Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

  1. Προσωπικά δε δανείζω, προσφέρω προς χρήση.
     
  2. ellianna

    ellianna Regular Member

    Οι απόψεις διίστανται τελικά..
    Υπάρχουν οι μεν που υποστηρίζουν πως ο "δανεισμος" δεν έχει να κανει με τα συναισθήματα, υπάρχουν και οι δε οι οποιοι τα θεωρούν 2 έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες. (δανεισμος και συναίσθημα?απαπαπα)
    Το θέμα έχεις ως εξης:
    Μπαίνοντας σε μια σχέση βδσμ υπάρχουν κάποια πλαίσια κ κάποιες ας τις πούμε κόκκινες γραμμές οι οποίες οριοθετούνται από την αρχή.Μια από αυτές είναι ή θα πρεπε να είναι και το κομμάτι του δανεισμού.Υπάρχουν αυτοί που το γουστάρουν και αυτοί που δεν.Υπάρχουν αυτοί που δεν το γουστάρουν αλλα θα το κάνουν για τον/την Κ τους κ αυτοι που δεν.
    Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι δεν το γουστάρουν αλλα καταβαθος καυλωνουν κ μόνο στην ιδέα.Και υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν αλλα φοβούνται.Όχι τον δανεισμό τον ίδιο αλλά το μετα.Το πως αυτό ενδεχομένως θα επηρεάσει την σχέση κ τα οποία συναισθήματα τους.
    Κοινώς,ο δανεισμός είναι ένα κομμάτι του βδσμ που δεν είναι για όλους κ ούτε είναι απαραίτητο να το κάνουν όλοι για να είναι in...σίγουρα είναι μια πρακτική ή οποία οφείλει ο κάθε Κ να συζητήσει με το εκάστοτε υ του και είναι στην κρίση Τού να καταλάβει σε ποια από τις παραπάνω κατηγορίες ανήκει το υ.
    Άλλωστε ο δανεισμός δεν υφίσταται μόνο υπό την έννοια του δανειζω για Χ χρονο χωρίς την φυσική παρουσία μου κ απουσια του ελέγχου της καταστασης. .Υπάρχουν διαβαθμίσεις τις οποίες το κάθε ζεύγος μπορεί να εξερευνήσει προτού προχωρήσει σε αυτό κ ετσι να δει αναίμακτα αν και κατά πόσο μπορεί να το κάνει αυτό...ή όχι.

    Υ.γ Προσωπική μου άποψη παντα
     
  3. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    υπάρχουν πολλά ζευγάρια κ/υ που το κ δεν επιθυμεί σεξουαλικά το υ, το δανείζει για να κάνει σεξ. Αποφασίζει όμως τον τρόπο.

    Παρ' όλο που βλέπω ο δανεισμός είναι δύσκολος για άλλους, οι ίδιοι άλλοι δεν έχουν πρόβλημα να έχουν σχέση με δεσμευμένο υ.
     
  4. Διαφωνω -προσωπική μου άποψη πάντα  

    Αυτό ισχύει για τα πάντα σε αυτή τη ζωή.
     
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Είσαι απο κείνους του Κ που είναι έξω καρδιά σύντροφε. Κερνάς την παρέα  
    Είσαι ένας Δοτικός Κυρίαρχος   Σε πάω.
     
  6. Ermioni

    Ermioni Regular Member

    Σχετιζόμαστε/σχετίζονται γενικά πιστεύω...τώρα αν προκύψει και συναίσθημα ή όχι το δείχνει η πορεία... θεωρώ πως σε αυτό το σημείο ο καθένας το κόβει και το ράβει στα μέτρα του...άλλος δανείζει άλλος όχι...
     
  7. Μη γλύφεις, δε σου δίνω τίποτα έτσι  
     
  8. το λοιπον επειδη νομιζω οτι η αφεντια μου ξεκινησε το περι αγαπης θα πω το εξης... 1 αν ήμουν κυρίαρχος και δεν την αγαπούσα την υ θα την αποδέσμευα και δεν θα την δάνειζα....
    2 αν ήμουν υ και δεν με αγαπούσε η Κ η απλά ήθελε να με δανείσει πάλι θα ζητούσα αποδέσμευση.. την καλημέρα μου   ταπεινή μου γνώμη πάντα...
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Εγώ ξέρω το άλλο σε δανείζει, δεν θα τον/ην παντρευτείτε.
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ναι , φυσικά , απλά εγώ δεν μπορώ να δεχτώ πως κατακρινουμε αυτούς που λένε "σε δανειζει δεν σε αγαπάει " αλλά εγώ κάνω και σχέσεις χωρίς συναίσθημα , ας πάει να πνίγει η άλλη.

    Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο από τα δύο  
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ..όχι δεν έχει να κάνει με το συναίσθημα, κυρίως για την καύλα γίνεται, που είναι το κακό, ο Κ ξέρει.  
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Κατάλαβα πως σκέφτεσαι εσύ συγκεκριμένα . Αναφέρεις πως εάν ήσουν Κ. Δε θέλω να σε προσβαλω , αλήθεια, απλά δεν είσαι κατά τα λεγόμενα σου.
    Παρόλα αυτά κατανοώ τα άτομα που νιώθουν έτσι.