριες ....

Ολα αυτα τα αγορακια που δεν το κανανε ιδιωτικα δεν ειναι φυσιλογικα δλδ ?  

7. MυρΤώ

MυρΤώ Guest

Να ρωτήσουμε τον/την ειδικό...

(εγω εαν δεν δω,δεν πιστεύω)

8. thief

Σαν τι θες να δεις δλδ ?

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@thief δεν μιλαμε ουτε για δημοσιο αυνανισμο, ουτε για ομαδικο. Το θεωρω μερος ενος ερωτικου παιχνιδιου με το συντροφο μου ή για δικη μου και μονο ευχαριστηση.

10. MυρΤώ

MυρΤώ Guest

δεν υπονόησα με κάποιον τρόπο την διάθεση του "θέλω"..
    ..εξέφρασα την οπτική μου θέση,μέσω της οπτικής μου ενδεχόμενης θέασης..

11. thief

Δεν λεω το αντιθετο ...

Απλα για τα αγορακια ειναι κατι το φυσιολογικο γιατι το συζητανε δεν το κρυβουν
    Ενω για τα κοριτσακια επειδη <ντρεπονται> πες το επειδη το το συζητανε ισως θεωρητε καπως

ΥΓ. παρομιες περιπτωσεις ισως ειναι το να βλεπεις τσοντες / το να συμμετεχεις σε παρτουζες
    ΥΓ.2 δεν ειμαι ο φωτεινος παντογνωστης καποιες σκεψεις μου διατυπωνω

12. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Πρώτα μια ερώτηση για την οποία πιθανότατα αρκετές από εσάς θα με "κουτουλήσουν". Πριν κάποιους μήνες σχεδόν όλο το γυναικείο σύμπαν εδώ μέσα, squirtαρε με τα κιλά. Ακόμη και χρησιμοποιώντας μόνο την σκέψη ( πόσο μάλλον τα δάχτυλα ).
    Τι έγινε και ξαναεπέστρεψε η "μόδα" της δυσκολίας στον οργασμό?

Και τώρα στο δια ταύτα. Ο γυναικείος αυνανισμός είναι κάτι το εντελώς φυσιολογικό. Χωρίς να το παίζω μάγκας ή δάσκαλος, αν η σύντροφος μας δεν νιώθει αρκετά άνετα, για να μας μιλήσει για τα "παιχνίδια με τον εαυτό της".
    Αν δεν νιώθει αρκετά άνετα, για ν' αυνανιστεί ακόμη κι εν τη παρουσία μας. Αν εμείς τα αγοράκια μικρά και μεγάλα, είμαστε τόσο μαλθάκες, που να μην προσπαθήσουμε καν να μάθουμε κάποια της γούστα και κουμπιά.
    Αν δεν συζητήσουμε μαζί της, δίχως taboo, δίχως να διογκώσουμε πιθανές τις ενοχές που θ' αφορούσαν την σεξουαλική της έκφραση.
    Θα ήταν σαν να θέλαμε να οδηγήσουμε αυτοκίνητο ( D/s και λοιπά πλαίσια ), δίχως πρώτα να έχουμε καν μάθει να περπατούμε.
    Καλό και όμορφο το BDSM, αλλά η "προπαίδεια" είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κάθε υγιούς ερωτικής σχέσης.