Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεσποινίς έμπνευση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 1 Οκτωβρίου 2015.

Tags:
  1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Charlotte Andergast: Sometimes, when I lie awake at night, I wonder whether I've lived at all. Is it the same for everybody? Do some people have a greater talent for living than others or do some people never live, but just exist?
    -- Autumn Sonata, directed by Ingmar Bergmann

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

"ένα βήμα / μια ευθεία / το αγκάθι στο χρώμα /
    και ένα στόμα που παλεύει για μια ανάσα /
    μια εμμονή / μια φαντασίωση /
    και μια βουτιά στο πολύχρωμο σκηνικό /
    ένα ακόμη βήμα / μια περιπλάνηση /
    και μια αναζήτηση / εκτόξευση /
    ένα απόγευμα που μυρίζει βροχή και άγρια ηλιοβασιλέματα /
    το αντίδοτο στο επίμονο βλέμμα /
    αιώρηση με τα μάτια ανοιχτά /
    στην παραζάλη της στιγμής /
    ραγίζει ο θόρυβος ( για να μη σπάσει η εικόνα ) /
    ένα σώμα / ένα "τυχαίο" άγγιγμα /
    . . . . . . . . . . . . . μια περαστική καταιγίδα...±"

ŁØνЁ ☆☆☆☆

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

ΑΠΛΩΝΕΙΣ τον καρπό του χεριού σου και σου μπήγω μια μακριά βελόνα που τον διαπερνάει από τη μια μεριά ως την άλλη. Καθόλου αίμα δε στάζει και τίποτα δεν ένιωσες. Κοιτάζεις με έκσταση τη βελόνα που ξαναβγαίνει. Έχω κι άλλες βελόνες, βαλμένες όρθιες σ’ ένα μικρό δοχείο. Τώρα που είδες, θα πάρω μιαν άλλη, μεγαλύτερη, και θα σου τρυπήσω πέρα-πέρα το στήθος κοντά στην καρδιά. Θα ‘θελα να χεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αύριο θα δεις την αγαπημένη σου και πρέπει να της πεις ότι την αγαπάς.

[ Lou - Kiang - Tseu: Θέατρο σκιών ]

( Pierre Bettencourt || μτφ: Ε.Χ. Γονατάς )

4. Οσα θελεις κ οσα χρειάζεσαι,οι αναγκες σ σχηματίζονται κ βασίζονται σε οτι εισαι,οτι έζησες,κ σε οτι εσυ εμαθες οτι σ αρεσει κ σου ταιριάζει η οχι. Οπότε ο δρομος προς στην δικη σ ικανοποίηση δεν διαμορφώνεται απο την κλεφτη ματια που μπορεις να ρίχνεις στις ζωες αλλων ανθρώπων,ουτε στην άμεση η έμμεση σύγκριση σου με αλλους ανθρωπους. Αυτη η σύγκριση μπορει να σ δωσει απαντήσεις αλλα αυτες οι απαντήσεις δεν ειναι δικιές σ. Για την ακρίβεια μπορει οι απαντήσεις απο την σύγκρισή σου με αλλους να σε βγάλουν σε δρομους πολυ μακρια απο αυτο που χρειάζεσαι,θελεις κ εισαι.Ζησε την ζωη σ όπως εσυ επιθυμείς κ ασε ολους τους αλλους ήσυχους να ζησουν τις ζωες τους. Εισαι ασυγκράτητα διαφορετικος απο όλους τους αλλους,οχι γτ ετσι σ ελεγε η μαμα σου,αλλα γτ κανεις μας δεν ειναι ιδιος με κανεναν αλλον.. Η ζωη ειναι δικη σ ευκαιρία να συναντήσεις τις εμπειρίες που θα σε κανουν εσενα χαρουμενο!

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

一日一生 ichinichi isshoo (ιτσινιτσι ισσοο). Η οριζόντια παύλα είναι το ιδεογράμμα για τον αριθμό 1. Το 日 σημαίνει ημέρα και το 生 ζωή. Μια ημέρα μία ζωή, δηλαδή να ζεις την κάθε μέρα σα να είναι από μόνη της μια ολόκληρη ζωή, γιατί τόσο αξίζει.

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

"We don't need other worlds. We need a mirror."

Solaris - Andrej Tarkovskij

7. Ηλίας

Ηλίας Guest

8. Ηλίας

Ηλίας Guest

9. Ηλίας

Ηλίας Guest

10. Ηλίας

Ηλίας Guest