Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γύμνια..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 25 Φεβρουαρίου 2016.

1. βαρακια ποτε κανεις....???   

2. έπρεπε να πάτε στρατό....... σταματάς να ντρέπεσαι και σταματάς να συχαίνεσαι.......  

3. Η γύμνια του σώματος δεν είναι ποτέ μόνο σωματική.
    Στο σώμα αποτυπώνεται ο ψυχισμός μας, ο βαθμός αυτοεκτίμησης.
    Σώμα κυρτό, χέρια παραδομένα, πόδια που σέρνονται.
    Σώμα περήφανο, χέρια με πλαστικότητα, πόδια που πατούν γερά στη γη.

Δεν υπάρχει άσχημο σώμα, υπάρχει αφρόντιστο σώμα.
    Όταν αγαπώ τον εαυτό μου, αγαπώ και το σώμα μου.
    Όταν φροντίζω την ψυχή, φροντίζω και το σώμα.
    Όταν απολαμβάνω να εκφράζω τα συναισθήματά μου, απολαμβάνω να δείχνω το σώμα μου.

Το σώμα (επι)κοινωνεί την ψυχή...

Last edited: 29 Φεβρουαρίου 2016
  4. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Νομίζω την γύμνια θα την ξεπερνούσα,γενικά είμαι σε καλύτερο επίπεδο απο παλιά λόγω φοιτικών χρόνων όπου κυκλοφορούσαν οι φίλες με τα βρακιά.Τώρα αυτό με την βρώμα...πιστεύω θα πάθαινα τραλαλά! 

5. Δεν σε εκανα εγώ μαναραμ να την ξεπεράσεις??.?!!!!τοσες γυμνές σου έστειλα!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  

6. οχι βρε οχι θα εβαζες τους κοριους να κανουνε παρελαση ...!!    

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

8. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Για μένα προσωπικά η γύμνια του σώματος χωρίζεται σε 2 κομμάτια.

Υπάρχει η απόλυτη γύμνια - την ώρα που κάνω μπάνιο, και η δειγματική γύμνια - όταν είμαι ντυμένη.

Δε συνέδεσα ποτέ την απόλυτη γύμνια με το αισθησιακό ή με τη σεξουαλικότητα.
    Δε βρίσκω τίποτα μα τίποτα σέξι ή αισθησιακό στο απόλυτο γυμνό.
    Ένα νόστιμο φαγητό πρέπει να σερβιριστεί και σωστά. Να έχει μόνο ωραία γεύση δεν αρκεί.

Ένας μόνο γυμνός ώμος αρκεί για να είναι μια γυναίκα η πιο όμορφη και σεξουαλική γυναίκα στον κόσμο.. και για τους πιο ανώμαλους ακόμα και σκέτη καύλα.
    Αντίστοιχα ένας άνδρας με το σώβρακό του είναι πιο σέξι και πιο ελκυστικός από ότι με τα παπάρια απόξω. Με όλα του τα ρούχα ακόμη περισσότερο.

Όσο για τη γύμνια στο βδσμ..... δε συμφωνώ ότι το γυμνό ταυτίζεται με ή είναι προαπαιτούμενο του βδσμ.
    Οι εικόνες του βδσμ στο μυαλό μου και στην πραγματικότητά μου περιλαμβάνουν μπόλικη κεκαλυμμένη γύμνια.

υγ. Δε νομίζω ότι υπάρχει σύντροφος που την ώρα της συνεύρεσης βλέπει ραγάδες και κυτταρίτιδες και τα τοιαύτα. Αυτά είναι στο μυαλό των γυναικών και μόνο. Όταν είναι στο μυαλό ενός άνδρα τότε υπάρχει πρόβλημα.

Φροντίζω το σώμα μου δε σημαίνει περνάω μια ζωή στέρησης ή ζορίζομαι για να πάω στο γυμναστήριο επειδή πρέπει.
    Δε διανοήθηκα ποτέ να απαρνηθώ τα πιτόγυρα για να μπορώ να εμφανιστώ στην παραλία χωρίς κυτταρίτιδα. Η μπύρα κάνει κοιλιά αλλά είναι ωραία να βγαίνεις για μπύρες με τα φιλαράκια σου και να εξαφανίζεις τα πατατάκια από το μπολάκι.
    Και φυσικά δε σημαίνει πως στερούμαι το στενό τζιν που θέλω να βάλω, ή εκείνες τις ψηλές γόβες που αν τις βάλω θα δεινοπαθήσουν.
    Υπάρχει μια ισορροπία σε όλα αυτά και απευθύνεται σε όμορφους, σεξουαλικούς ανθρώπους με μπυροκοιλίτσες τριχωτές, παχάκια, ραγάδες, κυτταρίτιδα, μπύρες, βρώμικα στο σταθμό λαρίσης στις 5 το πρωί και πίτσες και ταινίες τα σαββατόβραδα.

9. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Άλλο από κοντά :Ρ

10. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Kαλά τα λες... 

Γυμναστήριο αμέσως μετά την δουλειά να μπαίνεις τσίτα,να παίζεις στα οριά σου και να βγαίνεις με καθαρό μυαλό (αγαπάμε ενδορφίνες)...στο δικό μου την ώρα που πάω μόνο κάτι γομάρια έχει που όσο είναι το χέρι τους είναι το πόδι μου  

11. Σε ποιο πας;  

12. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

Αν και γενικα δεν εχω θεμα με την γυμνια, αλλωστε λατρευω τον γυμνισμο και τις παραλιες γυμνιστων, υπαρχει μια περιπτωση οπου εκει η γυμνια μου με αποσυντονιζει και με κανει να νιωθω αμηχανα και αβολα. Είναι όταν σε έναν χωρο οπου βρισκοντε μαζι μου ένα η περισσοτερα ατομα και μου ζητηθεί να γδυθω μπροστα τους ενώ αυτοι παραμενουν ντυμενοι, τοτε νιωθω ευάλωτος και αποσυντονίζομαι τοσο που για να κανω κατι θα πρεπει οπωσδήποτε να μου το ζητησουν, εγω απλως κανω ότι μου ζητουν ο,τι κι αν είναι αυτο