Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δάκρυα και ηδονή!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 17 Σεπτεμβρίου 2010.

Tags:
  1. Re: Απάντηση: Δάκρυα και ηδονή!!!

Αδυσώπητε!!! Μα ποιος είσαι , ο Κόναν ο βάρβαρος είσαι;

2. Απάντηση: Δάκρυα και ηδονή!!!

Όχι. Αυτές είναι κλαψιάρες.

(Σοβαρά τώρα, νομίζω πως ως ένα βαθμό παραφουσκώνουν την ορμονική/συναισθηματική έκρηξη, για να κάνουν εντύπωση. Drama queens.)

3. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

Re: Απάντηση: Re: Δάκρυα και ηδονή!!!

Είσαι σίγουρη; το έψαξες καλά μέσα σου πριν το πεις αυτό; (Φαντάζομαι ότι συμφωνούμε και οι δύο ότι δεν μιλάμε για δάκρυα του τύπου «αχ, είναι μεγάλο και πονάει».) Όλοι μας έχουμε αναστολές ενάντια στο να κλαίμε ενώπιον άλλων ανθρώπων. Για να γκρεμιστούν τέτοιου είδους αναστολές χρειάζεται ένα είδος παράδοσης. Αν αυτή η παράδοση δεν παραπέμπει σε D/s, τότε δεν ξέρω τι θα μπορούσε ποτέ να παραπέμψει σε D/s μέσα σε μια βανίλια σχέση.

4. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Απάντηση: Δάκρυα και ηδονή!!!

Ξέρω καλά γιατί συνέβαινε όταν συνέβαινε...

Κάθε φορά είχα μεγάλα αποθέματα καταπιεσμένων συναισθημάτων που εκτονωνόντουσαν μέσω της σεξουαλικής επαφης..

Οτι υπάρχει μέσα σου, στο σεξ δεν μπόρει να μείνει κρυφό

5. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Να τονίζω οτι στις σχέσεις τις λίγες που είχα στο παρελθόν, είχα περισσότερο κυριαρχικές τάσεις παρ'ολο που δεν τις εκδήλωνα...

6. TheEgg

TheEgg Regular Member

Εγώ έχω ανακαλύψει το καλύτερο safe word που υπάρχει. Είναι το "βαρέθηκα". (copyright)

7. Ακόμα καλύτερα όταν υπάρχει και έντονο μακιγιάζ.. και διαλύεται σιγά σιγά με τα δάκρυα..

8. Re: Απάντηση: Δάκρυα και ηδονή!!!

Κακώς , να τις εκδηλώσετε. Υπάρχει κενό εξουσίας στην χώρα

9. Master_nightmare

Master_nightmare New Member

Τα δάκρυα μιας υ τις ποιο πολλές φορές είναι πολύ ερεθιστικό για έμενα(οχι να πλαντάξει στο κλάμα).