Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Νοεμβρίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Χαχαχα! Σαφώς, σαφέστατα. Παρεξήγησες μάλλον αυτό που έλεγα. Βρίσκω δε τις"μπηχτές" σου προς τους "γαμίκουλες" εξαιρετικά εύστοχες. Συμφωνώ εντόνως, στο ότι η ξεπέτα δεν είναι παρά μία ρηχή απόλαυση, κυρίως για τους εξαιρετικά ρηχούς και ίσως και ελαφρώς ανεγκέφαλους. Οι πιο απολαυστικές σχέσεις πηγαίνουν σε βάθος. Γι αυτό και είμαστε τόσο επιλεκτικοί - όσοι είμαστε (καλά, εγώ βγαίνω και στο κυνήγι πότε πότε, αλλά το κάνω μόνο χάριν της τέχνης, λολ).

    Αυτό που λες όμως δεν αναιρεί αυτό που είπα εγώ, για την αδυναμία των υποτακτικών ατόμων να αντιστέκονται αρκετά σθεναρά στις πιέσεις - σε γενικές γραμμές, έτσι; Υπάρχουν και εξαιρέσεις, ασφαλώς. Και μάλιστα, θεωρώ ότι ακριβώς πάνω εκεί πατάνε οι "γαμίκουλες της ρηχότητας", έτσι ώστε να εξασφαλίζουν τον άρτον τον επιούσιον, την οπή δηλαδή όπου θα εναποθέσουν το πολύπαθο όργανό τους, το οποίο ενίοτε αλλοιθωρίζει κιόλας από την πολλή χρήση ή και από παιδικές ασθένειες, λολ.

    ΥΓ. Αν με ξαναπείς dora ακόμα μια φορά, θα αρχίσω να πιστεύω ότι με μαλώνεις και θα καυλώσω... 
     
  2. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Πιστεύω πως έχεις δίκιο MindMaster.
    .. Ο έλεγχος απο τον ίδιο σου τον εαυτό.. Με αλλα λόγια συνείδηση.
    Το ιδιο ισχυει και για μενα: Δεν παυω να είμαι η σκλάβα του αφού φύγει να παει στη δουλειά και μένω μόνη, αλλά ούτε κι όταν βγαίνω για καφέ με τις φίλες μου. Κάθε στιγμη είμαι σκλάβα κι όχι επειδή η σχέση μας είναι 24/7. Για μένα είναι ανουσιο να χαμηλώνω το βλέμμα μπροστά του και να είμαι αλαζονική στις φίλες μου.
    Δίνω αναφορά στον κύριό μου. Εκείνος όχι. Εκείνος μοιράζεται τα νεα του, τις σκέψεις του, πώς περνάει τη μέρα του, τα προβλήματα στη δουλειά του. Με άλλα λόγια μιλάει μαζι μου, επικοινωνεί.

    Τώρα σχετικά με το θέμα της Astrovroxi, η πολυγαμια και το bdsm δεν ταυτίζονται απαραίτητα. Γνωρίζω πολυ βανιλα κόσμο που είναι πολυγαμικος.
    Έπειτα ο καθε αφέντης είναι ξεχωριστός και η κάθε σχέση είναι μοναδική. Μην ξεχνάς πως μιλάμε για ανθρώπους και σχέσεις. Το σημαντικό για μένα είναι να είναι όλα γνωστά και να έχουν τεθεί προϋποθέσεις όροι όρια κτλ απο την αρχή. Και συχνά πυκνά να επαναπροσδιοριζονται γιατί άνθρωποι είμαστε και αλλάζουμε κι εμείς και τα γούστα μας και οι ανάγκες μας.. Γενικά να υπάρχει επικοινωνία χωρίς φόβο και πάθος..
    Αυτο που δεν μου άρεσε όμως είναι που εγραψες, αστροβροχή, οτι "έτσι είμαι, έτσι λειτουργω".. Με όλο το σεβασμό και την καλή διάθεση, απλά σου λέω οτι ακούγεται λίγο εγωιστικο και αλαζονικό για υ.. Είναι σαν αυτές τις φράσεις που έχουμε αυθαίρετα μετατρέψει στο μυαλο μας και τις χρησιμοποιούμε ως τις απόλυτες δικαιολογίες για να μην κάνουμε κατι. Όλα μπορούμε να τα κάνουμε, θελουμε-δε θελουμε, ακόμα και να γαβγίσουμε ή να χορέψουμε τσιφτετέλι. Αρκει να αφεθούμε.. Σκλάβες δεν είμαστε άλλωστε;
    Και τότε απολαμβάνουμε αυτο που είμαστε..
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Nαι συμφωνώ πως μάλλον ακούγεται αλαζονικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου,και επειδή αυτοπροσδιορίζομαι ως υποτακτική φύση δεν σημαίνει πως θα ανατρέψω την ψυχική μου ισορροπία δεχόμενη κάποιον που με πληγώνει και με αποπροσανατολίζει,γιατί απλά μετά θα είμαι μιά πολυ κακή υποτακτική κατ'επέκταση.Γιατί απλά δεν θα λειτουργώ.
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?


    Έτσι όπως το έθεσες τώρα ("σε γενικές γραμμές" δηλαδή και "με εξαιρέσεις"), δεν έχω πλέον λόγο να διαφωνώ κι εγώ. Θα ήταν αφελές να αρνηθώ και δη κατηγορηματικά, το ότι τα υποτακτικά άτομα διαθέτουν σχετικά μικρότερες αντιστάσεις στις πιέσεις. Χωρίς όμως να σημαίνει πως γιά κάποιους αυτό το "σχετικά", δεν αποδεικνύεται -ευτυχώς- ανυπέρβλητο, κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ελλειματικότητα αυτών που ασκούν την πίεση, αλλά και στη συγκρότηση αυτών που τη δέχονται (δες σχετικά και ένα πολύ καλό πρόσφατο ποστ του Master DO, στο νήμα "Σύντομος απολογισμός")...




    Α, ναι, και...

    - Ψίτ!

    - dora!


     






     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    γάλατα υπάρχουν πολλά, Ν**Ν** μόνο ένα

    Με αυτή την απαραίτητη εισαγωγή συνεχίζω και λέγω τα εξής ταπεινά:

    Ας μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, ήτοι ας μην ρίχνουμε μαζί στο καζάνι τις λέξεις υπό, καρδιά, συναίσθημα, παιχνίδι, σέσσιον, αποχώρηση, Κυριαρχία, αποσυντονισμό.

    Είναι άτοπο να μιλάμε για αποχώρησή σου επειδή κάποιοι επιλέγουν μόνο το σέσσιον δίχως συναίσθημα. Υπάρχουν άτομα τα οποία είναι Κυρίαρχα και θέλουν να έχουν σχέση με τον υποτακτικό τους (προσωπικά έχω δηλώσει ότι το σέσσιον από μόνο του δεν μου λέει τίποτε αλλά θέλω να έχω σχέση με τον Κύριό μου) και υπάρχουν και άτομα τα οποία αποσυνδέουν την ιδιότητα του υποτακτικού από την ιδιότητα της σχέσης.

    Γνωρίζω πολλά άτομα τα οποία έχουν σχέση με τον υποτακτικό-ή τους, αλλά ναι, παίζουν με άλλα άτομα επίσης. Επειδή έχω θέσει σε αυτά τα άτομα τις ίδιες απορίες, η απάντηση που πήρα σε όλες τις περιπτώσεις ήταν ίδια: άλλο η σχέση μου η οποία τυχαίνει να είναι και σκλάβα μου, και άλλοι οι λοιπές γυναίκες με τις οποίες κάνω παιχνίδι. Μία αγαπώ, την σκλάβα μου. Οι άλλες είναι απλά για ξεκαύλωμα. Περίπτωση στην οποία όλες να λαμβάνουν ίδιας αντιμετώπισης, δεν έχω συναντήσει, αλλά θα μου άρεσε να συναντήσω.

    Είμαι υπέρ της πολυγαμίας όταν ο-η Κυρίαρχος-η μπορεί να δοθεί και να αγαπήσει εξίσου όλους-ες τους υποτακτικούς-ές του-της. Είναι μια δεξιότητα δύσκολη και άσχετη με το bdsm κατ' εμέ. Συναντάται και εκτός χώρου.

    Η θεώρηση του ' Κυρίαρχος είμαι και η σκλάβα-ος δεν έχει λόγο ' είναι λογική για μένα μόνο στην περίπτωση του σέσσιον, ή εάν δεν υπάρχει συναισθηματική σχέση (σχέση με την έννοια του δεσμού). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να υπάρχουν τα κατάλληλα κιλά όρχεων για να αντιμετωπισθεί επιδέξια η όλη κατάσταση, δίχως παράπονα από καμία πλευρά. Δεν με ενοχλεί αν ο Κύριός μου αγαπά και μια άλλη σκλάβα, αν με αγαπά εμένα όσο και εκείνη και μου συμπεριφέρεται όπως σε εκείνη, ίσα ίσα που θα την αγαπώ κι εγώ ακόμα περισσότερο επειδή θα είναι κομμάτι δικό μου και του Κυρίου μου. Ζήλια στην πολυγαμία δεν χωρεί.

    Εν κατακλείδι, Αστροβροχή μου, αν δεν μπορείς να αντέξεις την πολυγαμία, κανείς δεν σε υποχρεώνει γιατί υπάρχουν και Κύριοι οι οποίοι είναι επίσης κατά, όπως κι εσύ. Μη στεναχωριέσαι λοιπόν και μην συνυφαίνεις την πολυγαμία με το bdsm απαραίτητα.  
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    καλή είναι,,ωστοσω εγω θα προτιμούσα thermagel η deep heat  

    Οσο γιά τον ΜΜ ,θα συμφωνήσω απολύτως ,καλά τα λέει,.
    Ελπίζω μόνο να μην του μείνει κουσούρι η διαγώνια γραφή γιατί εκτός απο τις αλοιφές θα το ρίξουμε και στα κολύρια ,μη σου πω και στα χάπια...


    ασχετο....
    αναρωτιεμαι, ο Jomaru στην σκλάβα του είπε πως (θα) έχει σύζυγο.
    Στη (μέλλουσα) σύζυγο ,ειπε πως έχει σκλάβα;....
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

      


    ρε συ ΜΜ , όταν έχεις κέφια δεν παίζεσαι λέμε!!
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Είναι απλή η συλλογιστική μου MM. Εαν υπάρχει προσυμφωνημένος ρόλος, (και πρακτικά είναι αδύνατον αυτό να συμβεί, από τη στιγμή που το μόνο χρονικά γνωστό είναι η αρχή και όχι το τέλος) δεν θα υπάρχει αυτό το "αγνωστο" σε όλη τη διαδρομή, αλλά ούτε και αυτό που πολύ εύστοχα σημείωσε η Syrah

    Τα πέντε στοιχειώδη πράγματα, που πολύ σωτά ανέφερες, θα λεχθούν στην αρχή, αλλά καταλαβαίνεις ότι μπορεί να ακολουθήσουν 5.000.000 πράγματα. Ως εκ τούτου είναι αδύνατον αυτά να έχουν προσυμφωνηθεί. Αυτά τα 5.000.000 πράγματα σε ένα M/s πλαίσιο τα ορίζει ο Μ. Δεν ρωτάει, δεν ζητάει... Ορίζει.
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    σε ερωτήσεις απαντάει; η μήπως τις απαγορεύει κι'αυτές;
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Ευχαριστώ, φίλε μου...



    Ασάφειες και πάλι, θα μου επιτρέψεις να πω, και ανακολουθίες. Και υπεκφυγές. Και επανάληψη στοιχείων τουλάχιστον, της μυθολογίας... Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, δεν έχει νόημα η κουβέντα. Μοιραίο ήταν άλλωστε, να καταλήξουμε εδώ. Το είπα από την αρχή, πως κάθε προσπάθεια να πάει κάποιος κόντρα στ' αυταπόδεικτα, μόνο σε άτοπο μπορεί να οδηγήσει.

    Δεν πειράζει όμως. Αν και κοινό έδαφος γιά ουσιαστικό διάλογο επί του θέματος προφανώς δεν υπάρχει, οι θέσεις εκατέρωθεν εκφράστηκαν, κι ο καθένας μπορεί να τις διαβάσει, να τις κρίνει, και ν' αποφασίσει γιά το τί του φαίνεται σωστό, και τί λάθος...



     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Λοιπόν παλιά είχαμε έναν συντάκτη, πολύ φιλότιμο παιδί, αλλά από μυαλό στόκος πλην όμως επέμενε να κάνει τον φιλομαθή και να δώσει στον εαυτό του λίγο λούστρο...
    Κάποτε έγινε ένας αγώνας μοτοσυκλετών στον Λυκαβηττό. Τους αγώνες αυτούς τους λέμε αναβάσεις.
    Τι έγραψε το γαμημένο το παιδί μεταξύ άλλων..?
    ...η αστική ανάβαση Λυκαβηττού είχε επιτυχία μπλα μπλα...
    Τον ρωτήσαμε λοιπόν το "αστική" τι το θέλει..?
    Μήπως υπάρχει κάποια σοσιαλιστική, προλεταριάτικη μήπως..?
    Μήπως κάτι?
    Και απάντησε με ύφος χιλίων καρδιναλίων, απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του, κυττώντας μας και με μια ελιτίστικη ματιά αφ΄υψηλού και έτσι..:
    -Μα είναι μια ανάβαση που έγινε στην πόλη... άρα είναι αστική...
    Καταλάβατε κύριε ΜΜ μου και κύριε Καταπταπόδιατη (εκ του Καταπταπόδιατης βεβαίως, από τη γνωστή φάρα των Καταπταποδιαταίων)????
    Μα τι ψάχνουμε να βρούμε... πού... σε ποιους..?
    Ας αρκεστούμε στον ρόλο μας, και ολίγον αφ΄υψηλού δεν βλάπτει, ας κουνήσουν και λίγο τα ποπά τους οι όποιοι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες...
    Το να ανεβοκατέβουμε και καμιά σκάλα αν χρειαστεί, δεν το σνομπάρουμε, καλό μας κάνει άλλωστε...

    ---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:48 ----------

    Καλοσύνη σου Δώρα μας...
     
  12. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014