Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Νοεμβρίου 2010.

  1. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Εγώ πάλι, σήμερα το πρωί που βούρτσιζα τα δόντια μου, πολυγαμική με έβλεπα στον καθρέφτη. Πειράζει; Είναι σοβαρή η κατάστασή μου, γιατρέ μου;?  
     
  2. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Σε πολλά σημεία αυτού του forum έχω τοποθετηθεί υπέρ της πολυγαμίας. Προσπάθησα λοιπόν να μη συμμετέχω σε αυτό το νήμα γιατί θεωρώ ότι μου είναι πολύ δύσκολο να διακρίνω μεταξύ διαυγούς προσέγγισης και προκατάληψης επί του θέματος. Ωστόσο ενδίδω τελικά, αν μη τι άλλο χάριν της άσκησης...

    Ξεκινάω από την εντυπωσιακά ομόθυμη στάση πολλών να σπεύσουν να «απενοχοποιήσουν», να «παρηγορήσουν», να «ξεαγχώσουν» τη νηματοθέτη. Follow your heart, δεν υπάρχουν θέσφατα, μην ανησυχείς για τίποτα, της λένε. Εμένα όλο αυτό μου μυρίζει ταμπού, ένα πεδίο ιερό που δεν αγγίζεται. Μα η γυναίκα δεν μας είπε ότι είναι μονόφθαλμη και δεν ξέρει αν είναι επιθυμητή, δεν έθεσε δηλαδή τη δυσκολία σε ένα πεδίο μη-αντιστρέψιμο, συνεπώς και μη διαπραγματεύσιμο ώστε να χρειάζεται εμψύχωση. Όπως διαβάζω εγώ την τοποθέτησή της, μίλησε για κάτι που δυνάμει προκαλεί σύγκρουση, κι όταν προκύπτει σύγκρουση το να λέμε «μην ιδρώνει τ’ αυτί σου» είναι στρουθοκαμηλισμός.

    Φτιάχνω ένα φανταστικό σενάριο για την Astrovroxi για να το καταλάβουμε καλύτερα: έστω λοιπόν ότι σχετίζεται με έναν Master με τον οποίο επιθυμεί μια συμμετρικά μονογαμική σχέση. Εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε καθεστώς μονογαμίας μαζί της. Δεν βάζω στο σενάριο το τι μπορεί να ζητήσει από εκείνη (συμμετρικό ή ασύμμετρο), για να μη βάλουμε πολλές παραμέτρους και χάσουμε το μπούσουλα. Τι θα κάνει τότε εκείνη, όταν νιώσει ότι βρίσκεται προ αδιεξόδου; Αυτό νομίζω ότι ρωτά.

    Κάνω ένα βήμα πίσω και εξαιρώ και το BDSM. Ο άντρας αυτός δεν είναι Master και δεν πρόκειται για BDSMική αλλά για vanilla σχέση. Καλή μου, της λέει, σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, σε τιμώ, αλλά το πουλί μου δεν το ‘χω ταμένο σε καμιά κι ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ των ποτών.

    Δεν θα βαρεθώ να αναφέρω μια βασική μου αρχή: απορρίπτω την συγκεκαλυμμένη πολυγαμία, άλλως πως το ξενοπήδηγμα. Ξεκινάω από το «συμβόλαιο»: αυτό που επιθυμούν τα μέλη οφείλουν να το δηλώνουν εξαρχής. Ισχυρίζομαι λοιπόν πώς είτε σε BDSMικό πλαίσιο, είτε vanilla, είναι πολύ σημαντικό το θέμα αυτό να έχει ξακαθαριστεί και συμφωνηθεί εξ αρχής.

    Πέρα απ’ αυτό το «τεχνικό» θέμα όμως, ανοίγεται ένας ωκεανός ζητημάτων. Θα σταθώ σε τρεις έννοιες, που για μένα είναι κεντρικά ζητούμενα μιας ερωτικής σχέσης: αλήθεια, ελευθερία, ασφάλεια. Συχνά, πολύ συχνά, η επιδίωξη κάθε μιας από αυτές τις έννοιες, φαίνεται να αντιστρατεύεται την επιδίωξη της άλλης. Πολλοί από μας, καταλήγουν να προκρίνουν μια εξ αυτών και μετά αρχίζουν να μιλάνε στη λογική της «θυσίας»: «δεν μπορείς να τα ‘χεις όλα, ενηλικιώσου και συμβιβάσου με την πραγματικότητα» λένε. Και κάπου εκεί βρίσκεται η αφετηρία αυτού που ονομάζουμε «συμβατική σχέση», όσα μαστίγια κι αν περιλαμβάνει αυτή...

    Για να δούμε πώς εφαρμόζονται αυτές οι έννοιες πάνω στο κομβικό θέμα μονογαμία / πολυγαμία:
    Αλήθεια: επιθυμώ να κάνω σεξ με διάφορα πρόσωπα και δεν το κρύβω.
    Ελευθερία: επιθυμώ να μην περιορίζομαι από τίποτα όταν επιθυμώ να κάνω σεξ
    Ασφάλεια: το σεξ είναι μια στενότατη ανθρώπινη επαφή, αν το κάνω με διάφορους πώς εμπεδώνω το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεται αυτή η σχέση;

    Τι δεν πάει καλά εδώ; Αυτό που δεν ανέφερα ως τώρα, το ότι πρέπει να διακρίνουμε μεταξύ επιθυμίας και ηθικής. Είναι πάρα πολύ διαφορετικό να δεσμεύομαι σε μια μονογαμική σχέση επειδή δεν θεωρώ σωστό να κάνω σεξ και με άλλους, από το να μένω σε πλαίσιο μονογαμίας επειδή δεν επιθυμώ να το κάνω με άλλους. Το σημείο αυτό δεν είναι τόσο σαφές όσο μπορεί να φαίνεται, γιατί στη γωνία παραμονεύει αυτό που λέμε αναστολή. Για πολλούς δηλαδή, είναι αδύνατη η διάκριση μεταξύ δεν επιθυμώ / δεν είναι σωστό. Συνεπώς, για να δω αν επιθυμώ πραγματικά κάτι, θα πρέπει να επανεξετάσω ολόκληρο το ηθικό μου οικοδόμημα, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο – πιστέψτε με.

    Εξαπλουστεύω πάλι λοιπόν, παίρνοντας τα πράγματα όπως δηλώνονται.

    Στην περίπτωση που λέω «δεν επιθυμώ», τα πράγματα είναι απλά: δεν μπορείς να συνυπάρξεις επί μακρόν με ανθρώπους με τους οποίους υπάρχει σύγκρουση επιθυμιών. Σύντομα θα αρχίσουν οι πίκρες, οι μνησικακίες, όλα τα ψυχοβόρα τέρατα που αναπτύσσονται σαν καρκινικά κύτταρα μέσα σε μια σχέση.

    Στην περίπτωση που λέω «δεν είναι σωστό», επιστρέφουμε στη διαπραγμάτευση της αλήθειας, της ελευθερίας και της ασφάλειας. Στο σημείο αυτό ξεκινάει άλλη μεγάαααλη κουβέντα με πρώτο ερώτημα τι είναι το σεξ για μας. Για το θέμα αυτό, υπάρχουν πάμπολλες αναλύσεις στο παρόν forum, φαινομενικά άσχετες με τη μονογαμία / πολυγαμία, οι οποίες εκτιμώ ότι μπορούν να σας διαφωτίσουν τα μάλα αγαπητή Astrovroxi. Αρκεί να ανατρέξετε με μεθοδικό τρόπο και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

    Ειδικότερα δε για το θέμα «BDSM και πολυγαμία» θεωρώ ότι όντως υφίσταται μια στενότερη σχέση μεταξύ των δύο όρων απ’ ότι στο θέμα «Vanilla και πολυγαμία». Αυτό συμβαίνει όχι χάριν κάποιας τυπολογίας, κάποιου BDSMικού ευαγγελίου που οι πιστοί οφείλουν να τηρούν απαρέγκλητα, αλλά επειδή ο BDSM χώρος (ή έστω ένα μέρος του) πραγματεύεται πιο θαρραλέα τα ζητήματα της αλήθειας, της ελευθερίας και της ασφάλειας απ ‘ όσο ο vanilla κόσμος.

    Τέλος, να αναφερθώ και στα ψήγματα της αλήθειας που κατοικοεδρεύουν ανάμεσα στις γραμμές. Πράγματι, είναι αδιανόητο μια σκλάβα να ζητήσει από τον αφέντη της να της αφιερωθεί αποκλειστικά. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα τέτοιο αίτημα δεν είναι θετικό, αλλά αρνητικό, θέτει δηλαδή μιαν απαγόρευση. Και πιο λιανά: η φράση «θέλω να γαμάς μόνο εμένα» σημαίνει αυτόματα «δεν θέλω να γαμάς άλλες», άρα περικλείει και εξαιρεί, άρα απαγορεύει. Εξυπακούεται δε ότι η απαγόρευση αναιρεί την ίδια την υπόσταση ενός Master, την υπόστασή του ως φορέα ελευθερίας, αλήθειας μα και ασφάλειας. Κατά συνέπεια, αναιρείται και η υπόσταση του σκλάβου ως φορέα πραγμάτωσης των άνωθι.

    Σε τούτο τον ψεύτη ντουνιά καθένας μόνος του πορεύεται και μοναχός παλεύει με την αλήθεια, με την ελευθερία και με την ασφάλεια. Μα όσο κι αν έχει κονταροχτυπηθεί μαζί τους, όσο κι αν έχει προπαθήσει να τα οικειοποιηθεί και να τα κάνει κτήμα του, δεν έχει κάνει τίποτα αν δεν προσπαθήσει να τα εντάξει στον κόσμο (του). Γι’ αυτό χρειάζεται τους άλλους, με τα δικά τους κοντάρια, με τις δικές τους διαδρομές. Από τη συναναστροφή μαζί τους, θα μπορέσει να τα προσεγγίσει, όσο μπορέσει.

    Καλό κουράγιο Αστροβροχή, καλό κουράγιο σ’ όλους μας.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Άψογα!!!
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Η μονογαμία στο ΒDSM νομίζω ότι είναι μια ουτοπία. Η μονογαμία του Κ ως "όρος" του υπό για να υποταχθεί, νομίζω ότι μας λέει κάποια πράγματα για τον υ. Πολύ περισσότερο εξαρτημένος, πολύ συναισθηματικός αλλά εγωιστικά συναισθηματικός όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Την πολυγαμία προσωπικά την βλέπω ένα όριο όπως τόσα άλλα, καλό είναι τα όρια να ξεπερνιούνται κάποια μέρα στη ζωή μας. Μπορεί να ξεπεραστεί αυτό το όριο μόνο αν το ζήσεις. Τότε μπορεί να απομυθοποιήσεις και την πολυγαμία όπως απομυθοποίησες τόσα άλλα όρια. 'Ισα ίσα μπορεί να ανακαλύψεις ότι το να κατέχει πάνω από έναν άνθρωπο κάποιος, σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι εραστής, ούτε hubby, αλλά σκλάβος. Το να αισθάνεσαι για έναν άνθρωπο πολλά χωρίς να περιμένεις αποκλειστικότητα, είναι κι αυτό μια υπέρβαση εγωισμού, και όσο, τουλάχιστον για εμένα, η υπέρβαση του εγωκεντρισμού σε D/s M/s σχέσεις είναι μια βασική πρόκληση, θα βλέπω με κατανόηση τα πολυγαμικά σχήματα. Αρκεί να μην εξαπατάσαι, αρκεί να γνωρίζεις από την αρχή σε ποιό σχήμα μπαίνεις ώστε να μην έχεις λάθος προσδοκίες και μετά απογοητευθείς. 'Εχω γράψει ακόμα σ'αυτό το φόρουμ πριν από καιρό, ότι τυχαίνει να έχω γνωρίσει ειλικρινέστατες πολυγαμικές Κυρίες που τις θεωρώ πολύ τίμιες, ενώ όσες μονογαμικές έχω γνωρίσει ως τώρα, έχω απογοητευθεί οικτρά, είτε διαπιστώνοντας ότι κάλυπταν την μοναξιά τους και τα προσωπικά κενά τους με το BDSM, είτε ότι διακατέχονταν από παθολογική ζήλεια και εξάρτηση, σε βαθμό που ήταν πιο ανελεύθερες κι απ'τους σκλάβους τους. Αυτό φυσικά μπορεί απλά να έτυχε, και δεν λέω ότι όλες οι μονογαμικές είναι έτσι, αλλά το να είναι κάποιος μονογαμικός δεν παρέχει καμμία εγγύηση "ασφάλειας", εγγύηση που σίγουρα σε πολλούς και πολλές υπό είναι ο υποσυνείδητος λόγος που μπαίνουν σ'αυτό το lifestyle. Παρόλα αυτά, πάντα θα ονειρεύομαι να πεθάνω σε μονογαμική σχέση ή ως παντρεμένος σκλάβος   αλλά μόνο στον ύπνο μου. Για τον ξύπνιο μου προτιμώ την πραγματική ζωή και όχι τις ουτοπίες.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Αυτή τη στιγμή μόνον διαγώνια μπορώ να διαβάζω τα οποιαδήποτε δομημένα κείμενα - βοήθειά μου λολ - αλλά έχω ξαφνικά μια ευχέρεια να διακρίνω την κατ εμέ ουσία τους χωρίς πολλά πολλά.

    Λοιπόν, για τον λόγο αυτό και για τις ανάγκες του νήματος τούτου, συμφωνώ με τη θέση της Syrah, που αν την κατάλαβα καλά, είναι ότι για το υποτακτικό σκέλος της σχέσης δεν έχει και τόση σημασία αν το εκφράζει κάτι που επιλέγει ο Κυρίαρχος και δεσμεύει το ίδιο επειδή - αυτό δεν το είπε η Syrah αλλά το προχωρώ εγώ - το εκφράζει πάρα πολύ ότι ειναι ενεργό υποτακτικό άτομο και ότι βρίσκεται σε αυτή την σχέση και ανήκει.

    Συμφωνώ με αυτή τη θέση. Με όλα όσα συνεπάγεται για το υποτακτικό άτομο, σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες. Μόνο που αυτή η θέσει θέλει Κυρίαρχο με βαριά φρύδια για να σταθεί στην πραγματικότητα.
    Το poly-BDSM, εκ της poly σήμανσής του, προσελκύει πολλούς ευκαιριακούς και από τις δύο πλευρές. Τον Κυρίαρχο που ουσιαστικά νοιάζεται μόνο να ξενογαμάει, δεν έχει σημασία τί είναι αρκεί να είναι ξένο και την υποτακτική που κολλάει στον καθένα δεν έχει σημασία αν έχει άλλες αυτός - στην αρχή - ούτε αν είναι προσηλωμένος στις άλλες και δεν αναζητά νέα υποτακτική, αφού ο χώρος το σηκώνει δεν τρέχει τπτ.

    @ underherfeet,
    συμφωνώ και με σένα και το ρεπ δεν στο έδωσα στα μουλωχτά λολ. Όμως, μιλάς για έναν άλλο τρόπο να κάνει κανείς BDSM που δεν μου είναι γνώριμος ούτε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα, όσο και να χαίρομαι με τις ξεκάθαρες θέσεις που πατάνε σε ξεκαθαρισμένες ανάγκες.

    @ MindMaster,
    και εγώ θα είχα σοκαριστεί με τα περί "προκαθορισμένων ρόλων" και κατά συνέπεια, λέω εγώ τώρα, περί προδιαγεγραμμένου ναυαγίου αν τυχόν οι ρόλοι δεν ταιριάζουν με την ουσία του ζητούμενου. Αν δεν γνώριζα ότι όλες οι σχέσεις ζωής ρόλοι είναι...

    @ servus demetrius,
    δεν είναι ουτοπία η μονογαμία στο BDSM, υπάρχουν σχέσεις τέτοιες που ισορρόπησαν σε σημείο μονογαμικό, "έκλεισαν" λίγο λίγο και έμειναν οι δύο που κάλυπταν περισσότερο ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

    @ όλους τους αναγνώστες του νήματος,
    στην ουσία περί poly-BDSM σχέσης δεν μπαίνω, το λέω για περίπτωση που δεν το έχει καταλάβει κάποιος  

    @ astrovroxi,
    αφού τόση φαιά ουσία, που πλέον αρχίζει να σπανίζει στο τσερβέλο μου έχω δαπανήσει για το νήμα σου, θα ήθελα, αν το θέλεις κι εσύ, να μας πεις δύο πράγματα,

    πώς σκέπτεσαι μια μονογαμική BDSM σχέση όπου ο Κυρίαρχος θα είναι προσηλωμένος σ εσένα 24/7 για την ικανοποίηση των δικών Του επιθυμιών;

    για ποιόν ακριβώς λόγο πιστεύεις ότι δεν σε εκφράζει η πολυγαμία;
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Εαν σε μια ασύμμετρη σχέση νιώθω Σπίτι μου, δε σημαίνει αυτομάτως ότι δεν επιβιώνω λειτουργικά και επιτυχώς στη Ζούγκλα, στην Έρημο, στον Ωκεανό. Προφανώς, τα γονίδιά μου θα επιβιώσουν των δικών σου και η δική μου υποτακτικότητα θα επικρατήσει, 'εναντι της δικής σου. Φυσικά, δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, δεν το αξιολογώ. Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν μπορούν κάπου να συναντιώνται οι λόγοι που υποτασσόμαστε. Σημαίνει, ότι εμένα με λένα elfcat και σένα dora-salonica. 
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Ειλικρινά σε ευχαριστώ....
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Τender σ' ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να απαντήσω.Και θα το κάνω με περίσσια ειλικρίνεια και ευθύτητα παρόλο που ξέρω πως θα κριθώ για ευτελή ίσως κίνητρα της εναντίωσής μου στην πολυγαμία και "πολυγαμησία".
    O λόγος που δεν μπορώ να επιβιώσω σε μιά τέτοια σχέση είναι γιατι επενδύω πολλά σε συναισθήματα και παρολο που επιχείρησα κάποια στιγμή να δοκιμάσω να βρεθώ ερωτικά και με κάποιον άλλον στην διάρκεια μιάς σχέσης ήταν αποτυχία γιατί απλά δεν μπόρεσα να βρώ καμμία ευχαρίστηση σε κάτι τέτοιο.Με έκανε να νοιώσω ένοχη,μπερδεμένη και αποπροσανατολισμένη.
    Παραδέχομαι ότι έιμαι κτητική σε μιά σχέση χωρίς να πιέζω όμως τον άλλον.Απλά παραδίνομαι αυθόρμητα,ξεκαθαρίζω την θέση μου και το ίδιο ζητάω και από τον άλλον.
    Με κάνει να νοιώθω ντροπή,υποτίμηση και ανασφάλεια για τον εαυτό μου η κίνηση του εκάστοτε συντρόφου μου να ξενοπηδήσει,ασχοληθεί,ενδιαφερθεί και για κάποια άλλη γυναίκα.
    Κι επειδή με πονάει και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να κάνω επανέλεγχο σε μένα,για το αν κάνω κάτι λάθος ή απλά αυτός λειτουργεί έτσι, αποφεύγω όσο μπορώ τους πολυγαμικούς άνδρες,εφόσον μου το ξεκαθαρίσουν εξ αρχής ή ακόμα και όταν το διαπιστώσω στην πορεία,πράγμα επώδυνο γιά μένα.
    Δεν κρίνω κανέναν πολυγαμικό/η.Καθένας κάνει αυτό που τον εκφράζει.Εμένα απλά δεν με εκφράζει, παρά με πονάει μόνο, γι αυτό και το εκδηλώνω ανοιχτά.
    Δυστυχώς για μένα, επικρατεί η άποψη ότι ένας Κ είναι πολυγαμικός.Αυτος θεωρείται απελευθερωμένος και εγώ ίσως μιά μικροαστή με απεχθείς αντιλήψεις.Δεν θα έλθω σε ρήξη γι αυτό.Καθένας μπορεί να χαρακτηρίσει τον εαυτό του και τους άλλους όπως θέλει και πιστεύει.
    Απλά εγώ πρεσβέυω αυτο.Γιατι αυτό διατηρεί την ψυχή μου γαλήνια και το μυαλό μου ισορροπημένο.Όποιος θέλει ας με κρίνει ως ανεπαρκή,συντηρητική,μονόχνωτη ίσως και ότι άλλο επιθυμεί.Ας χλευάσει,ειρωνευθεί,περιπαίξει.Δεν θα αντιπαρατεθώ.Και ο λόγος είναι ότι απλά δεν υποδύομαι κάτι.Είμαι εγω.Η Βασιλική.....Και αυτό δεν αλλάζει.Ακόμα κι αν ο Κύριος που θα εκδηλώσει πολυγαμία είναι γιά μένα πολύτιμος και αγαπημένος.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    @ astrovroxi,
    σε ευχαριστώ για την απάντηση στο δεύτερο ερώτημα, σε παρακαλώ πολύ θα μπορούσες να πεις κάποια πράγματα για το πρώτο;
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Όσον αφορά την μονογαμική μου σχέση με έναν Κ την φαντάζομαι σαν μιά σχέση όπου ο ένας θα είναι αφοσιωμένος στον άλλον.Δυό κρίκοι της ίδιας αλυσίδας.Απαραίτητος ένας γιά την ύπαρξη του άλλου στην έκφραση και ικανοποίηση αναγκών και επιθυμιών.Εγώ προσφέροντας απλόχερα την υποταγή μου κι αυτός τα θέλω του και την φροντίδα του σε μένα.
    Εάν υπάρξει επιθυμία "παιχνιδιού" με τρίτο πρόσωπο δεν είμαι αρνητική εφόσον θα συμμετέχουμε μαζί σε αυτό με την καθοδήγησή του και την προστασία του.Κι εφόσον ξέρω ότι απλά εκείνες τις στιγμες μοιραζόμαστε μαζι καύλα και εμπειρία χωρίς να υπάρχουν κρυφές σκέψεις και πράξεις μετά βάζοντας σε κίνδυνο την καθαρότητα της σχέσης μας.
    Την φαντάζομαι με πολύ ειλικρίνεια,ψυχή και καύλα αυτή τη σχέση.Καθαρά και ανοιχτά μυαλά στο να δοκιμάσουμε μαζί πολλές εμπειρίες,να δεχθώ γνώση και να δώσω πλήρη υποταγή σε αυτόν.
    Αλλά η καρδια το μυαλό και το κορμί του ενός να ανήκει στον άλλον.
    Τόσο απλά αλλά και τόσο ουτοπικά ίσως.....
     
  11. Jomaru

    Jomaru Guest

    οταν ειμαι με την σκλαβα, ειμαι μαζι της... για τις αλλες ωρες δεν την αφορα..
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?



     ​