Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικείο-Ανδρικό σώμα και προτιμήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος eyes_wide_shut, στις 27 Σεπτεμβρίου 2012.

1. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...ευτυχώς δεν έχεις ρηχά κριτήρια, όπως το μέγεθος του σουτιέν  

Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2014
  2. Σημασια έχει ο άλλος να γοητεύεται μέσα απο τις ατέλειες σου και συ απο τις δικες του...οι ατέλειες οι οποίες λατρεύονται σε βάζουν σε θρόνο στο θρόνο της μοναδικότητας...ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και όλες τις εσωτερικες λειτουργιες...

Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2014
  3. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Dear-dear, dearest.! Ένα καιρικό "φαινόμενο" δεν προβλέπεται, δεν αναλύεται εις βάθος και παραμένει ανεξηγήτο. Κάποιο δεδομένο χρακτηρίζεται ως "φαινόμενο" απ' την στιγμή που βρίσκεται υπό διερεύνησι. Όμως σχολιάζεται και αναφέρεται. Στο άρθρο 46 το παρόντος νήματος δεν αναφέρεται ότι υπάρχουν άντρες που δίνουν έμφαση στην έξωτερική εμφάνησι και μόνο, η όχι.

4. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Αγαπητέ, βάλατε μπροστά το dear dearest και πλέον είναι ανεπίτρεπτο να διαφωνήσω μαζί σας.
    Δεν ξέρω για τα ερωτικά καιρικά φαινόμενα, εδώ πάντως βρέχει.

5. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Ιδιαιτερη προτιμηση δεν ειχα ποτε..2,3 πραγματακια ιδανικα γουςταρω να τα εχει ενας αντρας και παντα υπηρχε κατι που μου εκανε κλικ σε εκεινους που εχουν υπαρξει πλαι μου..
    Φυσικα λοιπον (κατα τη γνωμη μου παντα)και παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση για να προχωριςω παρα κατω αλλα χωρις την εσωτερικη ομορφια του δε γινοταν τιποτα..απλα και ωραια ενα τιποτα!

Μαρεσουν λοιπον οι ψηλοι,γεροδεμενοι με ομορφο βλεμμα και σαγηνευτικο χαμογελο..

6. danos

danos Regular Member

πρωτότυπο vanilla ,ενώ σε όλες τοις άλλες αρέσει ο danny devito

7. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Εξυπνουληηηηη...   

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ο καθένας μας έχει καποια χαρακτηριστικά κατά νου τα οποία θεωρεί ως ιδανικά για τον υποψήφιο σύντροφό του.Παρ' όλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν συντρόφους που όχι απλά παρεκκλίνουν, αλλά που πολλές φορές βρίσκονται στον αντίποδα εκείνου που θεωρούν ως καλαίσθητο.

Ποιός είναι ο λόγος που το κάνουν;

Tα αισθητικά κριτήρια κατατάσσονται χαμηλά ανάμεσα στα υπόλοιπα κριτήρια επιλογής συντρόφου;
    Ή μήπως ο φόβος της απόρριψης τους οδηγεί στο να επιλέξουν κάποιον ''κατώτερο'' των επιθυμιών τους;

9. danos

danos Regular Member

οχι κουμπαρούλα αυτοι λέγονται σαβουρογάμηδες δηλ οτι τους κάτσει

10. Koproskylo

κάτσε ρε δανέ, δηλαδή εγώ με ύψος ένα μέτρο και ένα μίλκο, στριφτό μουστάκι, πεταλωτή φαλάκρα, μπυροκοιλιά και χρυσή καδένα που παιχνιδίζει πρόστυχα με το δασύτριχό στήθος όπως ξεπροβάλλει από το λευκό αμάνικο πάλκο φανελλάκι, να απομείνω στη ζωή μονάχος, σαν το κύμα που το σπάει ο βράχος?  

11. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Αυτό είναι αδύνατον, γιατί, για να φοράς αμάνικο τέτοια εποχή, πάει να πει ότι έχεις θέρμανση. Και αυτό αυτομάτως σε κάνει περιζήτητο.

12. Koproskylo

...Από την άλλη, είμαι έλληνας, άρα εξ ορισμού καυτός άντρας  , αυτόνομα θερμαινόμενος