Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ναι, ροζουλί δεν είχε... Επειδή καθένας με την πετριά του όμως, εγώ είχα αυτό:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Πως-ξεκινήσατε.49107/page-14

2. Η αιτία που η λέξη "κλίκα" έχει αρνητικό πρόσημο σαν έννοια, είναι που δηλώνει το κοπάδι, μαζί με το "μαντρί" του.
    Δεν έχει την ελευθερία μιας παρέας, όπου άτομα εκφράζουν άνετα την προσωπικότητά τους, επιλέγουν, συναναστρέφονται. Στην κλίκα είναι πολύ πιο έντονο το αίσθημα του "ανήκειν", του "ακολουθώ", γι αυτό και ταυτίζεται περισσότερο με κοπάδι ή ακόμη πιο συχνά, με αγέλη ζώων, στα οποία συνήθως υπάρχει κάποιος/οι αρχηγός και οι υπόλοιποι ακολουθούν.

υ.γ πωωω και μόνο που έγραψα "ακολουθώ" και "ανήκω", ένιωσα άβολα

3. Just_Me

Just_Me Contributor

Γιατί;   

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Η συντριπτική πλειοψηφία των primates -και πολλών άλλων αγελαίων- έτσι λειτουργεί, πάντως.

Last edited: 16 Ιουλίου 2021
  5. Κάποιοι άνθρωποι ταυτίζονται με την συμπεριφορα των αγελαιων. Ενα 60% περιπου θα έλεγα συναγελαζεται, όχι η συντριπτική πλειοψηφία.

6. Επειδη δεν μου αρέσει να νιώθω πρόβατο.

7. Just_Me

Just_Me Contributor

Οκ κατάλαβα..
    Καλή συνέχεια.

8. eeny-meeny-miny-moe

eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

Για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα..

Τα πλάσματά μου δεν τα δανείζω σε κανέναν. Ειδικότερα δε, όταν δεν είμαι εγώ μπροστά.
    Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ότι θα τους φερθούν όπως τους αξίζει.

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ο homo sapiens είναι αγελαίο ζώο και έχει την τάση να οργανώνεται σε ιεραρχικές ομάδες.

Ή τουλάχιστον αυτό έκαναν αυτοί που άφησαν απογόνους.

10. espimain

espimain Contributor

Εντυπωσιάζομαι.
    Δεν περνούσε από το μυαλό μου ότι το 40% της ανθρωπότητας αποτελείται από αναχωρητές.

11. Domsad

Domsad Regular Member

Αρκετές φορές έχω δανείσει υποτακτικό μου, αφού τον έχω εκπαιδεύσει πως μου ανήκει.
    Είτε θέλει είτε όχι, ο Κυρίαρχος αποφασίζει τι θα γίνει.
    Και βέβαια είναι υποχρεωμένος να ικανοποιήσει πολύ εκείνον στον οποίο τον δανείζω αλλιώς οι τιμωρίες είναι δεδομένες.

12. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Οταν βρισκεται σε κατασταση αγελης....ναι
    Αλλωστε ο "οχλος" αυτο αναβιωνει καθε φορα. Την ενστικτωδικη ταση επιβιωσης